Η έπαρση της Δύσης, παρά τα νέα θύματά της - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/07/2016

Η έπαρση της Δύσης, παρά τα νέα θύματά της

Η Δύση φαίνεται πως είναι τόσο επηρμένη, που δεν πρόκειται να συνετιστεί παρά μόνο όταν θα καταστραφεί ολοσχερώς. Η χθεσινή (22/7/2016) επίθεση ενός δεκαοκτάχρονου αγοριού Ιρανογερμανικής καταγωγής με θύματα εικοσιπέντε ανθρώπους, εννέα νεκρούς και δεκαέξι τραυματίες, για ακόμα μια φορά αποτέλεσε απλά μία είδηση στα μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως των Λατίνων και τίποτε παραπάνω.

Κανείς δεν φαίνεται να συγκινήθηκε από το τι κρύβεται πίσω από αυτό το (νέο) Ευρωπαϊκό δράμα και κυρίως κανείς δεν προβληματίζεται από τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα βίας, που μαστίζουν τελευταία την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Είναι, όμως, τόσο ανόητοι οι δυτικοί; Στερούνται της απλής λογικής ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την φαινομενικά επιπόλαιη συμπεριφορά τους;

Τι είναι αυτό, που όπλισε το χέρι ενός παιδιού και το ώθησε σε μία τόσο ακραία πράξη απόγνωσης; Η πίεση από την καθημερινή άσκηση βίας της "πολιτισμένης" Δύσης. Οι δυτικοί και ο πολιτισμός τους με πρόσχημα την ελευθερία, την ανάπτυξη, την ευημερία και όλες τις παρεμφερείς ανόητες διακηρύξεις, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχουν μετατρέψει την γη σε κόλαση!

Η παράλογη μίξη των λαών και των πολιτισμών τους, σε συνδυασμό με την συγκέντρωση του πλούτου στους λίγους και "εκλεκτούς" του Ένα τοις εκατό, δημιουργεί ένα "καζάνι" αγανάκτησης, που σύντομα θα εκραγεί προξενώντας λαϊκές επαναστάσεις και εξεγέρσεις σε ολόκληρη την επικράτεια της δυτικής αδικίας.

Οι δυτικοί το γνωρίζουν καλά και γι' αυτό "επιτρέπουν" ακίνδυνα (για αυτούς) μεμονωμένα γεγονότα εκτόνωσης, που ωστόσο είναι πλήρως ελεγχόμενα από αυτούς. Προσέξατε κάτι κοινό ανάμεσα στον έφηβο της χθεσινής τραγωδίας και στον πιλότο της Germanwings, που αυτοκτόνησε ρίχνοντας το αεροπλάνο του και 150 αθώους στις Γαλλικές Άλπεις; Ήσαν και οι δύο τρόφιμοι ψυχιατρικής κλινικής. Ωστόσο ο ένας βρέθηκε να πιλοτάρει αεροπλάνο, ενώ ο έφηβος μακελάρης του Μονάχου, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, χρησιμοποίησε πιστόλι 9 χιλιοστών και είχε μαζί του 300 σφαίρες, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό το πώς κατάφερε να τα προμηθευθεί.

Αβίαστα εξάγεται το συμπέρασμα πως κάποιοι "εξυπηρετούνται" από την ύπαρξη ανθρώπων με διαταραγμένη ψυχική ισορροπία, αφού με την κατάλληλη πίεση μπορούν να μετατραπούν σε ακούσια όργανα της δυτικής διεστραμμένης πολιτικής και σκοπιμότητας.

Το ερώτημα, λοιπόν, που λογικά απευθύνεται στους φιλοευρωπαϊστές νεο-¨Ελληνες είναι το εξής: Τι ζηλεύουν από την Δύση και τι θέλουν για την Ελλάδα μας; Λαχταρούν πιλότους, που θα ρίχνουν τα αεροπλάνα μαζί με τους επιβάτες και τα πληρώματά τους στον Όλυμπο, στον Ταΰγετο και στον Ψηλορείτη, ή, απεγνωσμένους εφήβους που θα αιματοκυλούν τα εμπορικά κέντρα στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα μας;

Τι θέλει, τελικά, στην ζωή του ο νεο-Έλληνας; Έχει αποφασίσει; Πολύ φοβάμαι πως όχι! Απλά ζει με τα πρότυπα, που κάποιοι του προβάλλουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου