ΟΧΙ σε κάθε μορφή φασισμού! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/06/2016

ΟΧΙ σε κάθε μορφή φασισμού!

Έχω γράψει σε όλους τους τόνους πως είμαι εντελώς αντίθετος σε κάθε μορφή βίας και ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην άσκηση ψυχολογικής ή/και σωματικής βίας κατά την έκφραση πολιτικών απόψεων. Για τον λόγο αυτό, δεν θεώρησα (και εξακολουθώ να μην θεωρώ) ποτέ ως πολιτική ή πατριωτική κίνηση την στήριξη της "χρυσής αυγής", ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχω εναντιωθεί τόσο σε ανακοινώσεις, όσο και σε πράξεις κάποιων στελεχών της.

Ωστόσο, αυτό δεν αμνηστεύει την συμπεριφορά και την τακτική, που ακολουθεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο των Ελλήνων(;) κοτζαμπάσηδων υπηρετών της Δύσης. Το πολιτικό κατεστημένο και οι μισθοφόροι υπηρέτες του στα μέσα ενημερώσεως(;) ανέδειξαν πριν από κάποια χρόνια ως πολιτική έκφραση την ακραία και επικίνδυνη "χρυσή αυγή".

Την διαφήμισαν, θετικά ή αρνητικά, την προπαγάνδισαν και εν τέλει πέτυχαν να την "εκτοξεύσουν" από το 0.29 % και τις 19,624 ψήφους, που της αντιστοιχούσαν μέχρι και τις βουλευτικές εκλογές του 2009, στο 6,97% και στις 440.996 ψήφους τον Μάϊο του 2012 και να την εισάγουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, που από τότε μετατράπηκε σε αρένα και σε γήπεδο.

Όταν το πολιτικό κατεστημένο αποφάσισε πως δεν χρειάζεται άλλο την "χρυσή αυγή", που εκτός των άλλων έκανε και πολιτικά ανοίγματα "επιβίωσης" που δεν άρεσαν στους δυτικούς, αποφάσισε να την πολεμήσει και μάλιστα τόσο βρώμικα, όπως την ανέδειξε.

Έτσι, φθάσαμε να κρατούνται στελέχη και παράγοντες του ακροδεξιού κινήματος, χωρίς να τους απαγγέλλονται ουσιαστικές κατηγορίες. Η περιβόητη δολοφονία ενός εκ διαμέτρου αντίθετα ακραίου, που αποδόθηκε στην "χρυσή αυγή", είναι η πρόφαση. Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις ενός ακόμα υπηρέτη του συστήματος, του φιλοευρωπαίου πολιτικού-επιχειρηματία, οι περισσότεροι Έλληνες έμαθαν για την προϊστορία αλλά και το ήθος του εκλιπόντος, που σίγουρα δεν διεκδικεί τις δάφνες του "μάρτυρα για την ειρήνη".

Η βία, οι ακρότητες, ο φασισμός, η χυδαία και η πρόστυχη έκφραση σε βάρος των αντιφρονούντων είναι πράξεις και φαινόμενα εξίσου καταδικαστέα, είτε προέρχονται από την άκρα δεξιά ή την άκρα αριστερά και την αναρχία. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει την ζωή κάποιου συνανθρώπου του, ούτε να ασκήσει την οιαδήποτε μορφή βίας σε αυτούς, που δεν συμφωνούν μαζί του.

Όμως το σάπιο κατεστημένο και η προπαγάνδα του έχουν ένα ιδιότυπο φίλτρο, που καταδικάζει ή αθωώνει επιλεκτικά τους φασίστες και τους περιθωριακούς. Το σύστημα εξυπηρετώντας την σκοπιμότητά του παρουσιάζει ως ήρωες αυτούς, που θέλει να προβάλλει, και, καταδικάζει ως κακούργους αυτούς, που θέλει να εξοντώσει. Ακραίοι, φασίστες, αισχροί και βίαιοι διαχωρίζονται σε καλούς και κακούς, ενώ είναι όλοι το ίδιο άκρως επικίνδυνοι για την κοινωνική συνοχή.

Αυτή η τακτική του σάπιου κατεστημένου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον εμφύλιο σπαραγμό και σε αντιθέσεις, που πολώνουν και διχάζουν το έθνος. Ο πραγματικός διχασμός δεν έρχεται από το δίλημμα «εντός ή εκτός από την Ε.Ε.», αλλά από την κοινωνική υποκρισία, που θεωρεί "κακούς" τους μαύρους φασίστες, και, "καλούς" τους κόκκινους φασίστες.

Πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της πλύσης εγκεφάλου, που έχει καταστρέψει τα τελευταία κύτταρα και την φαιά ουσία του μυαλού μας. Η άκριτη αποδοχή της "προοδευτικής" προπαγάνδας έχει μετατρέψει τον Ελληνικό λαό σε μία μάζα, που δεν σκέπτεται γιατί απλά ... δεν μπορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου