Δελτίο Τύπου σχετικά με την BRexit - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

27/06/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με την BRexit

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» επιδοκιμάζει και συγχαίρει τον Βρετανικό λαό για την παρρησία και την σωφροσύνη, που επέδειξε κατά το πρόσφατο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016, αποφασίζοντας την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας από το φασιστικό όργανο και πρόπλασμα της μίας και οικουμενιστικής (παγκοσμίου) κυβερνήσεως, που κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θέτει από σήμερα ως αποκλειστική προτεραιότητά της, την έξοδο της Ελλάδος από την παγίδα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η οποία σε συνδυασμό με το φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αποτελούν την γενεσιουργό αιτία των δεινών που μαστίζουν την Πατρίδα μας.

Ο Ελληνικός λαός δεν έχει πλέον ανάγκη από λόγια και ευχολόγια και πολύ περισσότερο δεν αντέχει "περισσότερη" Ευρώπη, όπως του υπόσχονται οι Ευρωπαίοι μισθοφόροι πολιτικοί του. Χρειάζεται ένα γερό στήριγμα, στο οποίο θα θεμελιώσει την ελπίδα του για την ανασυγκρότηση και την ανοικοδόμηση του κράτους μετά την Ευρωπαϊκή επιδρομή.

Μόνη η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» πρεσβεύει αυτό το γερό θεμέλιο και υποδεικνύει τον τρόπο, που θα οδηγήσει στην σύγχρονη παλιγγενεσία. Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» διαφέρει από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, αλλά και τις πολιτικές κινήσεις της Χώρας, επειδή αδιαπραγμάτευτα προτάσσει την υπεράσπιση της Ελλάδος ως Ορθοδόξου Κράτους, όχι με την τυπική έννοια αλλά με την ουσιαστική, όπου δηλαδή η Εκκλησία είναι το περιέχον και συνέχον το Κράτος. Τούτο σημαίνει πως το Κράτος και η νομοθεσία του πρέπει να διαπνέεται από τον νόμο του Χριστού. Αυτό έπραξε και ο μοναδικός Έλληνας Κυβερνήτης του τόπου μας, ο μαρτυρικός Ιωάννης Α. Καποδίστριας, ως γνήσιος και πιστός ακόλουθος της πολιτικής διακυβερνήσεως του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Αυτή είναι η μόνη εγγύηση για όλους τους Έλληνες πολίτες, ότι το Κράτος θα είναι η Μητέρα τους και όχι η κακιά μητριά, που τους εχθρεύεται και τους πολεμάει. Και αυτό αποτελεί εγγύηση και για τους πολίτες που πιστεύουν στον Θεό αλλά και για εκείνους που δεν πιστεύουν, εφ’ όσον η Πίστη των πολιτικών τους τους εξασφαλίζει την τιμιότητα, το ήθος, τον σεβασμό προς τις πεποιθήσεις του καθενός και την αξιοκρατική διακυβέρνηση.

Αυτή η αδιαπραγμάτευτη αρχή σε συνδυασμό με το ότι η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν ελέγχεται από κανένα Ξένο ή Εγχώριο Κέντρο ή Στοά του Εσωτερικού ή του Εξωτερικού, την έχουν οδηγήσει στην περιθωριοποίηση εκ μέρους των μισθοφορικών Μέσων Ενημερώσεως της Πατρίδος μας, που φοβούνται τον λόγο της Αληθείας και την λύση των προβλημάτων του τόπου. Παρά ταύτα, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε θα δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία από τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως
, της ηθικής και πολιτικής σήψεως και της Εθνικής αναξιοπρεπείας.

Οι Δυτικοτραφείς μισθοφόροι πολιτικοί μας, ως σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες διαφεντεύουν μέχρι σήμερα την Ελλάδα μας και την οδηγούν από το κακό στο χειρότερο, ξεπουλώντας και καταστρέφοντας όχι μόνο την περιουσία της, αλλά και ό,τι πολυτιμότερο της ανήκει, δηλαδή την Ορθόδοξη Πίστη των Πατέρων μας.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» καλεί σε συστράτευση όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως των μέχρι σήμερα πολιτικών τους πεποιθήσεων. Είναι η Πατρίδα μας και πρέπει να την πάρουμε πίσω από τους κατακτητές της, εγχώριους και αλλοδαπούς! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Όπως είπε κάποτε πολύ σοφά ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα»!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!

Από το Γραφείο Τύπου
υλοποιώντας την πολιτική της Κεντρικής Επιτροπής
Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου