Είναι δυνατόν να ξυπνήσει ο κόσμος; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/05/2016

Είναι δυνατόν να ξυπνήσει ο κόσμος;

Ο Dr. Paul Craig Roberts κρούει για ακόμα μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου, που πηγάζει από την επικίνδυνη πολιτική των ΗΠΑ. Στο θαυμάσιο άρθρο του με τίτλο «Somnolent Europe, Russia, and China. Can the world wake up?» (Αποκοιμισμένες Ευρώπη, Ρωσία, και Κίνα. Είναι δυνατόν να ξυπνήσει ο κόσμος;) επισημαίνει τις βλέψεις των ΗΠΑ χωρίς να διστάσει να επαναλάβει αλήθειες, που είναι καλά κρυμμένες πίσω από την υποκρισία της πολιτικής της Δύσης. Παραθέτω και προσυπογράφω αυτούσιο το άρθρο του, σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, 2000, πριν από 16 χρόνια, o Ambrose Evans-Pritchard του Telegraph του Λονδίνου ανέφερε:

«Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της Αμερικανικής κυβέρνησης δείχνουν ότι η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ διοργάνωσε μια εκστρατεία στη δεκαετία του '50 και του '60 προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στο σχέδιο για μια ενωμένη Ευρώπη. Χρηματοδότησε και διηύθυνε τo Ευρωπαϊκό κίνημα των federalists.

Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν τις υποψίες, που εκφράστηκαν κατά την εποχή εκείνη, ότι η Αμερική λειτουργεί επιθετικά στα παρασκήνια με σκοπό να ωθήσει την Βρετανία να μετατραπεί σε ένα Ευρωπαϊκό κράτος. Ένα υπόμνημα, της 26ης Ιουλίου 1950, δίνει οδηγίες για μια εκστρατεία με σκοπό την προώθηση ενός πλήρως ανεπτυγμένου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Υπογράφεται από το GEN William J. Donovan, επικεφαλής της Αμερικανικής Υπηρεσίας των Στρατηγικών Υπηρεσιών κατά την διάρκεια του πολέμου, πρόδρομο της CIA
».

Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα δημιούργημα της CIA.

Όπως έχω γράψει στο παρελθόν, η Washington πιστεύει ότι είναι ευκολότερο να ελέγξει μία κυβέρνηση, την Ε.Ε., από το να ελέγχει πολλές ξεχωριστές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Καθώς η Washington έχει μια μακροπρόθεσμη επένδυση στην ενορχήστρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εντελώς αντίθετη στην έξοδο οποιασδήποτε χώρας από την συμφωνία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος Obama πήγε πρόσφατα στο Λονδίνο για να πει στον υπόδουλό του, τον Βρετανό πρωθυπουργό, ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει Βρετανική έξοδος.

Όπως και άλλα Ευρωπαϊκά έθνη, οι Βρετανοί δεν είχαν ποτέ την δυνατότητα να ψηφίσουν για το αν ήταν υπέρ του να αφανιστεί η χώρα τους και αυτοί να γίνουν Ευρωπαίοι. Η Βρετανική ιστορία θα γινόταν η ιστορία ενός αλλοτινού λαού όπως των Ρωμαίων και των Βαβυλωνίων.

Η καταπιεστική φύση των ασύδοτων νόμων και των κανονισμών της Ε.Ε. μαζί με την απαίτησή της να δεχθεί μαζικό αριθμό μεταναστών του τρίτου κόσμου έχουν δημιουργήσει ένα λαϊκό αίτημα για μια Βρετανική ψήφο, σχετικά με το αν θα παραμείνει κυρίαρχο κράτος ή θα διαλυθεί και θα υποταχθεί στις Βρυξέλλες και στα δικτατορικά διατάγματα τους. Η ψηφοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου