Πολιτικά ... σκουπίδια! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/10/2016

Πολιτικά ... σκουπίδια!

Στον "ναό" της σύγχρονης Ελληνικής πολιτικής, στο facebook, καθημερινά οι Έλληνες(;) πολιτικάντηδες αποδεικνύουν το χαμηλό τους επίπεδο με τους ανάρμοστους διαλόγους και τις ύβρεις που ανταλλάσσουν σε μία γλώσσα που κάνει ακόμα και τους λιμενεργάτες να κοκκινίζουν από ντροπή.

Δεν φτάνει που η κυβέρνηση έδειξε το "λαϊκό" της πρόσωπο για ακόμα μία φορά κάνοντας χρήση χημικών και δακρυγόνων απέναντι στους ... συνταξιούχους(!), ήρθε και μία απίστευτη διένεξη μεταξύ δύο πάλαι ποτέ "συντρόφων", που αποτυπώνει χαρακτηριστικά την σήψη και την δυσωδία που αναδύουν τα πολιτικά σκουπίδια που σκεπάζουν ολόκληρη την χώρα. Ίσως ο χαρακτηρισμός "σκουπίδια" να είναι επιεικής αλλά πώς αλλιώς μπορούν να χαρακτηριστούν οι πολιτικές πρακτικές και οι αισχρές δηλώσεις που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητος μολύνοντας με τον χειρότερο τρόπο την ζωή μας;

Η Ελλάδα στενάζει κάτω από τον ζυγό της Ευρωπαϊκής Ενώσεως που επεβλήθη δια της βίας από το πολιτικό σύστημα, οι πολίτες εξαθλιώνονται μέρα με την ημέρα από την απάνθρωπη και ανελέητη πολιτική που ακολουθούν όλες οι ξενοκίνητες και έξωθεν κατευθυνόμενες δεξιές, αριστερές, κεντρώες κυβερνήσεις και η Εθνική κυριαρχία απειλείται ανοιχτά από τους εχθρούς (και όχι απλά γείτονες) επειδή η ευθύνη για την υπεράσπισή της έχει ανατεθεί σε απογόνους του Ισκαριώτη.

Σε αυτό το σκηνικό της παραφροσύνης και της σχιζοφρένειας έρχονται να προστεθούν οι εγωιστικές μικρο-επιδιώξεις κάποιων επίδοξων "σωτήρων" της Πατρίδος, που πασχίζουν να εκμεταλλευτούν την συγκυρία προκειμένου, είτε να "κουδουνίσει" η τσέπη τους, ή, να γίνουν διάσημοι αποκτώντας κάποιον ... τίτλο!

Ο Κυβερνήτης μας, Ιωάννης Α. Καποδίστριας, μας κοιτάζει από ψηλά και είναι βέβαιο πως μόνο η μεγάλη φιλανθρωπία του τον κάνει να μην μετανιώνει που θυσιάστηκε για ένα λαό αχάριστο, βλάσφημο και κυρίως ανόητο. Γιατί μόνο ένας άνους επιδιώκει μετά πάθους και μανίας την καταστροφή του!

1 σχόλιο:

  1. Πράγματι "πολιτικά σκουπίδια" που όμως υπάρχουν εφόσον υπάρχουν καί οι ...σκουπιδοφάγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή