Η Ελλάδα των Guinness Records - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/04/2016

Η Ελλάδα των Guinness Records

Πριν από περίπου 104 χρόνια, στις 15 Απριλίου του 1912, το Βρετανικό επιβατηγό υπερωκεάνιο “RMS Titanic”, γνωστό στους περισσότερους ως “Τιτανικός”, βυθίστηκε στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό μετά από πλαϊνή σύγκρουση με παγόβουνο, κατά την διάρκεια του παρθενικού ταξιδιού του, από το Southampton της Νότιας Αγγλίας προς την Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά την διάρκεια της βύθισης του πλοίου πολλοί από τους επιβάτες, κυρίως στην Α΄ θέση, συνέχισαν να χορεύουν σαν να μην συνέβαινε τίποτε παρά τον εκκωφαντικό θόρυβο των σειρήνων, που ούρλιαζαν απεγνωσμένα προσπαθώντας να τους αφυπνίσουν.

104 χρόνια μετά, στο σύγχρονο ναυάγιο μιας ολόκληρης χώρας, που βυθίζεται εξαιτίας των πολιτικών επιλογών των κυβερνόντων αλλά και της αδιαφορίας των πολιτών της, 740 από τους κατοίκους της Καλαμάτας χόρευαν το Σάββατο της Απόκρεω στην κεντρική πλατεία της πόλης για 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα έναν παντελώς άγνωστο latin χορό, ονόματι bachata, καταρρίπτοντας έτσι το σχετικό record του βιβλίου Guinness!

Ο τόπος χάνεται και οι νέο-Έλληνες ασχολούνται, όχι απλά με ήσσονος σημασίας ζητήματα, αλλά με θέματα παντελώς ανάξια λόγου! Εδώ και καιρό στην Πατρίδα μας δεν λειτουργεί τίποτε στο κατ’ ευφημισμόν λεγόμενο Κράτος.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Ελληνική Αστυνομία και γενικότερα οι Δυνάμεις Ασφαλείας της χώρας είναι αλυσοδεμένες εξαιτίας της διαπλοκής της ηγεσίας τους με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της χώρας, που προδίδει την Ελλάδα σε ξένα χέρια. Εξίσου ανύπαρκτη είναι και η δικαστική εξουσία, με αποτέλεσμα κάθε αναρχοαυτόνομη τηλεκατευθυνόμενη ομάδα να δρα κατά βούληση, καταλύοντας το πολίτευμα και εφαρμόζοντας τον δικό της κανόνα, τον νόμο της ζούγκλας και της βίας.

Κατευθυνόμενες και πλήρως ελεγχόμενες "κινήσεις πολιτών" και πρωτοβουλίες καταλαμβάνουν διάφορα δημόσια και δημοτικά κτίρια, τα μετατρέπουν σε στρατώνες και πυρήνες ταραχών, θυμίζοντας έντονα την τακτική, που ακολούθησε η Δύση στα γεγονότα του Φεβρουαρίου του 2014, στην Ουκρανία.

Η Ελληνική Αστυνομία παρατηρεί "εξ αποστάσεως" το τι συμβαίνει, όχι από ανικανότητα, αλλά εξαιτίας του ισχυρού κρατικού παρεμβατισμού στο έργο της. Οι κινήσεις αυτές των κοινωνικά περιθωριοποιημένων ομάδων χρηματοδοτούνται και ενισχύονται οικονομικά από αλλοδαπές ΜΚΟ, που έχουν τον απόλυτο έλεγχο των δράσεων και των ενεργειών τους.

Επίσης, η Ελληνική Κρατική Τηλεόραση ξεκίνησε και μεταδίδει καθημερινά δελτία ειδήσεων στα Αραβικά με σκοπό την ενημέρωση των μεταναστών! Όπως ανακοινώθηκε από την Κρατική Τηλεόραση, τα καθημερινά δελτία ειδήσεων στα Αραβικά μεταδίδονται από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα της!

Όλες αυτές οι επικίνδυνες και προδοτικές κινήσεις στο εσωτερικό της χώρας έχουν έναν ψεύτικο μανδύα “φιλανθρωπίας” και “κοινωνικής αλληλεγγύης”. Ωστόσο, όταν το 1922 ήρθαν στα μέρη μας ως μετανάστες οι Έλληνες της Σμύρνης, γνώρισαν την απανθρωπιά και την εκμετάλλευση από τους "Ελλαδίτες".

«Ύστερα ήρθε ένα βαπόρι και μας πήρε. Μας έφερε στην καραντίνα. Στην αρχή ούτε ψωμί δεν μας δίνανε. Χώρια μας είχανε, τάχα χολέρα λέγανε». [Μαρτυρία του Αντώνη και της Κωνσταντίνας Πικριδά, Σμύρνη]

«Το καράβι μας έβγαλε στη Χίο. Βγήκαμε στην αυλή της εκκλησίας, έπιασε όμως δυνατή βροχή και στριμωχτήκαμε... Μείναμε τρεις μέρες. Ήρθε άλλο καράβι και μας πήγε στη Σύρο. Οι άρρωστοι όπως κι οι κρυολογημένοι έμειναν, δεν ήρθαν μαζί μας, οι περισσότεροι πέθαναν». [Μαρτυρία της Άννας Χατζησωτηρίου, Κασαμπάς]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου