Απλά προδότες! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/07/2016

Απλά προδότες!

Έχει περάσει ένας χρόνος και κάποιες μέρες από τότε, που σύσσωμο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο του τόπου αγνόησε το βροντερό ΟΧΙ των Ελλήνων στην Ευρωπαϊκά επιβεβλημένη λιτότητα.

«Πες μας τώρα πώς θα καταπιείς το αποτέλεσμα» ήταν, σύμφωνα με το σημερινό (10/7/2016) φύλλο της εφημερίδος "το Βήμα της Κυριακής", το σχόλιο του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ στον Έλληνα πρωθυπουργό, ζητώντας του ουσιαστικά εξηγήσεις, επειδή έδωσε στον Ελληνικό λαό την ευκαιρία να εκφράσει την αγανάκτησή του απέναντι στην Ευρωπαϊκή πολιτική.

Έχει αποδείξει πλέον αυτό το σάπιο και προδοτικό πολιτικό σύστημα πως εργάζεται με σκοπό να συρρικνώσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος, να ξεπουλήσει και την τελευταία σπιθαμή της Ελληνικής γης, να παραχαράξει την Ιστορία της, να καταργήσει την θρησκεία και την γλώσσα της και να την μετατρέψει σε "πριγκιπάτο" των Φράγκων.

Οι διαπλεκόμενοι προδότες της Πίστεως και της πατρίδος, που ανερυθρίαστα επικαλούνται ακόμα και τον Θεό στις ανομίες τους, εξακολουθούν να στηρίζουν αυτό το πολιτικό σύστημα, κατηγορώντας και υβρίζοντας χυδαία τους λίγους αγωνιστές, που μάχονται με όσα μέσα διαθέτουν για την ελευθερία της πατρίδος.

Οι διεργασίες για τον νέο εκλογικό νόμο, οι εισπρακτικές μέθοδοι, οι νέες τηλεοπτικές άδειες και οι πολιτικές "αποκαλύψεις" περί του σχεδίου Χ αλλά και της ενδεχόμενης επέμβασης του στρατού(!) δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι συντονισμένες προσπάθειες του συστήματος και των αθλίων μισθοφορικών μέσων ενημερώσεως(;) προκειμένου να καλλιεργήσουν ένα κλίμα πολιτικής αστάθειας και εκφοβισμού των ήδη απελπισμένων πολιτών.

Η λύση είναι απλή, αλλά θέλει "κότσια". Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αγνοήσουν επιδεικτικά τα προβοκατόρικα μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως, τους προδότες πολιτικάντηδες και όλους όσοι τους στηρίζουν και να σκεφθούν σοβαρά το μέλλον των παιδιών τους.

Αν είμαστε σήμερα ελεύθεροι οφείλεται στο ότι οι Πατέρες μας θυσίασαν την ζωή και τις προσωπικές επιθυμίες τους προκειμένου να διασφαλίσουν τις κατάλληλες συνθήκες για εμάς. Το ίδιο οφείλουμε να πράξουμε κι εμείς με την σειρά μας γιατί, όπως έλεγε ο στρατηγός του Γένους Γιάννης Μακρυγιάννης, «εμείς από μέσ' απ' αυτούς τους τάφους μας μια μέρα θ' αναστηθούμε και θα σας κρίνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου