Η υποκρισία και ο συναισθηματισμός λύση στο Κυπριακό; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

31/10/2016

Η υποκρισία και ο συναισθηματισμός λύση στο Κυπριακό;

Σε σοβαρά εθνικά ζητήματα, όπως είναι το μείζον θέμα του Κυπριακού, δεν μπορούμε (και δεν πρέπει) να ανεχθούμε το παραμικρό! Ο αχαρακτήριστος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με μία άκρως συναισθηματική δήλωση στον Twitter προσπάθησε να κερδίσει τις εντυπώσεις σε βάρος του μείζονος εθνικού ζητήματος του Ελληνισμού.

Ο Κύπριος πρόεδρος με αφορμή την αλλαγή της ώρας -η Κύπρος ακολουθεί πλέον την χειμερινή ώρα- σε ολόκληρη την Μεγαλόνησο εκτός των κατεχομένων εδαφών, που με εντολή του "σουλτάνου" θα παραμείνουν στην θερινή, ανάρτησε στον Twitter στα Ελληνικά, στα Τουρκικά και στα Αγγλικά την φράση «Μας χωρίζει ο χρόνος μας ενώνει η ελπίδα / Zamanla Bölündük Umutta Birleşik / Divided by time united by hope».

Λόγια κενά και φθηνός λαϊκισμός που απευθύνεται απλά και μόνο στον συναισθηματισμό του λαού. Ποια ελπίδα μας ενώνει κ. πρόεδρε; Οι κινήσεις των Ελλήνων και των Κυπρίων πολιτικάντηδων μας προξενούν τρόμο και εγείρουν τον φόβο πως όχι μόνο δεν θα ανακτήσουμε τα κατεχόμενα, αλλά θα "παραχωρήσουμε" και το ελεύθερο κομμάτι της Κύπρου, τα νησιά του Αιγαίου, την Θράκη και (γιατί όχι) και την Θεσσαλονίκη!

Δεν έχουμε την παραμικρή εμπιστοσύνη στους Έλληνες και στους Κύπριους πολιτικούς, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην διαχείριση του Κυπριακού και την διασφάλιση των Ελληνικών συνόρων! Είναι επιτακτική ανάγκη να φουντώσει η εκστρατεία, που έχει δειλά-δειλά ξεκινήσει στην Ελλάδα και στην Κύπρο, προκειμένου να ενωθεί και πάλι η Μεγαλόνησος με την Ελλάδα μας.

Στο σχέδιο αυτών που έχουν ήδη χωρίσει την Ελλάδα μας στα τρία, πρέπει να αντιτείνουμε ένα σχέδιο επανένωσης των χαμένων μας εδαφών με απόλυτη προτεραιότητα στην εκ νέου προσάρτηση ολόκληρης της Κύπρου.

Ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς! Στην θέση της ασπίδος των αρχαίων Σπαρτιατών θα πρέπει να βάλουμε την Κύπρο μας! Ή θα την ελευθερώσουμε και θα την επιστρέψουμε σώα και ακέραιη στην Πατρίδα μας, ή θα πεθάνουμε στα χώματά της πολεμώντας για την ελευθερία της! Αφήστε τους πολιτικάντηδες να κάνουν μόνοι τους "εξωτερική πολιτική" ... στον Twitter!

1 σχόλιο:

  1. Kατά μάνα κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα.Τέτοιους πολιτικούς γεννάει η μάνα Ελλάδα τέτοιους πολιτικούς θα γεννάει και η κόρη Κύπρος.
    Τώρα αφήστε με δεν έχω άλλο χρόνο, ξεκινάει τουρκικό σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή