Δεν ξεχνώ! Είναι ΟΛΟΙ προδότες! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

07/01/2017

Δεν ξεχνώ! Είναι ΟΛΟΙ προδότες!

Ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, όλοι οι δικτάτορες, οι φασίστες, οι δυνάστες, οι πολέμιοι του λαού δεν έχουν θρησκεία, δεν έχουν πατρίδα, δεν έχουν ιδανικά, δεν έχουν αξίες. Ακόμα και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι ίδιες και δεν διαφέρουν όποτε κι αν εφαρμοστούν στο πέρασμα των ετών.

Αυτή την σκέψη γεννά η προβοκατόρικη "δημοσκόπηση" μισθοφορικού τηλεοπτικού σταθμού, που θέλει να επιβάλλει την άποψη πως οι πολίτες στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της Ελληνικής κυβερνήσεως σε ότι αφορά στις συζητήσεις για το Κυπριακό.

Όσο και να προσπαθούν οι προβοκάτορες μισθοφόροι του ψεύδους και της προπαγάνδας, η αλήθεια είναι μία και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Η κυβέρνηση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Απεναντίας, βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία εθνικής προδοσίας, εάν και εφόσον αποδεχθούν τελικά τα εκβιαστικά διλήμματα και τις απαράδεκτες προτάσεις των Τούρκων, που γίνονται με την ανοχή/συγκατάθεση/καθοδήγηση των απογόνων των Φράγκων.

Ωστόσο, κάποιοι δεν ξεχνάμε πως η εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου 1974 είναι αναμφισβήτητα η πλέον βάρβαρη πολεμική ενέργεια εντός των Ευρωπαϊκών συνόρων μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που ωστόσο παραμένει ατιμώρητη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον ΟΗΕ και όλους τους οργανισμούς και τις οργανώσεις που τάχα υπηρετούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν ξεχνάμε πως το 36% του εδάφους της Μεγαλονήσου μας βρίσκεται υπό κατάληψη από τα Τουρκικά εχθρικά στρατεύματα, πως το ένα τρίτο του πληθυσμού εκδιώχθηκε βάναυσα από τα σπίτια και τις περιουσίες του και έγινε πρόσφυγας στην ίδια την Πατρίδα του, πως οι νεκροί της επιδρομής μετριούνται σε χιλιάδες, ενώ εκατοντάδες οικογένειες περιμένουν ακόμα ειδήσεις για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που από τότε συνεχίζουν να δηλώνονται ως ... "αγνοούμενοι".

Δεν ξεχνάμε πως η Τουρκία μετέτρεψε το κατεχόμενο κομμάτι του Ελληνισμού σε επαρχία της αφού είναι οικονομικά πλήρως εξαρτημένο από αυτήν και πως για να το πετύχει αυτό εφάρμοσε μεθόδους εθνικής κάθαρσης εκδιώκοντας όλους τους Ελληνοκύπριους που είχαν παραμείνει στις κατεχόμενες περιοχές, αντικαθιστώντας τα Ελληνικά τοπωνύμια με Τουρκικά, λεηλατώντας εκκλησίες και καταστρέφοντας κάθε στοιχείο του Ελληνισμού.

Δεν ξεχνάμε τους προδότες "εθνάρχες", που αντάλλαξαν τον πρωθυπουργικό θώκο με την μισή Κύπρο μας, ούτε αυτούς που προδοτικά την οδήγησαν στην απόσχιση από την Ελλάδα και αργότερα στην κατοχή από τους Τούρκους.

Το 2017 πρέπει είναι έτος που θα παλέψουμε όλοι για την Μεγαλόνησό μας! Δεν υπάρχει μόνο η Τουρκία! Δεν υπάρχουν μόνο προδότες Έλληνες πολιτικάντηδες! Υπάρχει μια ικανή χούφτα ανθρώπων στην Ελλάδα και στην Κύπρο, που αγωνιζόμαστε για την επανένωση! Η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να ζήσει ακρωτηριασμένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου