Δημόσια συζήτηση για την οικονομία - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/06/2016

Δημόσια συζήτηση για την οικονομία

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εκπληρώνοντας την δέσμευσή της για μία δημόσια παρουσίαση-συζήτηση στο φλέγον θέμα της Ελληνικής Οικονομίας, διοργάνωσε μία ηλεκτρονική δημόσια συζήτηση χωρισμένη σε δύο ενότητες.

Η πρώτη ενότητα διεξήχθη την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 19:00 στην ιστοσελίδα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Τα θέματα, που αναπτύχθηκαν στην ενότητα αυτή ήταν: «Η Γενική Επισκόπηση της Οικονομίας της Ελλάδος και η Ιστορική Αναδρομή των Επίσημων Χρεοκοπιών από την εποχή του Ιωάννη Καποδίστρια μέχρι την Ένταξη της Χώρας στη Ζώνη του Ευρώ».

Τα θέματα ανέπτυξε ο διεθνούς κύρους οικονομολόγος κ. Σπύρος Λαβδιώτης, ενώ ο Πρόεδρος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Μιχαήλ Ηλιάδης εξήγησε την εφαρμογή και την προσαρμογή τους στο πολιτικό πρόγραμμα της Παρατάξεως.


[ https://youtu.be/ojDSUYzYkRw ]

Η δεύτερη ενότητα θα διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, στις 19:00 στην ιστοσελίδα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Τα θέματα, που θα αναπτυχθούν στην ενότητα αυτή είναι: «Οι Συνέπειες στην Ελληνική Οικονομία της "άωρου" ένταξης στην Ζώνη του Ευρώ, η Παγκόσμια Χρηματοπιστωτική Κρίση -οι Επιπτώσεις στο Ελληνικό Τραπεζιτικό Σύστημα, ΤτΕ- και η Αναγκαιότητα Μετάβασης στο Εθνικό Νόμισμα».

Στην συζήτηση μπορείτε να λάβετε μέρος είτε τηλεφωνικά [210 36 37 442 και 213 02 97 996] ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στέλνοντας το μήνυμά σας στο και στο

5 σχόλια:

  1. Ανδρέας Χονδρός03 Ιουνίου, 2016 15:19

    Θαυμάσια ομιλία, και αυτή και η δεύτερη! Μου λύθηκε μια απορία που την είχα καιρό. Θεωρώ οτι ο τρόπος που δανείζουν τα funds-ξένες τράπεζες τα κράτη είναι καθαρή ληστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς! Μόνο που οι ληστές κάποτε συλλαμβάνονται, ενώ οι εγκληματίες "επενδυτές" κυκλοφορούν ελεύθεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Βολουδάκη δεν γνωρίζω εαν θα ήταν δυνατόν η ομιλία να γραφή σε μορφή κειμένου και να υπάρχει στην σελίδα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ώστε να μπορούμε να την εκτυπώσουμε να την δώσουμε και σε άλλους για ενημέρωση,υπάρχει κόσμος που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.
    Ευχαριστώ Θεόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πρότασή σας είναι πολύ σωστή και θα πρέπει να την υλοποιήσουμε. Επίσης, έχει ξεκινήσει η επεξεργασία των δύο μεγάλων ομιλιών, έτσι ώστε να προκύψουν πολλά αλλά ολιγόλεπτα videos χωρισμένα σε θεματολογίες.

    Δυστυχώς αυτό απαιτεί αρκετό χρόνο και αντιλαμβάνεστε πως ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος όλων ημών (θυμίζω πως κανείς από εμάς δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός) αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με λιγη καθυστερηση,παρηκολουθησα την πολυ καλη, πρωτη παρουσιαση-συζητηση του Καθηγητου κ.Λαβδιωτη.Απο την μια πλευρα ειδαμε την ωριμοτητα,με την οποια η παραταξις Κοινωνια,επεξεργαζεται και παρουσιαζει τις προτασεις της,απο την αλλη πλευρα εδοθη η ευκαιρια,να ακουσθη μια ακομη εντιμη και πατριωτικη φωνη,που τοσο εχει αναγκη το Εθνος μας.Ευχομαι αυτες οι ομιλιες..συζητησεις,με ειδικους επιστημονες να συνεχισθουν και να διευρυνθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή