Η περίεργη ανοχή του λαού - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/10/2016

Η περίεργη ανοχή του λαού

Η ηθική κατάπτωση του Ελληνικού λαού γίνεται μέρα με την ημέρα και πιο εμφανής. Οι σημερινοί Έλληνες δείχνουν να έχουν μεγάλες "ανοχές" σε ότι αφορά σε ηθικά ζητήματα, ενώ τα διάφορα πολιτικά σκάνδαλα φαίνεται πως τους αφήνουν αδιάφορους.

Τα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως(;) καθημερινά προβάλλουν ζητήματα που αφορούν σε σεξουαλικές διαστροφές και ανωμαλίες, σε καταστάσεις παράνοιας, σε κακοποίηση μικρών παιδιών και γενικά σε κάθε έκφραση απανθρωπιάς και αισχρότητος, που αγγίζει ή/και ξεπερνάει τα όρια του κακουργήματος. Μάλιστα φθάσαμε στο μέγιστο κατάντημα της παρακμής, έτσι ώστε από τηλεοράσεως να επιδιώκεται η μετά θάνατον δικαίωση ενός αποτρόπαιου βάναυσου παιδεραστή και παιδοκτόνου της προηγούμενης δεκαετίας, χωρίς κανείς να διαμαρτύρεται και να αντιδρά!

Ο θεσμός της οικογένειας έχει χάσει παντελώς το νόημά του αφού σήμερα ένας άνθρωπος οποιουδήποτε φύλου και ο σκύλος του μπορούν να είναι ζευγάρι, όταν σε μία ομοφυλόφιλη συμβίωση υπάρχει η δυνατότητα να υιοθετηθούν και να ανατραφούν -αλήθεια με τι ιδανικά και ποια ηθική;- ένα ή περισσότερα παιδιά, ή, όταν τα παραδείγματα των ανθρώπων που έχουν πλήρως αποτύχει στην προσωπική τους ζωή προβάλλονται ως τα πρότυπα του "οικογενειάρχη" και διεκδικούν την πρωθυπουργία, χωρίς αυτό να απασχολεί κανέναν.

Αλλά πριν να ζητήσει κανείς τις ευθύνες στον λαό, θα πρέπει να δει τους Ποιμενάρχες και τους δασκάλους του. Έμαθα από μικρός να σέβομαι την Εκκλησία και το Ιερατικό Σχήμα και γι' αυτό δεν θα αναφέρω τίποτε άλλο παρά μόνο το ό,τι οι Ποιμένες εμφανίζονται -στην πλειοψηφία τους- κατώτεροι της Θείας Αποστολής τους. Όσο για τους Ακαδημαϊκούς, τους καθηγητές και τους λοιπούς "δασκάλους" του Γένους; Οι υψηλόβαθμοι ανήκουν στις στοές που τους έδωσαν την δυνατότητα να αναρριχηθούν, ενώ οι υπόλοιποι εγκλωβισμένοι στα προβλήματα της καθημερινότητός τους αδιαφορούν πλήρως για την κατάπτωση του επιπέδου και την ανυπαρξία της Εθνικής Παιδείας.

Προφανώς οι παραπάνω σκέψεις δεν αποτελούν προβληματισμό και ανησυχία του συνόλου του Ελληνικού λαού. Οι νεο-Έλληνες δείχνουν να ανησυχούν περισσότερο για το εάν ο ΕΝΦΙΑ θα εξακολουθήσει να ισχύει και το 2017, παρά για το ότι το Καστελόριζο δέχεται πιο συχνά την υδροφόρα προερχόμενη από την Τουρκία, παρά από την Ελλάδα.

Επιπλέον, ο λαός βραχυκυκλωμένος, ημιμαθής και ευρισκόμενος υπό την επήρεια της μαύρης προπαγάνδας του πολιτικού συστήματος θέλει να παραμείνει στην ζώνη του ευρώ, έστω κι αν αυτό σημαίνει πως θα γίνει ακόμα πιο φτωχός χάνοντας ολόκληρη την ακίνητη και κινητή περιουσία του.

Τελικά, νομοτελειακά και χωρίς δεύτερη σκέψη η Ελλάδα βαδίζει ολοταχώς προς την καταστροφή και την διάλυσή της. Την ώρα που η Τουρκία διεκδικεί ό,τι δεν της ανήκει, η Ελλάδα σκορπάει τα πάντα και κυρίως τις Αρχές και τις Αξίες της!

Εσείς ακόμα πιστεύετε πως το πρόβλημα της Ελλάδος θα λύσουν ... οι εκλογές;

1 σχόλιο:

  1. Διαβαστε σας παρακαλω,αρθρο του Παπαχελα στην Καθημερινη της 2.10.2016 με τιτλο θεσμοι και ανθρωπακια.Δεν θα πιστευετε στα ματια σας.Αναφερεται σε ανωτατο αξιωματικο,που επαιξε μοιραιο ρολο την βραδυα εκεινη των Ιμιων.Δεν τον κατονομαζει αλλα μπορει κανεις ευκολα να υποθεση για ποιον προκειται.Κατα την διαρκεια της συνεντευξεως ο αξιωματικος λυγιζει και ομολογει κλαιγοντας "Ξερετε εγω δεν εκανα για....αλλα το κομμα με εβαλε σε αυτην την θεση".Αμφιβαλει κανεις οτι το ελεος του Θεου,μας κρατα μεχρι σημερα σαν Εθνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή