Η Ελλάδα επισήμως τελεί υπό δικτατορία! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

05/07/2016

Η Ελλάδα επισήμως τελεί υπό δικτατορία!

Η (όποια) δημοκρατία υπήρχε στην Ελλάδα καταλύθηκε απόψε (5/7/2016) με την κατάθεση του νομοσχεδίου με τίτλο «Αναλογική Εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος του εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής βουλευτών».

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι η προσπάθεια του σάπιου πολιτικού συστήματος να αφανίσει πολιτικά οποιαδήποτε φωνή δεν συντάσσεται με τα σχέδιά του και κυρίως να εξασφαλίσει την είσοδο στο Ελληνικό κοινοβούλιο μόνο σε κόμματα, που είναι απολύτως ελεγχόμενα.

Το απαύγασμα του φασισμού και της αντισυνταγματικότητος φαίνεται καθαρά στο άρθρο 4, με υπότιτλο «Έναρξη ισχύος», όπου αναγράφεται: «Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ειδικά η ισχύς των άρθρων 2 και 3 αρχίζει από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, των ανωτέρω άρθρων εφαρμοζομένων από τις αμέσως επόμενες γενικές βουλευτικές εκλογές, οποτεδήποτε και αν αυτές διεξαχθούν, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του άρθρου 54 του Συντάγματος, ήτοι της υπερψήφισης του παρόντος άρθρου από την πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των βουλευτών».

Οι φασίστες του αποτυχημένου πολιτεύματος της φράγκικης "δημοκρατίας" ετοιμάζονται να σύρουν τον τόπο σε μία νέα εκλογική αναμέτρηση, με σκοπό να προχωρήσουν στην τελική φάση του σχεδίου τους, που είναι η χαριστική βολή και η εξόντωση των Ελλήνων, καθώς επίσης και η εκχώρηση της περιουσίας και της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος στους "δανειστές". Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος, που ανακινήθηκε το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Το πολιτικό σύστημα αλλάζει οριστικά και στο εξής στην διακυβέρνηση της Ελλάδος θα έχουν πρόσβαση αποκλειστικά και μόνο οι εκλεκτοί του Ένα τοις εκατό και των μασωνικών στοών.

Ο εκνευρισμός των πολιτικάντηδων τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, μετά από τις αποκαλύψεις του γιου του περίφημου Καναδού οικονομολόγου John Kenneth "Ken" Galbraith, James Kenneth Galbraith, σχετικά με το σχέδιο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, που πρόδωσε τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ανεύθυνοι Έλληνες, τους αναγκάζει να επισπεύσουν τα σχέδιά τους για την "δημοκρατική" κατάλυση του πολιτεύματος.

Το βρώμικο και σάπιο κατεστημένο πολιτικό σύστημα ανησυχεί ιδιαίτερα μόνο στην σκέψη ότι οι Έλληνες θα αρχίσουν να σκέφτονται και γι' αυτό σπεύδει να προλάβει. Η αρπαγή (κούρεμα) των καταθέσεων και η οριστική μεταβίβαση όλων των δανείων, ανεξαρτήτως "χρώματος", σε κερδοσκοπικά funds, είναι άμεσες επιταγές των "Ευρωπαίων", που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα.

Η BRexit είχε πολλές συνέπειες και σύντομα θα διαπιστώσουμε ακόμα περισσότερες, πολύ χειρότερες. Αυτό, όμως, που έμαθε πολύ καλά το Ένα τοις εκατό, είναι το πόσο "επικίνδυνο" γίνεται το να αφήνει ελεύθερη την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων και εκλογών.

Έτσι, χρησιμοποίησε κάποιους φαινομενικά αντίθετους με τα σχέδια της μίας οικουμενιστικής (παγκόσμιας) κυβέρνησης, αλλά πλήρως ελέγξιμους, είτε με δωροδοκία, είτε με απειλή, ή, και με τα δύο, προκειμένου να παρουσιάσει την ματαιότητα της αντίστασης στην παγκόσμια επιβολή.

Οι "κύριοι" του Ένα τοις εκατό, ωστόσο, λησμονούν κάτι πολύ σημαντικό: Τους ανθρώπους, που έχουν ακλόνητη πίστη στον Θεό και μόνο σε Αυτόν! Αυτοί είναι έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να αντισταθούν στα σχέδιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου