Ένοχα σιωπηλή στάση - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/10/2016

Ένοχα σιωπηλή στάση

Η κυβέρνηση, αλλά και άπαντες οι πολιτικάντηδες του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, έχουν μείνει "άφωνοι" απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα, που απειλεί πια ανοιχτά την Πατρίδα μας.

Κανείς δεν γνωρίζει αν η "απάθεια" αυτή είναι προϊόν και αποτέλεσμα ανικανότητος ή μέρος κάποιας "συμφωνίας" σαν αυτές που έκαναν παλαιότερα οι "εθνάρχες" και μεγαλύτεροι καταστροφείς του Έθνους, Ελευθέριος Βενιζέλος και Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Το βέβαιο είναι πως η λεκτική αμφισβήτηση της Συνθήκης, που υπόγραψαν όλοι οι μεγαλόσχημοι διαφόρων "ταγμάτων", είναι η αρχή ενός νέου κύκλου γεωπολιτικών αλλαγών που, δυστυχώς, συμπεριλαμβάνουν και την Ελλάδα.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι που ακούμε πρώτη φορά. Εδώ και πολλά χρόνια η Τουρκία αμφισβητεί και καταπατά εμπράκτως ολόκληρα τμήματα της Συνθήκης, όπως το άρθρο 15 που προβλέπει ρητά πως «η Τουρκία παραιτείται υπέρ της Ιταλίας παντός δικαιώματος και τίτλου επί των κάτωθι απαριθμουμένων νήσων, τουτέστι της Αστυπάλαιας, Ρόδου, Χάλκης, Καρπάθου, Κάσσου, Τήλου, Νισύρου, Καλύμνου, Λέρου, Πάτμου, Λειψούς, Σύμης και Κω, των κατεχομένων νυν υπό της Ιταλίας και των νησίδων των εξ αυτών εξαρτωμένων, ως και της νήσου Καστελλορίζου».

Ιδιαίτερα μετά την προσάρτηση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα, που αποφασίσθηκε στην διάσκεψη των υπουργών των Εξωτερικών των νικητών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις 27 Ιουνίου του 1946 και πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1948, οι Τούρκοι δεν έπαυσαν ποτέ τις εχθροπραξίες και τις προκλήσεις στο Αιγαίο με σκοπό την ανάκτηση των Ελληνικών νήσων.

Οι αρχηγοί των Ελληνικών (απο)κομμάτων έχουν διαταχθεί να σιωπήσουν, όπως επίσης και οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος. Οι "πατριώτες" έχουν αποσυρθεί από το προσκήνιο και αρκούνται σε δηλώσεις και γραπτά ψηφοθηρικού χαρακτήρα, αποφεύγοντας να λάβουν θέση στο μεγάλο εθνικό ζήτημα, αποδεικνύοντας πως είναι κομμάτι του προβλήματος και όχι μια πιθανή λύση του.

Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και καταλαβαίνουμε ακόμα περισσότερο το γιατί ο Μαρτυρικός Κυβερνήτης μας, ο Ιωάννης Α. Καποδίστριας, είχε απαγορεύσει την ενασχόληση με τα κοινά και την ανάληψη δημοσίων αξιωμάτων όλων όσοι εμπλέκονταν με την μασωνία. Δείτε τι συμβαίνει τώρα: Μία εντολή δόθηκε και σιώπησαν όλες οι μαριονέτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου