Καλύτερα βρωμιάρης, παρά ναζιστής Φράγκος ρατσιστής! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/07/2016

Καλύτερα βρωμιάρης, παρά ναζιστής Φράγκος ρατσιστής!

Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Ελλάδα. Στον συνωστισμό, που επικρατεί κατά την διάρκεια των καθιερωμένων φωτογραφήσεων των πρωταγωνιστών, ένας φωτογράφος, προφανώς κατά λάθος, ακουμπάει ελαφρά τον πρώην υπουργό των Μεταφορών της Γερμανίας, Peter Ramsauer, που είναι γνωστός για τα άκρως ανθελληνικά αισθήματα του. Ο νεοναζί πολιτικάντης εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον οχετό των ρατσιστικών του διαθέσεων.

«Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα» φωνάζει ο πρώην υπουργός, δείχνοντας ποια είναι η έκφραση του δυτικού "πολιτισμένου" κόσμου. Αυτή είναι η νοοτροπία της Δύσης, αυτή είναι η κουλτούρα των Φράγκων, που αυτοαποκαλούνται καταχρηστικά Ευρωπαίοι.

Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε μετά από την καταγγελία της Ενώσεως Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (Ε.Φ.Ε.), που εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Αρχή άνδρα δείκνυσι: Kαταδικάζει η Ένωση Φωτορεπόρτερ την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας.

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταδικάζει την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας, Peter Ramsauer που, στις 30 Ιουνίου, αποκάλεσε εντός του Μαξίμου "βρωμιάρη Έλληνα" τον φωτορεπόρτερ που τον έσπρωξε κατά λάθος ενόσω εργαζόταν.

Η Ε.Φ.Ε. αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτει η εξουσία σε όσους την κατέχουν συγκυριακά είναι η σεμνή διαχείρισή της. Συνεπώς, θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα
».

Δυστυχώς αυτή η χλιαρή και ανούσια ανακοίνωση είναι η μόνη εκδήλωση διαμαρτυρίας από την Ελληνική πλευρά. Εάν υπήρχε έστω ένας Έλληνας πολιτικός το ζήτημα θα είχε πάρει διαστάσεις, γιατί είναι πολύ σοβαρό. Δεν είναι δυνατόν ένα στέλεχος μιας Ευρωπαϊκής κυβέρνησης να εκφράζεται τόσο απαξιωτικά για έναν ολόκληρο λαό και το γεγονός να περνάει απαρατήρητο, ασχολίαστο και, κυρίως, ατιμώρητο!

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί. Για την ακρίβεια, μετά τον θάνατο του μοναδικού και μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, είναι κυριολεκτικά μετρημένοι στα δάκτυλα της μιας χειρός οι Έλληνες πολιτικοί! Όλοι οι άλλοι είναι μισθοφόροι υπάλληλοι ξένων συμφερόντων και εχθροί της πατρίδος! Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της πολιτικής τους δραστηριότητος.

Είμαι βέβαιος πως αν το θέμα πάρει διαστάσεις θα βρεθούν οι τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες, που θα κάνουν τις κατάλληλες "politically correct" δηλώσεις με μοναδικό σκοπό και την ψηφοθηρία και τον ανόητο εντυπωσιασμό των αφελών κομματικών υπηρετών. Η ουσία και η πραγματικότητα είναι μία και λυπηρή: Στην Ελλάδα ολοένα και περισσότερο λιγοστεύουν οι Έλληνες και επικρατούν οι νεο-Έλληνες, που δεν έχουν θρησκεία, δεν έχουν ιστορία, δεν έχουν γλώσσα, δεν έχουν μέλλον. Το μόνο, που έχουν είναι ένα ξενόφερτο χαλάκι και η εκ δύσεως νέα μανία τους για ... yoga στα πάρκα!

Μα είμαστε σοβαροί επιτέλους; Που χάθηκαν οι Έλληνες; Από που προέκυψε αυτός ο νόθος λαός με την αποκρουστική νοοτροπία;

6 σχόλια:

  1. Βασίλης Μακρής02 Ιουλίου, 2016 09:36

    Το περιστατικό αυτό αποτυπώνει την περιφρόνηση, την αίσθηση «ανωτερότητος», την αλαζονεία των αδαών, και την φασίζουσα νοοτροπία του σύγχρονου Ευρωπαίου ανθρώπου. Η νοοτροπία αυτή έχει τις ρίζες της, πολύ βαθιά στον χρόνο. Ο Μέγας Βασίλειος είχε ήδη αναφέρει για τους «εκκλησιαστικούς» παράγοντες της Δύσης (από την εποχή του) : «Καὶ τὴν ἀλήθειαν οὐκ ἴσασιν καὶ ἀνέχεσθαι ταύτην μαθεῖν» δηλ. ότι και δεν γνωρίζουν την αλήθεια και δεν ανέχονται να την μάθουν. Αυτοί έχουν βαπτίσει την πλάνη τους, το παραλήρημά τους, την ισοπεδωτικό τους επεκτατισμό και την «πολιτισμένη» κτηνωδία τους , μόνη επιλογή για τους λαούς και τον σύγχρονο άνθρωπο. Το πρόβλημα έγκειται κυρίως σε εμάς που βαυκαλιζόμαστε και παραμυθιαζόμαστε με το ότι μόνον η Ευρώπη είναι το κοστούμι που μας ταιριάζει, ενώ στην ουσία δεν είναι παρά το σάβανο για το φέρετρο της εξοδίου ακολουθίας της πατρίδας μας. Ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν η μόνη πολιτική φυσιογνωμία που είχε αρχίσει να θέτει με στιβαρό τρόπο τα θεμέλια της συντεταγμένης πορείας του Ελληνισμού. Θεμέλια πνευματικά, Ορθόδοξα και παιδευτικά που θα διαμόρφωναν ένα εδραίο ήθος για τον σύγχρονο Έλληνα. Όμως προτιμήσαμε τα ξυλοκέρατα της αποστασίας χωρίς καν τον πόθο της μετανοίας. Ο μόνος πολιτικός που ξέφυγε από την γενική ισοπέδωση ήταν ίσως ο Ιωάννης Μεταξάς εάν κρίνει κανείς τα αποτελέσματα της πολιτείας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μά καλά αυτός που δέχθηκε τήν ύβρη (ή έστω κάποιος άλλος) δέν είχε τά κότσια νά ξεχυθή επάνω του καί νά τόν κάνη τ' αλατιού;
    Νά βράσω τίς ευγένειες καί τά τοιαύτα! Έρχονται στιγμές που ξεχειλίζης καί μόνον μέ ένα γερό χέρι ξύλο ΠΡΕΠΕΙ νά απαντήσης στήν πρόκληση!
    Αλλά φαίνεται ότι ο δεχθείς τήν ύβριν δέν ξεχείλισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μόνη κατάλληλη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ο θιγείς φωτορεπόρτερ ήταν δύο καλοζυγισμένες γροθιές στο πρόσωπο του κάφρου! Ακόμα και μήνυση να έκανε ο κάφρος, θα βρίσκονταν πολλές χιλιάδες έλληνες πολίτες να συνδράμουν από 5 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα του φωτορεπόρτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξ αποστασεως δεν μπορει κανεις να κανη εκτιμησεις,αλλα η αντιδραση του Γερμανου μαλλον δεν ηταν αυθορμητισμος της στιγμης.Ηταν συνεχεια του περιστατικου στο Νταβος και ειχε σαν αποδεκτη,τον πρωθυπουργο και βεβαια τον Ελληνικο λαο.Φανερωνει μαλιστα εκνευρισμο,διοτι το πλιατσικο σε βαρος του Ελληνικου λαου,δεν προχωρει σε επιθυμητο ρυθμο.Ενας συμβουλος μελλοντικων επενδυσεων δεν συμπεριφερεται ετσι, σε χωρα που επισκεπτεται,μονο ενας πλιατσικολογος το κανει.Τελος παντων δυο πραγματα εχουν μπει στο ματι των φιλων μας.Η ιδιωτικη ελληνικη περιουσια και φυσικα η ναυτιλια.Την τελευταια θα πρεπει να προσεξουμε,γιατι ειναι εγγυηση για την συνεχεια του Εθνους μας.Περιμενω ομως να δω,πως θα αντιδραση π.χ.η ενωση φωτορεπορτερ και τι νομικες η αλλες κινησεις θα κανη,σε αντιστοιχα ευρωπαικα οργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλητερα μαυρος και βρομιάρης ηληθιε παρα ναζιστης ! ετσι και αλλιως μογγολος εισαι οπως οι λαθρο οποτε σε 2-3 ζωες στα αληθεια θα γινεις μαυρος εκει ανηκεις οπως φαινεται καθως η νουμοσυνη σου δεν ξεπερναει το 90! ολα τα καλα οι ναζι τα εκαναν! ουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος: Κατανοώ και συμμερίζομαι πλήρως την αγανάκτηση, που προξενούν οι απαράδεκτες ναζιστικές εκδηλώσεις των ρατσιστών και υποκριτών "πολιτισμένων" Φράγκων.

    Ωστόσο, ακόμα και η έκφραση της αγανάκτησης φανερώνει τον πολιτισμό μας και γι' αυτό ας μείνουμε στο πνεύμα των υπολοίπων, που σχολίασαν το γεγονός με καυστικό αλλά, κυρίως, κόσμιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή