Πως τολμούν να μιλούν στους νέους; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

22/10/2016

Πως τολμούν να μιλούν στους νέους;

Οι δεξιοί "επανιδρύουν" την νεολαία τους και οι αριστεροί τους επικρίνουν. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου μιλάει -τάχα- στους νέους, αλλά οι νέοι, απολύτως δικαιολογημένα, δεν δίνουν σημασία στο τι προσπαθούν να τους "πουλήσουν". Εξάλλου τι έχουν να πουν στην νεολαία όλοι αυτοί οι αμοραλιστές και εραστές της προσωπικής τους καλοπέρασης;

Ακόμα και τα παιδιά τους μεγάλωσαν μόνα, επέλεξαν δικαίως τον δρόμο της αντίδρασης στην σάπια νοοτροπία των γονιών τους και τρέχουν σαν ακέφαλα κοτόπουλα ψάχνοντας νόημα σε μια ζωή αδιέξοδη και ανούσια.

Τι θα πει επανίδρυση; Ο εκ πεποιθήσεως αποτυχημένος όσες φορές και να επαναλάβει την προσπάθειά του θα παραμείνει αποτυχημένος γιατί υπηρετεί την αποτυχία! Είναι αστείο, αλλά ταυτόχρονα εξοργιστικό, να ακούς από ορισμένους πολιτικάντηδες, υπηρέτες του σάπιου συστήματος μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, να δηλώνουν -δήθεν- μετανιωμένοι και έτοιμοι να κάνουν μια "νέα" αρχή! Όποιος μετανιώνει σιωπά και αφήνει άλλους να διορθώσουν την ζημιά που αυτός έχει προξενήσει. Όποιος μετανιώνει δεν απαιτεί και δεν έχει αξιώσεις.

Τι το νέο μας φέρνουν οι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων; Την ίδια πολιτική θεώρηση που είχαν και στο παρελθόν, αλλά σε "νέα" κόμματα. Η ίδια προδοτική πολιτική περιβεβλημένη με τον μανδύα της σύγχρονης διαλεκτικής, που ανακατεύει τα πάντα και δεν εννοεί τίποτε! Χριστιανοί, Βουδιστές, άθεοι, πατριώτες, Ευρωπαϊστές, ψεύτες, προδότες, ηθικοί, ανήθικοι, τίμιοι, διεστραμμένοι, κλέφτες και αμαρτωλοί απαρτίζουν ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό, που έχει ωστόσο ένα στόχο: Να παραδώσει την Ελλάδα στα σχέδια αυτών που εργάζονται για την εγκατάσταση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τι όραμα δίνουν όλοι αυτοί στα παιδιά και στους νέους; Τι έχουν να πουν στην νεολαία για την εγγυημένη ανεργία που δημιουργούν τα οικονομικά μοντέλα τους; Πώς θα παρουσιάσουν τα αδιέξοδα που οδηγεί ο αμοραλισμός της διεφθαρμένης πολιτικής τους; Πώς θα ονομάσουν την προδοτική τους στάση όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες προκειμένου να "επανιδρύσουν" την χαμένη εμπιστοσύνη των παιδιών; Πώς θα πείσουν αυτούς που πρόδωσαν;

Κι όμως! Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα οι πολιτικάντηδες, που δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους υπαίθριους ταχυδακτυλουργούς, τους γελωτοποιός και τους ακροβάτες -κοινώς αυτούς που οι Ιταλοί ονομάζουν Saltimbanco και ο λαός με την απλότητά του αποκαλεί σαλτιμπάγκους- καταφέρνουν ακόμα να επιβάλλουν τον δικό τους τρόπο ζωής και την διεστραμμένη νοοτροπία τους.

Γιατί αυτό; Γιατί απλά ο λαός έπαψε να σκέπτεται! Ο σημερινός νεοέλληνας προτιμάει να είναι το μυαλό του κλειστό και η τηλεόραση ανοικτή. Κι αν ποτέ κλείσει την τηλεόραση, ανοίγει το facebook για να παραμείνει ... [συμπληρώστε οτιδήποτε σας εκφράζει].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου