Η Ανάσταση του Αρμαγεδδώνα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/03/2017

Η Ανάσταση του Αρμαγεδδώνα!

Ο Dr. Paul Craig Roberts με την εμπειρία που διαθέτει επισημαίνει για ακόμα μία φορά τους κινδύνους που εγκυμονεί η πολιτική του παρακράτους των ΗΠΑ, που ελέγχει τις Μυστικές Υπηρεσίες, τον Τύπο, αλλά, κυρίως, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στις ΗΠΑ. Σας παραθέτω αυτούσιο το άρθρο του στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο.

«Η απίστευτη εκστρατεία της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ για διαρροές που υποστηρίζουν ανάρμοστους δεσμούς μεταξύ της ομάδας του πρόεδρου Trump και της Ρωσίας επιδιώκει να εξασφαλίσει έναν προσοδοφόρο νέο Ψυχρό Πόλεμο μπλοκάροντας την διπλωματία». - Gareth Porter.

Χρειάστηκε μόνο 24 ημέρες το παρακράτος για να ευνουχίσει τον πρόεδρο Donald Trump και να τερματίσει την υπόσχεση ότι οι υψηλές εντάσεις με τη Ρωσία, που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των καθεστώτων του Clinton, του George W. Bush, και του Obama, θα έληγαν επί της προεδρίας του Τrump.
Όπως δείχνει χαρακτηριστικά ο Gareth Porter η υπόθεση εναντίον του Στρατηγού Flynn, του επί μόλις 24 ημέρες Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Τrump, και κατ' επέκταση κατά του ίδιου του Trump, είναι ένα ψεύτικο δημιούργημα ειδήσεων.

Ο επί Οbama διευθυντής της CIA, John Brennan, φύτεψε ψεύτικες δημοσιεύσεις, καμία εκ των οποίων δεν περιείχε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, στις συνεργαζόμενες με την CIA πόρνες των Μέσων Ενημέρωσης, γνωστές ως "presstitutes" [σημ. ΜΒΒ: Είναι μία λέξη που δημιούργησε ο Roberts ενώνοντας τις λέξεις "press" (Τύπος) και "prostitute" (πόρνη), θέλοντας να δείξει το πόσο κατασκευασμένα είναι τα περισσότερα δημοσιεύματα]. Οι πόρνες των media της CIA γνώριζαν ότι οι δημοσιεύσεις ήταν η απάντηση της CIA στην απειλή για τα $ 1.000 δισεκατομμύρια δολάρια του ετήσιου προϋπολογισμού του συμπλέγματος στρατιωτικών / ασφαλείας, που χρειάζεται απεγνωσμένα την "Ρωσική απειλή" για την αιτιολόγησή του. Αλλά οι πόρνες των media –κυρίως οι New York Times, η Washington Post, το CNN, το MSNBC– και όλα τα υπόλοιπα, επίσης, είναι πιο πολύ αφιερωμένα στην υπηρεσία του αφέντη τους την CIA από το να υπηρετούν την ειρήνη μεταξύ των πυρηνικών δυνάμεων. Έχει ενδιαφέρον –έτσι δεν είναι;– ότι οι ΗΠΑ και τα Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης είναι πιο αφοσιωμένα στο να συγκρουστούν με τη Ρωσία από ό,τι είναι στην ειρήνη, παρά το σκληρό γεγονός ότι το 10% του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ ή της Ρωσίας είναι αρκετό για να τερματίσει κάθε μορφή ζωής στη γη.

Όπως λέει ο Patrick Lawrence: «Τα φώτα πάνω μας σκοτεινιάζουν. Έχουμε περισσότερο ή λιγότερο εγκαταλειφθεί από έναν Τύπο που αποδεικνύεται ανίκανος να μας ενημερώσει αντικειμενικά και ανεπηρέαστα σε οτιδήποτε πλησιάζει. Όπως υποδηλώνεται, είτε τα Μέσα Ενημέρωσης είναι Clintonian [σημ. ΜΒΒ: οπαδοί του Clinton] φιλελεύθεροι αντί να είναι εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικοί φορείς, ή είναι υπάλληλοι της εξουσίας αντί να μας [σημ. ΜΒΒ: εννοεί τον λαό] υπηρετούν».

Το μόνο που έχει απομείνει, λέει ο Lawrence, είναι τα εναλλακτικά Μέσα Ενημέρωσης. «Για να το θέσουμε αυτό απλά και σύντομα, αυτοί και εμείς πρέπει να μάθουμε ότι δεν είναι "εναλλακτικά" σε τίποτα. Τελικά, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "εναλλακτικά μέσα", όπως συχνά ισχυρίζονται. Υπάρχουν μόνο τα Μέσα Ενημέρωσης, και τα περισσότερα από μας έχουν μετατραπεί αμετάκλητα σε κακά».

[ συνεχίζεται... ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου