Ελλάδα ΤΕΛΟΣ! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/03/2016

Ελλάδα ΤΕΛΟΣ!

Φαίνεται πως ο θάνατος της Ελλάδος είναι ήδη γεγονός! Η Ελληνική Κρατική Τηλεόραση αποφάσισε, ελέω των προδοτών του πολιτικού συστήματος, να μετατραπεί στην Al Jazeera Greece. Βλέπετε στις αποκλειστικές προτεραιότητες της Ελληνικής(;) συγκυβέρνησης είναι οι αλλοδαποί και όχι οι Έλληνες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΕΡΤ θα μεταδίδει καθημερινά δελτία ειδήσεων στα Αραβικά προκειμένου να ενημερώνονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, που "φιλοξενούνται" παγιδευμένοι από τους Δυτικούς και τους Έλληνες πολιτικάντηδες εντός των συνόρων της Ελλάδος.

Όπως ανακοινώθηκε από την Κρατική Τηλεόραση, τα καθημερινά δελτία ειδήσεων στα Αραβικά θα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα της! Όπως τονίζουν οι υποκριτές και επικίνδυνοι διαχειριστές της δημόσιας(;) τηλεόρασης, στόχος τους είναι η έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η αφελής ερώτηση, που προκύπτει αβίαστα, είναι η εξής: Έχουν τηλεοράσεις ή ραδιόφωνα οι αλλοδαποί; Προφανώς όχι! Ο σκοπός αυτής της κίνησης είναι η εξοικείωση των Ελλήνων με την Αραβική γλώσσα και τις μουσουλμανικές συνήθειες και όχι η έγκυρη ενημέρωση των "προσφύγων"!

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση τονίζει πως το δελτίο ειδήσεων στα Αραβικά «Στην ΕΡΤ1 θα μεταδίδεται στο τέλος των δελτίων ειδήσεων, στις 15.00, στις 18.00 και στις 21.00. Στο Ραδιόφωνο και συγκεκριμένα από το Πρώτο Πρόγραμμα στους 91.6 και στους 105.8 για την Αττική και μέσω των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ στο Αιγαίο, στα Ιωάννινα, στην Κοζάνη, στις Σέρρες, στην Κέρκυρα, στην Φλώρινα, καθώς και από το Δίκτυο Θεσσαλίας, θα μεταδίδεται στις 13.30 και στις 19.30».

Για όποιον κατάλαβε το νόημα αυτής της είδησης θα συνοψίσω λέγοντας πως το Ελληνικό(;) κράτος εύχεται «καλώς ορίσατε και καλή διαμονή» στους αλλοδαπούς και στους Έλληνες «στο καλό και να μη μας γράφετε». Για όποιον δεν κατάλαβε το μόνο, που έχω να προσθέσω είναι το ότι η αδιαφορία και η επιλεκτική ανοησία είναι αυτές που μας έφεραν στο σημερινό κατάντημα.

19 σχόλια:

  1. Η παραταξη κοινωνια σκοπευει να συμμετασχει στο νεο δεξιο κομμα που τις τελευταιες ημερες ακουγεται οτι θα σχηματισθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποθέσω πώς δεν γνωρίζετε καλά την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To νέο δεξιό κόμμα αν τελικά αποφασισθεί να υπάρξει θα πρόκειται για ένα συντηρητικό ποτάμι το οποίο θα έχει ως σκοπό τον περιορισμό του εκλογικού ποσοστού της Ν.Δ. προεκειμένου για την ένταση και εδραίωση της κυβερνητικής αστάθειας και της κοινωνικής ανασφάλειας.Εδώ στην Ελλάδα κοιτάμε αριστερά κοιτάμε αριστερά μην έρχεται αυτοκίνητο, κάνουμε το βήμα, πεφτουμε στον υπόνομο και μας έρχεται και το πιάνο στο κεφάλι ή αλλιώς μπήκαν στην πόλη οι οχτροί και μεις φωνάζαμε ζήτω και γεια σαν κάθε μέρα! Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βρίσκω λόγια για να συμφωνήσω περισσότερο με τον Αυτεξούσιο! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αληθεια ειναι οτι πραγματι δεν γνωριζω καλα την παραταξη κοινωνια. Κι αυτο κυριως λογω της πολιτικης της δυναμης . Με αλλα λογια αν π.χ. με την κοινωνια συμφωνω στο 80% των θεσεων της και με ενα αλλο κομμα στο 50% θα ψηφιζα το δευτερο κομμα αν αυτο μου εξασφαλιζε πολιτικη εκπροσωπηση. Αυτη την λογικη της χαμενης ψηφου , που αν και αντιδημοκρατικη ειναι ρεαλιστικη, μπορειτε να την υπερβειτε μεσω της συμμετοχης σε μια ευρυτερη ισχυρη πατριωτικη παραταξη , μεσω της οποιας θα εξασφαλισετε δημοσια εκπροσωπηση. Εξαλου το κομμα αυτο με βαση τις πληροφοριες που εχουν διαρευσει θα εχει τη μορφη συνιστωσων κι ετσι η κοινωνια θα μπορεσει να διατηρησει την αυτονομια της. Οσον αφορα την υπαρξη διεφθαρμενων πολιτικων αυτη ειναι δεδομενη αλλα υπαρχει σε καθε πολιτικο χωρο. Χρησιμοποιωντας ομως ως γεφυρες τις πατριωτικες αποψεις που διεπουν την πλειοψηφια των στελεχων των συνεργαζομενων κομματων μπορει να σχηματισθει μια παραταξη που θα εξασφαλιζει εκπροσωπηση σε ολα τα κομματα της δεξιας και θα προασπιζει τα εθνικα συμφεροντα που ειναι και το ζητουμενο. Αν γνωριζετε π.χ. το ιταλικο πολιτικο συστημα πολιτικοι και κομματα με μεγαλες διαφορες συνεργαζονται και συμμετεχουν μαζι στις εκλογες. Εγω ως ακομματιστος εθνικοφρονας πολιτης σας προτεινω να μην αποριψετε τη συγκεκριμενη περιπτωση , για την οποια κι εγω εχω καποιες επιφυλαξεις, χωρις πρωτα να συζητησετε μαζι τους και να δειτε τις ευκαιριες που ισως παρεχονται μεσω αυτης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνετε πολλές υποδείξεις σε κάποιους, που όπως παραδέχεστε δεν γνωρίζετε καλά. Συνεπώς, δαπανήστε λίγο χρόνο να μάθετε ποιοι είμαστε και μετά συζητάμε.

    Για να σας βοηθήσω λίγο μελετήστε για την χαμένη ψήφο, τις συνεργασίες και γενικότερα την οκταετή παρουσία μας στην πολιτική σκηνή του τόπου.

    Σε ότι αφορά στο πολιτικό μόρφωμα, που αναφέρεστε, δεν χρειαζόμαστε τις λεπτομέρειες, που έχουν διαρρεύσει γιατί είμαστε ενήμεροι εκ των έσω. Μας προσέγγισαν οι πρωτεργάτες και μόνοι τους κατάλαβαν πως δεν έχουμε το ίδιο πνεύμα, αλλά ούτε και τις ίδιες επιδιώξεις. Είναι άλλο η φιλοδοξία και τελείως διαφορετικό η μαρτυρία πίστεως και η κατάθεση ψυχής.

    Η Ελλάδα χρειάζεται ανθρώπους με πνεύμα μαθητείας στην μόνη πολιτική, που μπορεί να την λυτρώσει. Γεμίσαμε σωτήρες και πρώην αποτυχημένους, που συνειδητοποίησαν ή/και "μετάνιωσαν" -τάχα- για τα λάθη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελος παντων. Καθενας κανει τις επιλογες του και κρινεται εξ αυτων. Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σας.

      Διαγραφή
  7. Μανώλη δεν ανοίγει το άρθρο για την οκταετή παρουσία που θέλω να το διαβάσω. Μπορείς να το ξαναβάλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο χειρότερος καί αισχρότερος συμβιβασμός που μπορεί νά κάνη η συνείδηση τού ανθρώπου, είναι η αποδοχή τής θεωρίας τής χαμένης ψήφου! Έ, όχι λοιπόν: αυτό πέραν τών άλλων είναι ΚΑΙ ηλιθιότης! Δηλαδή δέν μέ εκφράζει ένας πολιτικός χώρος αλλά τόν στηρίζω επειδή έχει "ρεύμα"! Άν ο καθ' ένας κάνη τό χρέος του, τότε οι μεμονωμένες ενέργειες του καθ' ενός μπορούν αθροιστικώς μέ τίς όμοιες ενέργειες τών άλλων νά γίνουν ποτάμι ανατροπής! Αλλά, γιά νά μπορής νά σκέπτεσαι αυτό τό αυτόνόητο καί νά τό πράττης θέ πρέπει πάνω απ΄όλα νά έχης Ορθόδοξο αγωνιστικό φρόνημα, καί αυτό δυστυχώς είναι τό ζητούμενον σήμερα! 'Ολα τά άλλα είναι φληναφήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Βασιλειε αντιπαρερχομαι την ομολογουμενως περιεργη ορθογραφια σου κι ερχομαι στα περι "φληναφληματων". Κατ' αρχας δε μιλησα για συστρατευση στο οποιοδηποτε κομμα με βαση την απηχηση που αυτο εχει. Αντιθετα ειπα οτι αντικειμενικα ενα κριτηριο ψηφου, φυσικα οχι το βασικο, ειναι κι εκλογικη δυναμη των κομματων του χωρου που σε εκφραζει. Κι αυτο γιατι δυστυχως το συστημα ειναι ετσι που ενα εξωκοινοβουλευτικο κομμα ελαχιστο ρολο μπορει να διαδραματισει στα πολιτικα πραγματα. Εσυ ας πουμε ψηφιζοντας 'Κοινωνια' (υποθετω απο τα γραφομενα σου οτι την ψηφισες) ειδες καποια ουσιαστικη διαφορα στην πολιτικη καθημερινοτητα της Ελλαδας;

      Διαγραφή
  9. @Thanos: Το συγκεκριμένο link παραπέμπει γενικά στο site της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και όχι σε κάποιο άρθρο. Η οκταετής παρουσία δεν είναι δυνατόν να παρουσιασθεί σε ένα και μόνο κείμενο.

    @Β. Λιάκο: Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο! Οι ψηφοφόροι της νοοτροπίας του «ακολουθώ τον νικητή ή αυτόν, που έχει ρεύμα» έχουν καταστρέψει την χώρα γιατί συντηρούν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Η διαπίστωσή σας είναι 100% αληθής και ταυτόχρονα δείχνει ξεκάθαρα το πρόβλημα του τόπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα παρακαλέσω να κρατηθεί ευπρέπεια στον διάλογο χωρίς να γίνεται αναφορά και κριτική σε ανούσια ζητήματα (βλ. ορθογραφία), που έχει σαν μοναδικό σκοπό να θίξει τον συνομιλητή.

    Επί της ουσίας, αγαπητέ ανώνυμε, αλήθεια δεν είδατε καμία διαφορά -έστω στον πολιτικό λόγο των κομμάτων- από την ίδρυση της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»; Είχατε ακούσει πριν το 2008 για τον Καποδίστρια; Είχατε δει ανοιχτά να μιλούν για πατριωτική πολιτική; Μήπως ξεχάσατε το μείζον ζήτημα της Μεγίστης, που οι "πατριώτες" που διαφημίζετε ως τους μελλοντικούς σωτήρες έθνους είχαν αποσιωπήσει (για να μην πω συνεργήσει) και στο οποίο πρωτοστάτησε η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»;

    Είναι τυχαίο, που μόνο η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν έχει προβολή από τα μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως σε αντίθεση με τον κάθε παλαβό, τρελό, μετανιωμένο ΝΔ (και όχι μόνο), έτσι ή αλλιώς πολιτικάντη, που ξαφνικά ξέχασε τι πρέσβευε μέχρι πρότινος και εμφανίζεται ως άσπιλος πατριώτης; ΟΧΙ! Δεν είναι τυχαίο! Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, που δεν ελέγχεται από ξένα συμφέροντα. Η ΜΟΝΗ! Αυτό το ξέρει καλά το σύστημα και θα συνεχίσει να την πολεμάει βρώμικα και χωρίς να κάνει θόρυβο, φοβούμενο μήπως και ξυπνήσει ο νεο-ραγιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ ανώνυμε. Ένας Ορθόδοξος Χριστιανός γνωρίζει ότι η παρούσα ζωή είναι για να διαλέξει στρατόπεδο. Να δώσει της προσωπικές του μάχες με βοηθό του τα μυστήρια της Εκκλησίας και να δίνει καθημερινά μαρτυρία Χριστού με το παράδειγμά του. Επομένως γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν έρθει η ώρα θα δώσει λόγο ΚΑΙ για την ψήφο του. Είναι δυνατόν να αποκαλεί κάποιος τον Χριστό Κύριό του και να ψηφίζει οτιδήποτε άλλο εκτός από τους ΜΟΝΟΥΣ ανθρώπους σήμερα, που λένε ότι θέλουν να κάνουν πράξη το Ευαγγέλιο; Αν οι Έλληνες εκλέγαμε την πολιτική Παράταξη Κοινωνία και αποδεικνυόταν ότι είπαν ψέματα, πολύ απλά ΔΕΝ πρόκειται να ξανά βγαίναν κυβέρνηση. Η ψήφος αδελφέ μου είναι μαρτυρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ανώνυμος: Λυπούμαι που θά σου τό πώ αλλά μέ προκαλείς ως μή ώφειλες. Μάλλον η δική σου ορθογραφία είναι περίεργη. Εγώ αγαπητέ μου διδάχθηκα τήν Γραμματική τής καθαρευούσης του Τζαρτζάνου καί επιμένω αυτήν νά χρησιμοποιώ τόσο στόν γραπτό όσο καί στόν προφορικό λόγο. Δικαίωμά σου είναι νά χρησιμοποιής τήν διεστραμμένη γραμματική που επέβαλλαν εν μιά νυκτί οι ολετήρες του έθνους, αλλά δέν έχεις δικαίωμα νά μήν γνωρίζης καί νά αποκαλής "περίεργη" τήν ορθογραφία μου.Επειδή όμως εξ όνυχος γνωρίζεται ο λέων, τό ακροτελεύτιο ερώτημά σου αποκαλύπτει τόν χρησιμοθηρικό (καί γι' αυτό αντι-ορθόδοξο)τρόπο τής σκέψεώς σου: λοιπόν ναί, είδα αλλαγή στήν πολιτική καθημερινότητα τής Ελλάδος διά τής ψήφου μου πρός τήν ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Είναι τό μικρό λιθαράκι που τοποθέτησε η Ορθόδοξη συνείδησή μου στό οικοδόμημα μιάς προσπαθείας πολλών άλλων εν Χριστώ αδελφών προκειμένου νά απελευθερωθή η πατρίδα μας από αυτήν τήν τυραννία! Καί αυτό μέ αναπαύει (δέν ξέρω άν σού είναι οικείος ο όρος...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνωμη αν προσβαλα καποιον, δεν το ηθελα. Επισης δεν ηθελα να μειωσω την Κοινωνια απλα να απαντησω στον φιλο Βασιλειο για το θεμα της χαμενης ψηφου. Διαφωνουμε κυριως σε 2 θεματα.
    1ον. Αναντιρητα ειστε ακηδεμονευτοι και ορθοδοξοι, δεν ειστε ομως οι μονοι. Ως πρωην στελεχος του Εθνικου Μετωπου ξερω οτι ουδεμια σχεση εχει με ξενα συμφεροντα και ποτε δεν προβληθηκε απο τα Μ.Μ.Ε.. Νικολοπουλος,Καπερναρος, ο Ψαρουδακης παλιοτερα κλπ αποτελουν επισης ανενταχτες ελληνορθοδοξες φωνες εκτος Κοινωνιας.
    2ον. Δεν ειναι σωστο να εξιδανικεουμε ιστορικα προσωπα. Ο Καποδιστριας ηταν πραγματι ο καλυτερος Ελληνας πρωθυπουργος. Ωστοσο δεν μπορουμε να παραβλεπουμε πως φυλακισε τον Πετρομπεη κι εστειλε ξενους στολους να καταδιωξουν τον Μιαουλη κατα την ανταρσια της Υδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Μίξις άμικτος και τέρας αλλόκοτον» κατά το ρηθέν υπό του Αγ. Νικοδήμου. Δεν υπάρχουν Ελληνορθόδοξες αξίες αγαπητέ.

    Η Ορθοδοξία, δηλαδή ο Χριστός, είναι ΕΝΑΣ και δεν μπορούμε να τον αναμίξουμε με τα γήινα και τα ανθρώπινα. Οι Έλληνες και κυρίως η Ελληνική γλώσσα υπήρξε το όργανο δια του οποίου η Αλήθεια φανερώθηκε στον κόσμο. Αυτό έγινε γιατί οι πρόγονοί μας ήσαν ΑΞΙΟΙ αυτής της χάριτος.

    Ο Καποδίστριας υπήρξε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ κυβερνήτης και δεν έκανε κανένα λάθος, παρά μόνο ένα: Εμπιστεύτηκε τους Έλληνες! Άλλο λάθος δεν έκαμε! Χρειάζεται πολλή μελέτη το έργο του και πάλι είναι δύσκολο να καταλάβουμε το τι και πως έπραξε ο άνθρωπος, που προβλημάτισε αλλά και τον σεβάστηκε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η υφήλιος. Οι μόνοι, που αναιδώς και επιπόλαια κριτικάρουμε χωρίς να καταλαβαίνουμε τις πράξεις του είμαστε οι νεο-ραγιάδες.

    Σε ότι αφορά στις "πατριωτικές" φωνές, που αναφέρατε, θα σημειώσω πως η πολιτική διαδρομή του καθενός φανερώνει και το ποιος είναι... Σίγουρα από περιπατητές φιλοσόφους δεν είχαμε έλλειψη ποτέ!

    Η διαφορά όλων από την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι τα όσα προανέφερα: αυτοί πασχίζουν για κάτι ανύπαρκτο και αστήρικτο, ενώ η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, που και ΥΠΑΡΚΤΗ είναι και θεμέλιό της είναι ο Χριστός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Ανώνυμος : Ο Καπερνάρος καί ο Νικολόπουλος "Ορθόδοξες φωνές"; Δέν μού λές θέλεις καί τά λές ή σου ξεφεύγουν; Άς σοβαρευτούμε όμως, αγαπητέ μου έχεις σοβαρά έλλειμα πληροφόρησης περί τά τεκταινόμενα στήν πολιτική ζωή του τόπου, μήν εκτίθεσαι, ενημερώσου πρώτα! Τά άτομα που αναφέρεις είναι κοινοί διαπλεκόμενοι πολιτικάντηδες, εκ τών οποίων μάλιστα ο ένας (ο Νικολόπουλος) έχει ψηφίσει δέν ξέρω πόσα μνημόνια...Αλλά κατά τά άλλα καμώνεται τόν Χριστιανό ο θεομπαίχτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @manuel:Αρχικα μην υποτιμας τοσο τους Ελληνες. Κι ο Καποδιστριας οπως ολοι εκαναν λαθη. Για την συζευξη Ελληνισμου Χριστιανισμου σε παραπεμπω στον κορυφαιο συγχρονο Ελληνα θεολογο πατηρ Ι. Ρωμανιδη (που σημειωτεων ειχε πολιτευθει το 1977 με την Εθνικη Παραταξη ).
    @Βασιλειος: Προ καιρου ειχα βρεθει σε ενα stand up comedy στο Γκαζη οπου ο "ηθοποιος" βλασφημησε τα θεια. Εμαθα οτι ο Καπερναρος οταν βρεθηκε στην παραταξη την διεκοψε κι εξεφρασε τη δυαφορια του. Ο δε Νικολοπουλος ειναι εδω και χρονια υπερμαχος της εκκλησιας στην Βουλη. Δεν ειμαι δικηγορος κανενος κι ουτε ξερω τους προαναφερθεντες προσωπικα οποτε μιλαω με βαση τα οσα βλεπω να εκφραζουν στην πολιτικη τους ζωη.
    Επιπλεον μια λαθος επιλογη (μνημονιο) δεν μπορει να αποτελει μοναδικο κριτηριο της διαγωγης ενος πολιτικου. Να σου θυμισω οτι κι ο Καποδιστριας αντιτεθηκε στην επανασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ ανώνυμε, δεν βοηθάει μία συζήτηση η μη παράθεση επιχειρημάτων στηριγμένη σε αποδεδειγμένα ή λογικά βήματα.

    Υποτιμώ, για την ακρίβεια κακίζω, την τακτική και την νοοτροπία του σύγχρονου νεο-Έλληνα και όχι του Έλληνα, που πρόσφερε την γλώσσα και την χώρα του στον Θεό και στην Ορθοδοξία.

    Όσο για το ποιος είναι κορυφαίος θεολόγος, τα κριτήρια δεν είναι κοσμικά. Η Εκκλησία έδωσε το χάρισμα του Θεολόγου σε λίγους, όπως ο Άγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, ο Άγ. Γρηγόριος και οι συν αυτοίς. Από τους σύγχρονους Πατέρες μας μεγάλοι θεολόγοι, αλλά λιγότερο κοσμικά προβεβλημένοι, ήσαν ο νεοφανής Άγ. Ιουστίνος Πόποβιτς, ο π. Μάρκος Μανώλης, ο π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος, ο π. Σίμων Αρβανίτης, που εξηγούσε καλύτερα από τον καθένα τον Άγ. Ιωάννη Χρυσόστομο, αλλά δεν έχουν σκοπίμως προβληθεί γιατί είναι οι ακριβείς εκφραστές της Ορθοδόξου Πίστεως.

    Ο ιερεύς ασκεί έλεγχο στην εξουσία και στην πολιτική, αλλά δεν πολιτεύεται! Δεν μπορείς από βασιληάς να καταλήξεις μάγειρας!

    Όσο για τους δύο "πατριώτες", ακόμα και ο ίδιος αν αναλογιστείτε σοβαρά την πορεία τους θα δείτε πως τα ψηφοθηρικά καμώματά τους δεν είναι αρκετά. Επιπλέον, ο χριστιανός -και όχι μόνο- πρέπει να διακρίνεται από σοβαρότητα και συνέπεια.

    Τέλος, αγαπητέ κάνετε μεγάλο λάθος να προσπαθείτε να εξισώσετε τον Μέγα Ιωάννη Καποδίστρια, με τα ανθρωπάκια και τους σύγχρονους Εφιάλτες πολιτικάντηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή