Ο υποκριτικός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Σήμερα, 28 Οκτωβρίου 2016, είναι μία ημέρα υποκρισίας σε ένα Έθνος, που έχει κόψει κάθε δεσμό με το παρελθόν και τους προγόνους του. Στην σημερινή Ελλάδα ο μεθυσμένος νεοέλληνας, που επιστρέφει από το γλέντι της προηγούμενης εκμεταλλευόμενος την αργία, τολμάει να κορνάρει στην μπάντα του δήμου επειδή στις 7:00 το πρωί περνάει από τον δρόμο παιανίζοντας εθνικά εμβατήρια! Μάλιστα! Δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά πραγματικό γεγονός, που συνέβη σήμερα στο κέντρο της Αθήνας!

Ο σημερινός νεοέλληνας παρά την εξοντωτική σε βάρος του πολιτική των πάλαι ποτέ εχθρών του, Γερμανών και Ιταλών, εξακολουθεί να σέρνεται πίσω τους θέλοντας να ονομάζεται "Ευρωπαίος εταίρος". Ο σημερινός νεοέλληνας θα γιορτάσει στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον αμοραλιστή δήμαρχό της και τους υποκριτές πολιτικάντηδες όλων των κομματικών αποχρώσεων, την απελευθέρωση που από ότι φαίνεται δεν κράτησε πολύ στην σήμερα οικονομικά κατεχόμενη, από τους Βουλγάρους και τους Σκοπιανούς, νύμφη του Θερμαϊκού.

Σήμερα ο νεοέλληνας γιορτάζει το "ΟΧΙ" που είπε στο παρελθόν "κάποιος" -ούτε το όνομα του Ιωάννη Μεταξά δεν τολμά να ψελλίσει κανείς στην σημερινή "δημοκρατική" ανιστόρητη Ελλάδα- που απαξιωτικά και περιφρονητικά ονομάζει φασίστα και δικτάτορα γιατί, πολύ απλά, πίστεψε την έκδοση της Ιστορίας που συνέγραψαν οι αγράμματοι και προδότες φιλελεύθεροι "δημοκράτες" πολιτικάντηδες. Ο νεοέλληνας δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να μάθει τα γεγονότα, να μάθει τι συνέβη, να κρίνει την Ιστορία και τους πρωταγωνιστές της.

Σήμερα ο νεοέλληνας γιορτάζει την νίκη κατά των Γερμανών και των Ιταλών έχοντας την περιουσία του "εξασφαλισμένη" και μεταφερμένη στις χώρες που πολέμησαν οι πρόγονοί μας. Σήμερα ο νεοέλληνας στο αντίστοιχο ερώτημα του Ιταλού διπλωμάτη Emanuele Grazzi απαντάει "ΝΑΙ", παραχωρώντας όχι μόνο πέρασμα στην Ευρωπαϊκή κατακτητική πορεία αλλά ολόκληρη την Εθνική κυριαρχία του τόπου!

Ο σημερινός νεοέλληνας έδωσε τα νησιά, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τον φυσικό και ορυκτό πλούτο, κάθε τι πολύτιμο στους Ευρωπαίους μόνο και μόνο για να μην "αποξενωθεί" από αυτούς. Ο σημερινός νεοέλληνας πριν από όλα αυτά είχε πουλήσει την δύναμή του, που πήγαζε πάντοτε μέσα από την βαθειά του πίστη στον Θεό.

Ο σημερινός νεοέλληνας «πούλησε και τη μάνα του», κατά το κοινώς λεγόμενο. Πράγματι, ο σημερινός νεοέλληνας υβρίζει, βλαστημάει και δεν θέλει να βλέπει την Μητέρα του, που δεν είναι άλλη από την Παναγία μας! Κι Εκείνη, με την λεπτότητα που Την διακρίνει ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΡΦΑΝΟΙ!

ΤΙ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;;;;;;

2 σχόλια:

 1. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
  Στην εποχή μας έχουμε αντικαταστήσει τις γιορτές των Αγίων μας με αυτές των τραγουδιστών και των ηθοποιών,των πολιτικών και γενικά των απανταχού celebrities.
  Έχω διαπιστώσει πως οι γύρω μου γνωρίζουν τα πάντα για τους διάσήμους...ακόμα και τι βρακί φοράνε αλλά ούτε ένα ψήγμα γνώσης για τους Αγίους μας ούτε καν για τον Άγιους που φέρουν το ονομά τους.
  ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κοροίδο Μουσολίνι, λάθος εποχή διάλεξες να μας επιτεθείς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.