Η Ανάσταση του Αρμαγεδδώνα! (2) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/03/2017

Η Ανάσταση του Αρμαγεδδώνα! (2)

Τα εναλλακτικά Μέσα Ενημέρωσης είναι τα Μέσα του internet, ιστοσελίδες όπως αυτή, η RT, η Intercept, το USAWatchdog, ο Alex Jones, το Information Clearing House, η Global Research, το UnzReview, κ.λπ. Αυτές οι ανεξάρτητες ιστοσελίδες ειδήσεων είναι υπό διωγμό. Θυμάστε τη λίστα των 200 "Ρώσων πρακτόρων/κορόιδων"; Κάθε πηγή πληροφοριών που δεν συμφωνεί με τη δημιουργία του παρακράτους της Matrix "Ρωσικής Απειλής", που είναι η αντικατάσταση που προβάλλει το παρακράτος στην ενορχηστρωμένη πρώην "Σοβιετική απειλή", έχει επιλεγεί για κλείσιμο. Προφανώς, ο Alex Jones έχει ήδη προβλήματα με τη Google. Αρκετές ιστοσελίδες κατάφεραν να βγουν από τη Λίστα των 200 και από ό,τι φαίνεται έχουν ήδη καταρρεύσει ως μέλη της αντιπολίτευσης.

Όπως είπαν οι Νazi, το μόνο που χρειάζεται είναι φόβος και οι άνθρωποι καταρρέουν.

Η προεδρία του Trump είναι τελειωμένη αποτελεσματικά. Ακόμα κι αν του επιτραπεί να παραμένει στη θέση του, θα είναι ένας εικονικός ηγέτης για την προεδρία του παρακράτους. Ο πρόεδρος Trump έχει ήδη ευθυγραμμιστεί με το σύμπλεγμα στρατιωτικών / ασφάλειας. Έχει πει ότι η Ρωσία πρέπει να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία, ενώ στην πραγματικότητα η Κριμαία η ίδια επέστρεψε τον εαυτόν της στη Ρωσία. Απέρριψε μια νέα συνθήκη περιορισμών των στρατηγικών όπλων (START) με τη Ρωσία, δηλώνοντας ότι θέλει υπεροχή πυρηνικών εξοπλισμών, όχι ισότητα. Η αναβάθμιση του Obama κατά ένα τρισεκατομμύριο δολάρια στο πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ είναι πιθανό να πάρει μια ώθηση από τον Τrump.

Μετά από ένα μήνα στο αξίωμα ο στόχος έχει αλλάξει από μειωμένες εντάσεις με την Ρωσία σε μεγαλύτερες εντάσεις. Μεγαλύτερες εντάσεις μας περιμένουν σύντομα. Υπάρχουν σχέδια για να καταλάβουν μέρος της Συρίας με τα στρατεύματα των ΗΠΑ, προκειμένου να εμποδίσουν τη Συρία να επανενώσει τη χώρα με τη βοήθεια της Ρωσίας. Ένα μέρος της Συρίας προορίζεται να πάει στην Τουρκία, ένα μέρος στους Κούρδους και η Washington θα κρατήσει ένα κομμάτι. Με αυτό τον τρόπο η Washington μπορεί να συνεχίσει για πάντα την αναταραχή. Οι Ρώσοι δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα στον εαυτό τους. Πάντα αισιόδοξοι για τη συνεργασία της Washington κατά του ISIS, η Ρωσία καθυστέρησε να εξοντώσει τον ISIS. Η προοπτική ότι ο Trump θα συνεργαστεί με την Ρωσία στο πλαίσιο των καλύτερων σχέσεων προϋποθέτει ότι ο Trump θα είναι στην πραγματικότητα επικεφαλής, κάτι που έχει αποδειχθεί ότι είναι ψευδαίσθηση.

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν το νέο καθεστώς Trump είναι πιο Iranophobic (εναντίον του Ιράν) από Russophobic (εναντίον της Ρωσίας). Η κλίση του καθεστώτος Trump να εγκαταλείψει τη συμφωνία του Ιράν και να αρχίσει ξανά την σύγκρουση σημαίνει μεγαλύτερη σύγκρουση με την Ρωσία. Οι συνεχιζόμενες προκλήσεις της Washington τόσο στην Ρωσία, όσο και στη Κίνα, θα διαλύσουν όλες τις παρατεταμένες Ρωσικές προσδοκίες για καλύτερες σχέσεις με την Washington.

Είναι περίεργο να βλέπουμε την φιλελεύθερη-προοδευτική-αριστερά να συμμαχεί με τους πολεμοκάπηλους κατά του Trump. Καθώς οι νεοσυντηρητικοί τραβούν τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα έξω από το τάφο που τον έβαλαν ο Reagan και ο Gorbachev, η Αμερικανική αριστερά απαιτεί τη μομφή του προέδρου που είχε ως στόχο την βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία. Κάποτε η αριστερά ήταν πρωταθλήτρια της εργατικής τάξης, σήμερα είναι πρωταθλήτρια της Πολιτικής Ταυτότητας. Ο στόχος των θέσεων εργασίας για την εργατική τάξη του Trump αφήνει αδιάφορη την αριστερά. Η αριστερά θέλει να καταστρέψει τους "άθλιους του Τrump", που τους περιγράφει ως "ρατσιστές, μισογύνηδες, ομοφοβικούς, παλαβούς με τα όπλα". Στην Πολιτική Ταυτότητας κάθε ταυτότητα είναι θύμα, εκτός από τη ταυτότητα του δυνάστη –λευκοί ετεροφυλόφιλοι αρσενικοί.

[ προηγούμενη σελίδα ] [ επόμενη σελίδα ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου