Μας έπνιξαν οι ... πατριώτες! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/11/2016

Μας έπνιξαν οι ... πατριώτες!

Έλεος πια με τους κάθε λογής πολιτικούς τυχοδιώκτες! Σήμερα, 10 Νοεμβρίου, παρουσιάζεται ακόμα ένα "πατριωτικό" σχήμα, αποτελούμενο από δύο "περιφερόμενους ιουδαίους" της πολιτικής και πέντε έξη παρατρεχάμενους.

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό το φαινόμενο των πολλών και ανώφελων κομματικών επιλογών(;) που ενώ δεν έχουν την παραμικρή διαφορά σε ό,τι αφορά στον πολιτικό λόγο, εξυπηρετούν μία σκοπιμότητα: Να μην υπάρξει ποτέ συσπειρωμένη δύναμη που θα μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο.

Η έξοδος της Ελλάδος από το αδιέξοδο μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο. Να υπάρξει μία κυβέρνηση που θα ακολουθήσει καθαρά Ελληνική πολιτική, χωρίς επιρροές ή παρεμβάσεις από χορηγούς, στοές, πολιτικάντηδες, και, κυρίως, από τους υπηρέτες της μίας παγκοσμίου κυβερνήσεως.

Για να μπορέσει ένα πολιτικό σχήμα να ακολουθήσει μία πολιτική με βάση αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του τόπου χωρίς παρεμβάσεις, είναι απαραίτητο να αποδείξει εκ των προτέρων πως είναι σε θέση να εκπληρώσει μια τόσο δύσκολη αποστολή. Οι προηγούμενες αποτυχημένες επιλογές και η εκ των υστέρων συνειδητοποίηση των πραγμάτων δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εγγύηση.

Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι, που αποδεδειγμένα έχουν ήδη αποτύχει στις προηγούμενες επιλογές τους, να έχουν το κουράγιο και να ισχυρίζονται πως μπορούν να ηγηθούν μιας προσπάθειας "σωτηρίας" του Έθνους; Ας κοιτάξουν να "σώσουν" τους εαυτούς τους από τις στρεβλές επιλογές τους και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά τους στην Πατρίδα.

Ο τόπος έχει ανάγκη από πράξεις και όχι από λόγια. Ο νοών νοείτω και οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν τον χορό ενώ ο Τιτανικός βυθίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου