Η αδιάντροπη και ατιμώρητη ομολογία της προδοσίας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

28/11/2016

Η αδιάντροπη και ατιμώρητη ομολογία της προδοσίας!

Δεν συνηθίζουμε να δημοσιεύουμε προσωπική κριτική ή/και σχόλια, ακόμα και πολύ στενών μας συνεργατών, στην θέση της κυρίως αρθρογραφίας. Όμως, κρίναμε πως πρέπει να γίνει μία εξαίρεση και να δημοσιεύσουμε μαζί με το συγκλονιστικό ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί, το σχόλιο του αγωνιστή δασκάλου και υπερπολύτεκνου, Κωνσταντίνου Ι. Παπανικολάου.

Το ηχητικό που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την συνέντευξη του πρώην αρχηγού της ΝΔ σε γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο, όπου ανερυθρίαστα και γελώντας ομολογεί πως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί μετέτρεψαν το "ΟΧΙ" του λαού στο δουλικό "ναι", που είχε ως επόμενο την 3η δανειακή σύμβαση.

«Ακούστε και φρίξτε! Οι "δημοκράτες" - όλοι τους ανεξαιρέτως – ομολογούν την προδοσία και χασκογελάνε κιόλας! Κατά τα άλλα, κάποιοι άλλοι κλείστηκαν στην φυλακή και πέθαναν εκεί μέσα, γιατί – τάχα – κατέλυσαν το πολίτευμα... Όλοι αυτοί τι κάνουν τόσα χρόνια; Η λεγόμενη Μεταπολίτευση δεν επετεύχθη με αντάλλαγμα την προδοσία της Κύπρου; Ακόμη ηχεί στα αυτιά μας εκείνο το "η Κύπρος κείται μακράν"... Κι αυτός που το είπε, ερχόμενος στην Ελλάδα από την Εσπερία, ανέλαβε Πρωθυπουργός με εκλογές; Όχι! Μας τον "κάθισαν στον σβέρκο", για να μας λυτρώσει από τον "τύραννο"! Αυτό ήταν "δημοκρατικό"; Ήταν νόμιμο; Αλλά ξέρετε κάτι; Καλά μας κάνουν! Καλά μας κάνουν! Είμαστε πρόβατα και κοιμόμαστε όρθιοι!

Και κάτι τελευταίο: Όλοι αυτοί είναι εκφραστές της περίφημης "Ευρωπαϊκής προοπτικής" της χώρας μας... Σαν τα μούτρα τους είναι και οι "ηγέτες" της Ευρώπης, των οποίων έχουμε γίνει θλιβεροί διακονιάρηδες! Ακούω κάποιους να μιλούν για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, προς χάριν του οποίου δεν πρέπει –με κάθε κόστος– να εγκαταλείψουμε την Ευρώπη και το ευρώ... Όταν στην Κωνσταντινούπολη της Ελληνικής Αυτοκρατορίας μας λειτουργούσαν Πανεπιστήμια και είχαν επινοηθεί τα θεραπευτήρια, τα υδραυλικά και αμυντικά έργα, οι σημερινοί Ευρωπαίοι ήταν ακόμη στα δέντρα!

Πατέρες κι αγαπητοί φίλοι, συγχωρέστε με για το ύφος των γραφομένων. Το ποτήρι όμως έχει ξεχειλίσει...

Κωνσταντίνος Ιωάν. Παπανικολάου
».

Έχει δίκιο! Πόση πια ανοχή θα δείξει ο λαός σε αυτούς που τον προδίδουν καθημερινά; Πόσο πιο ωμά πρέπει να του πουν πως δεν τον λογαριάζουν; Έως πότε θα μένουν ατιμώρητες τόσο βαριά αντεθνικές πράξεις;


[ https://www.youtube.com/embed/Ns8lad7wASM ]

Τελικά, μήπως όλοι όσοι δεν αντιδρούν είναι εξίσου ένοχοι με του προδότες πολιτικούς που επιλέγουν; Η απάντηση για ακόμα μία φορά είναι αυστηρά προσωπική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου