Οι ανόητοι κατά τον πρωθυπουργό - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/08/2016

Οι ανόητοι κατά τον πρωθυπουργό

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το "αριστερό" προβοκατόρικο φερέφωνο της ανθελληνικής συγκυβερνήσεως των ανεύθυνων Ελλήνων και των συριζαίων, ο Έλληνας πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετικό ερώτημα περί πρόωρων εκλογών, δήλωσε πως «Τ' ακούω και τα διαβάζω κι εγώ αυτά τα σενάρια. Τώρα που η χώρα μπαίνει σε ράγες, η οικονομία σιγά σιγά ανακάμπτει, η ανεργία αποκλιμακώνεται, όποιος τώρα σκέπτεται εκλογές, δεν μπορεί παρά να είναι ανόητος. Όποιος, δε, τις ζητάει, είναι δυο φορές ανόητος».

Θεωρώ πως ο μεγαλύτερος ανόητος είμαι εγώ, που δεν βλέπω ούτε τις ράγες και την σταθερή πορεία (για την ακρίβεια βλέπω ράγες και σταθερή πορεία, που, όμως, οδηγούν κατευθείαν στον γκρεμό της διαλύσεως του έθνους), ούτε αντελήφθην την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας και κυρίως δεν κατάλαβα την αποκλιμάκωση της ανεργίας.

Βλέπω, ωστόσο, πολλούς πειναλέους για εξουσία ή -μετά συγχωρήσεως- βο(υ)λευτηλίκι, που διόλου δεν τους απασχολεί το τι θα απογίνει ο τόπος, αλλά το πως αυτοί θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν το ανικανοποίητο "εγώ" τους.
Αυτούς δεν μπορείς να τους πεις ανόητους, αφού ξέρουν καλά και τι ζητάνε και, κυρίως, πως μπορούν να το αποκτήσουν σε βάρος όλων.

Βλέπω, επίσης, πολλούς διορισμένους (ή υποψήφιους προς διορισμό) κομματικούς οπαδούς και φανατικούς υποστηρικτές, που έχουν στηρίξει ολόκληρη την ζωή τους πάνω στο σάπιο πολιτικό σύστημα, που κατατρώει την Ελλάδα μας. Αυτοί, βρέξει-χιονίσει θα ψηφίσουν το εγκληματικό κόμμα όπου είναι ταγμένοι και αδιαφορούν πλήρως για το ότι ΟΛΑ τα κόμματα, εντός και εκτός κΥνοβουλίου, που είτε ιδρύθηκαν χθες, ή θα ιδρυθούν αύριο, είναι υποκινούμενα από στοές και οργανώσεις του Εξωτερικού. Μοναδική εξαίρεση, το αγκάθι στο μάτι του πολιτικού συστήματος, η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
Ούτε αυτοί οι κομματικοί φανατισμένοι ακόλουθοι μπορούν να χαρακτηρισθούν ως ανόητοι, αφού είναι μισθοφόροι, που κάνουν καλά την δουλειά τους, εντεταλμένοι στο να διατηρούν την βρώμα και την σαπίλα στην πολιτική.

Βλέπω, ακόμα, πολλούς "ψηφοφόρους", που χειραγωγούνται πλήρως από τα όργανα της δυτικής προπαγάνδας (TV, internet, έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κλπ), ενώ ταυτόχρονα έχουν την ψευδαίσθηση και την εντύπωση πως είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι και πως μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις, διακόπτοντας για λίγο το κυνήγι των pokemon και ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα.
Δεν νομίζω πως και αυτοί είναι ανόητοι. Ηθελημένα ζουν μία ζωή χωρίς καμία ευθύνη και δεν διστάζουν να κατηγορήσουν τους πάντες για ότι δεν τους πηγαίνει καλά. Αυτοί επέλεξαν την "μακαριότητα" του «δεν βαριέσαι» και μετέθεσαν την ευθύνη όλων των κακών, που προκύπτουν από την επιλογή τους, σε κάποιους άλλους ... κακούς ανθρώπους.

Τελικά, αφού δεν υπάρχουν ανόητοι σε αυτή την χώρα, ο πρωθυπουργός αναφερόταν σε μένα, που προφανώς είμαι ο «μόνος παροικών εν Ιερουσαλήμ, καί μή μετέχων τών, εν τέλει βουλευμάτων αυτής» (δεν νομίζω πως χρειάζεται να μεταφράσω την πασίγνωστη ρήση του Ε' Εωθινού Ευαγγελίου).

Συνεπώς, όλοι μπορούν να συνεχίσουν την πορεία στις ράγες, που έθεσε το πολιτικό σύστημα και υπηρετούν όλοι οι "σωτήρες" του έθνους, και, να αναμένουν νεότερες οδηγίες, που θα προκύψουν από το (νέο) ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και στα υψηλόβαθμα στελέχη του διεθνούς σιωνισμού. Όσο για μένα; Αφήστε με να λέω! Στο κάτω-κάτω δεν είμαι τίποτε άλλο παρά ... ένας ανόητος, που ζει σε μια παραδεισένια χώρα και τολμάει να παραπονείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου