Ίμια: Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/06/2016

Ίμια: Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον...

Πόσες φορές δεν έχουν κατηγορηθεί για συνομωσιολογία όλοι όσοι υποστηρίζουν πως τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδος είναι μία απάτη σε βάρος του έθνους και μάλιστα μεγάλου μεγέθους; Πόσες φορές δεν κατηγορήθηκαν ως "σκοταδιστές" όλοι όσοι είπαν ή έγραψαν πως τα όπλα, που έχει σήμερα η πατρίδα μας, ουσιαστικά είναι άχρηστα αφού ο έλεγχος τους παραμένει στα χέρια των ΗΠΑ και του Ισραήλ;

Ο τότε υπουργός των Εξωτερικών και κορυφαίο στέλεχος του πάλαι κραταιού ΠΑΣΟΚ (γνωστός σε όλους ως ο κύριος "μαζί τα φάγαμε"), σε δήλωσή του σε προβοκατόρικο Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο παραδέχθηκε πως οι Αμερικανοί το βράδυ της έντασης των Ιμίων ήταν έτοιμοι να μπλοκάρουν ηλεκτρονικά τα οπλικά συστήματα των δύο πλευρών (Ελλάδος και Τουρκίας), που οι ίδιοι τους είχαν προμηθεύσει κρατώντας, ωστόσο, τον έλεγχο.

Όπως παραδέχεται ο τότε υπουργός, την αποκάλυψη για αυτό το σχέδιο την έκανε ο ίδιος ο τότε Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών, μακαρίτης σήμερα Richard Charles Albert Holbrooke, που είναι γνωστός για τον προβοκατόρικο ρόλο του στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Πιο γνωστή "εγκληματική" ενέργεια του ήταν η διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας και ο ανελέητος βομβαρδισμός της Σερβίας, που τελικά απέφεραν την εις βάρος των Σέρβων Συνθήκη του Dayton. Ο Holbrooke μέχρι το τέλος της ζωής του υπήρξε πιστός υπηρέτης της πολιτικής των ΗΠΑ και ένθερμος υποστηρικτής των μουσουλμάνων κοσοβάρων.

Άθελά του ο γνωστός Αμερικανοτραφής προβοκάτορας μεγαλοδημοσιογράφος του SKAI ("υποκατάστημα" του αντίστοιχου τηλεοπτικού κολοσσού των ΗΠΑ) αποκάλυψε δύο μεγάλες αλήθειες, που αποδεικνύουν ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα στελεχώνεται από υπηρέτες ξένων συμφερόντων, που αδιαφορούν παντελώς για την χώρα.

Η πρώτη μεγάλη αλήθεια είναι πως το βράδυ της έντασης στα Ίμια αυτό, που απασχολούσε τον τότε υπουργό των Εξωτερικών, ήταν το επερχόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όπου θα διεκδικούσε τίτλους και αξιώματα δίπλα στον Κώστα Σημίτη, που ανέλαβε και αποτελείωσε το αισχρό έργο σε βάρος της πατρίδος των προκατόχων του Καραμανλή, Παπανδρέου και Μητσοτάκη. Εκείνο το βράδυ δεν τον ενδιέφερε εάν οι Τούρκοι κατέβασαν την Ελληνική σημαία, αλλά εάν ο δήμαρχος της Καλύμνου ενήργησε αφ' εαυτού του ή εξυπηρετώντας τον τότε υπουργό Εθνικής Αμύνης και πολιτικό του αντίπαλο!

Η δεύτερη και ακόμα πιο φρικτή αλήθεια, που αποκαλύπτεται μέσα από αυτό το προκλητικά φιλοαμερικανικό "δημοσιογραφικό" αφιέρωμα, είναι η απόλυτη εξάρτηση των Ελλήνων πολιτικών από την ηγεσία των ΗΠΑ. Όπως παραδέχονται όλοι, η Ελλάδα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις(!) με την Τουρκία μέσω των ΗΠΑ! Ένα μείζον ζήτημα της χώρας όπως αυτό της αμφισβήτησης των εδαφών μας, η Ελλάδα δεν το χειρίστηκε σύμφωνα με τα συμφέροντά της, αλλά σύμφωνα με τις επιθυμίες των Αμερικανών και αυτό γιατί έτσι θέλησε το προδοτικό πολιτικό σύστημα. Φαντάζομαι πως όλοι θυμάστε πως έληξε η ιστορία των Ιμίων: Ο Έλληνας(;) πρωθυπουργός ευχαρίστησε του Αμερικανούς για το επεισόδιο, που δημιούργησαν!

Είναι πολύ εύκολο, λοιπόν, να καταλάβει και ο πλέον αδαής πολίτης αυτού του τόπου πως η πατρίδα μας έχει απολέσει την Εθνική Κυριαρχία και την ανεξαρτησία της. Ιδιαίτερα τραγική γίνεται η εικόνα της σύγχρονης Ελλάδος αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογιστεί ο ουσιαστικά άχρηστος στρατιωτικός εξοπλισμός των Ενόπλων(;) Δυνάμεων, η άθλια οικονομική κατάσταση, που έχει περιέλθει η χώρα, αλλά και η πολιτική εξαθλίωσης των πολιτών, που ακολουθείται ιδιαίτερα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Κατά τα λοιπά οι νεο-Έλληνες ψηφοφόροι ακόμα επιλέγουν ανάμεσα στους κάθε λογής πολιτικάντηδες, που με την σειρά τους τούς κοροϊδεύουν τρώγοντας και γλεντώντας μετά τις "θεατρικές" διαφωνίες τους στα έδρανα του θεάτρου της Βουλής των Ελλήνων.

Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς... χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου