Σφίγγει ο κλοιός, η Πατρίδα κινδυνεύει! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/02/2017

Σφίγγει ο κλοιός, η Πατρίδα κινδυνεύει!

Οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και, προφανώς, με την στήριξη των Δυτικών προκαλούν παντοιοτρόπως. Από ό,τι φαίνεται το επεισόδιο στα Ίμια, που έγινε πριν από τρεις ημέρες, θα έχει συνέχεια αφού και σήμερα ο Τύπος στην γείτονα επιμένει να θεωρεί πως δεν πρόκειται για πρόκληση αλλά για ... υπεράσπιση των τουρκικών εδαφών και συμφερόντων!

Μάλιστα η Hurriyet σε ένα προκλητικότατο άρθρο της κάνει λόγο για τριπλό μήνυμα προς την Ελλάδα: «Ψιθυρίζεται φωναχτά στην Άγκυρα ότι η περιήγηση γύρω από τις "συμβολικά σημαντικές νησίδες" είχε ως στόχο να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα στους "φίλους και εχθρούς" ότι η Τουρκία έχει τις δυνάμεις ξηράς, αέρος και θαλάσσης προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της από όπου και αν προέρχονται οι απειλές. Ένα άλλο προφανές μήνυμα ήταν να υπενθυμίσει την Αθήνα ότι το να είναι φίλη της Τουρκίας είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος. Το τρίτο, αλλά όμως επίσης πολύ σημαντικό, μήνυμα ήταν η ετοιμότητα της Άγκυρας να διαπραγματευτεί ειρηνικά και με καλή πίστη, όπως αποδεικνύεται στις συνομιλίες στην Γενεύη και, αν χρειαστεί, στην μάχη προκειμένου να υπερασπιστεί ακόμη και ένα μικρό βράχο που ανήκει στους Τούρκους».

Καλά διαβάσατε! Έτσι βλέπουν τα μάτια των βάρβαρων απογόνων των Μογγόλων, που η μόνη "συνεισφορά" τους στην ανθρωπότητα είναι οι βιαιότητες, οι σφαγές, οι πολιορκίες, οι λεηλασίες και εν τέλει η καταστροφή και ο αφανισμός πολιτισμών και ανθρώπων!

Η ίδια μισθοφορική εφημερίδα προ ημερών είχε δημοσιεύσει ένα άλλο άρθρο όπου, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ισχυριζόταν πως η Τουρκία πρέπει να επιδιώξει μία λύση στο Κυπριακό, έχοντας σαν οδηγό της το Kosovo! Για όσους δεν γνωρίζουν το Kosovo είναι περιοχή της Σερβίας, που έχει αυτονομηθεί με "το έτσι θέλω" και τις βιαιοπραγίες των Αλβανών και, φυσικά, υπό την προστασία της Δύσης μέσω του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ. Τα ίδια ονειρεύονται να κάνουν οι Τούρκοι στην Μεγαλόνησό μας.

Οι Τούρκοι δεν διστάζουν να χλευάσουν την επανένωση της Κύπρου με την Ελλάδα τονίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, που προφανώς δεν θέλει να χάσει ένα (ακόμα) μέλος της.

Δυστυχώς οι Τούρκοι έχουν λόγο να περιπαίζουν την Ελλάδα γιατί γνωρίζουν καλά το πόσο ανθελληνική είναι η πολιτική που ακολουθούν οι πολιτικάντηδες στην Χώρα μας. Ξέρουν καλά πως το 1974 για να γίνει πρωθυπουργός ο "εθνάρχης" αυτοί κέρδισαν την μισή Κύπρο, αλλά και πως για να παραμείνουν αρεστοί στους προϊσταμένους τους στις Βρυξέλλες οι Έλληνες(;) πολιτικάντηδες δεν θα θέσουν ποτέ ζήτημα επανένωσης της Κύπρου.

Λογαριάζουν χωρίς τον Ξενοδόχο, που δεν είναι άλλος από τον Θεό μας! Μπορεί η Ελλάδα να απαρνήθηκε τον Θεό της και να φρόντισε να Τον ξεχάσει, Εκείνος όμως ούτε την ξέχασε, ούτε την εγκατέλειψε, τουλάχιστον ακόμα!

Αυτό που χρειάζεται από όλους μας είναι να συνταχθούμε μαζί Του γιατί σύντομα θα σημάνει για όλους μας προσκλητήριο! Δεν ξέρουμε πού και πώς θα κληθούμε να υπηρετήσουμε, όμως ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι! Αλίμονο σε αυτούς που θα πιαστούν ... στον ύπνο!

2 σχόλια:

  1. Ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ υμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνοι, αλλά όπως σοφά λέει μια λαϊκή παροιμία «Συν Αθηνά και χείρα κίνει».

    Φυσικά δεν την απευθύνω σε σας και στο εύστοχο σχόλιό σας, αλλά στους αποκοιμισμένους και άπραγους νεοέλληνες που αναμένουν τον "από μηχανής θεό" των αρχαίων τραγωδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή