Τουρκία + τρομοκρατία = Δύση! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

05/01/2017

Τουρκία + τρομοκρατία = Δύση!

Το μεσημεριανό (5/1/2017) τρομοκρατικό χτύπημα στην Σμύρνη, σε συνδυασμό με το πρωτοχρονιάτικο χτύπημα στο club Reina, που βρίσκεται στις ακτές του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά αλλά και ανησυχία.

Μέχρι στιγμής (5/1/2017 20:00) για το σημερινό τρομοκρατικό χτύπημα δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης από κάποια οργάνωση. Φυσικά, οι Τουρκικές Αρχές καθοδηγούμενες από τον "σουλτάνο" εκτιμούν πως δράστης (και) αυτής της επίθεσης είναι οι Κούρδοι και το PKK.

Επιπλέον, μερίδα του Τουρκικού Τύπου έχει αρχίσει να διαδίδει την φήμη πως ο δράστης της επιθέσεως στο club Reina βρίσκεται σε Ελληνικό νησί, υπονοώντας πως ο άνανδρος δολοφόνος έχει βρει καταφύγιο στην Πατρίδα μας.

Αν αναλογιστούμε τα γεγονότα που σημάδεψαν την Τουρκία τον προηγούμενο χρόνο, δηλαδή το δήθεν "πραξικόπημα" αλλά και τις τρομοκρατικές(;) επιθέσεις με τα τυφλά χτυπήματα εναντίον αθώων πολιτών, θα διαπιστώσουμε πως στην γειτονική χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο που σχετίζεται άμεσα με την επεκτατική εξωτερική πολιτική του "σουλτάνου".

Ήδη ο απολίτιστος άρπαγας πριν από λίγο στην διάσκεψη, που γίνεται στην Γενεύη με θέμα το Κυπριακό, δεν δίστασε να ολοκληρώσει την ομιλία του λέγοντας πως «οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε εν τη γενέσει τους τις απειλές κατά της χώρας μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε στιγμή το εξής: Η ασφάλεια της Τουρκίας δεν ξεκινάει από την Gaziantep αλλά από το Χαλέπι [σημ. ΜΒΒ: στην Συρία], δεν ξεκινάει από την Αλεξανδρέττα αλλά από το Idlib [σημ. ΜΒΒ: στην Συρία], δεν ξεκινάει από την Mersin αλλά από την Κύπρο, δεν ξεκινάει από το Artvin αλλά από το Batumi [σημ. ΜΒΒ: στην Γεωργία], δεν ξεκινάει από τη Θράκη αλλά από τα Βαλκάνια».

Ήδη θεωρεί την Θράκη ως έδαφος της Τουρκίας και ονειρεύεται επέκταση στην Συρία, στην Γεωργία αλλά και σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων! Όλα αυτά, βέβαια, με την ανοχή/υποστήριξη της Δύσης, που βλέπει πως έχει βρει τον παλαβό (βλέπε Hitler) που της χρειάζεται προκειμένου να ξεκινήσει την γενικευμένη σύρραξη, που απαιτείται προκειμένου να επαναλειτουργήσει η κορεσμένη καπιταλιστική Δυτική οικονομία.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις τόσο στο ζήτημα του Κυπριακού, όσο και στις διεκδικήσεις της Τουρκίας. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως απέναντι στον Τούρκο βρίσκονται υπαλληλίσκοι των Φράγκων, που μόνο λεκτικά υπερασπίζονται το συμφέρον της Ελλάδος. Στην πράξη, οι Έλληνες και οι Κύπριοι πολιτικάντηδες είναι όργανα της Δύσης και διάδοχοι του Εφιάλτη.

Υπάρχει Ελληνικός λαός να αντιδράσει ή όλοι πια αναζητούν τσαρλατάνους και προδότες "σωτήρες του Έθνους";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου