Καρδιακή ανεπάρκεια ή αλλιώς ... CIA - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

20/01/2017

Καρδιακή ανεπάρκεια ή αλλιώς ... CIA

Θυμάστε τον Γερμανό δημοσιογράφο Udo Ulfkotte, που είχε αποκαλύψει πολλά στοιχεία σχετικά με την "σκοτεινή" δράση της CIA και την επιρροή που ασκεί στα Μέσα Ενημερώσεως, αλλά και το ότι οι Γερμανοί πολιτικοί είναι μαριονέτες των ΗΠΑ;

Όπως, δυστυχώς, αναμενόταν βρέθηκε νεκρός πριν από μία εβδομάδα, την περασμένη Παρασκευή 13/1/2017. Τα ελάχιστα Μέσα Ενημερώσεως, που ανέφεραν την είδηση, έκαναν λόγο για "καρδιακή ανεπάρκεια", αλλά πιστεύω πως όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν σοβαρές αμφιβολίες για αυτό.

Φαντάζει αφάνταστα βολική η σύμπτωση(;) του θανάτου προσώπων που ενοχλούσαν την Δύση από αίτια που φαινομενικά χαρακτηρίζονται ως ... "φυσιολογικά". Η περίπτωση του Ulfkotte θυμίζει αρκετά αυτήν του John Edgar Hoover, του πρώτου Διευθυντή του Federal Bureau of Investigation (FBI) των ΗΠΑ, που πέθανε το 1972 από καρδιακή ανακοπή(;). Η σύμπτωση είναι πως λίγο πριν από τον θάνατο του Hoover μαθεύτηκε πως ένα σημαντικό τμήμα από τα αρχεία του, που αποκάλυπταν πολλά από τα ένοχα μυστικά της Δύσης, είχε αλλάξει κάτοχο!

Ομοίως και οι θανατηφόρες "ασθένειες" του προέδρου της Αργεντινής Néstor Carlos Kirchner σε ηλικία 60 ετών, του προέδρου της Βενεζουέλα Hugo Rafael Chávez Frías σε ηλικία 59 ετών, αλλά και του δικού μας Τάσσου Παπαδόπουλου -σημειωτέον πως στην περίπτωσή του άγνωστοι σύλησαν τον τάφο του και έκλεψαν την σορό του!- ήσαν σκανδαλωδώς "βολικές" για την Δύση, που απαλλάχθηκε από τα "αγκάθια" που την ενοχλούσαν σε καίρια ζητήματα.

Δεν ξέρω αν πρόκειται για σύμπτωση ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι πως οι ειδήσεις που αποσιωπούνται από τα Δυτικά Μέσα Ενημερώσεως κρύβουν πάντοτε κάτι, που θα το μάθουμε κάποιες δεκαετίες αργότερα και όταν θα είναι πια πολύ αργά.

Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που επιμένουν να εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στους μισθοφόρους της προπαγάνδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου