Ελλάδα: Το άντρο των κοινωνικά απροσάρμοστων - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/03/2016

Ελλάδα: Το άντρο των κοινωνικά απροσάρμοστων

Η Ελλάδα έχει παραδοθεί στις φλόγες και οι νεο-Έλληνες είναι εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμό τους. Οι "πρόσφυγες" έχουν κατακλύσει τον τόπο μας και κανείς δεν δίνει σημασία στις αλλαγές, που συντελούνται και μέρα με την ημέρα αλλοιώνουν την χώρα.

Εκτός από τους οργανωμένους τόπους, που έχει παραχωρήσει η Ελληνική κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να διαχειρίζεται την εισροή των αλλοδαπών, ένα νέο φαινόμενο εξαπλώνεται σαν επιδημία σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Κατευθυνόμενες και πλήρως ελεγχόμενες "κινήσεις πολιτών" και πρωτοβουλίες καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια και τα μετατρέπουν σε στρατώνες και πυρήνες ταραχών, θυμίζοντας έντονα την τακτική, που ακολούθησε η Δύση στα γεγονότα του Φεβρουαρίου του 2014, στην Ουκρανία.

Είναι πάρα πολλά τα κτίρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, που βρίσκονται κάτω από καθεστώς "κατάληψης" από ομάδες -τάχα- "φιλανθρώπων" πολιτών. Δεν λογοδοτούν σε κανέναν για τις αυθαίρετες επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, ενώ από κανέναν δεν ζητούνται ευθύνες.

Ακόμα και η αστυνομία παρατηρεί "εξ αποστάσεως" το τι συμβαίνει, όχι από ανικανότητα, αλλά εξαιτίας του απίστευτου κρατικού παρεμβατισμού στο έργο της. Οι κινήσεις αυτές χρηματοδοτούνται και ενισχύονται οικονομικά από αλλοδαπές ΜΚΟ, που έχουν τον απόλυτο έλεγχο των δράσεων και των ενεργειών.

Η τελευταία κίνηση τρομοκρατίας από τους ηλίθιους και άνανδρους αναρχικούς(;) "υπερασπιστές της κοινωνικής ελευθερίας", που απείλησαν ατιμώρητοι, όχι έναν ή δύο, αλλά εκατόν εικοσιπέντε (125) ελεγκτές του μετρό, φανερώνει το έγκλημα του κράτους. Πώς διέρρευσε η λίστα, που θέτει σε κίνδυνο την ζωή των εργαζομένων; Γιατί παραμένουν ατιμώρητες οι απειλές και το θράσος των εγκληματιών "μαχητών της ελευθερίας", που κρύβονται πίσω από κουκούλες και από την ανωνυμία του internet;

Το κράτος και η συγκυβέρνηση είναι αυτοί, που προσφέρουν κάλυψη στους αναρχοαυτόνομους μισθοφόρους δολοφόνους, προκειμένου να σκορπίζουν τον φόβο και την αβεβαιότητα στους πολίτες. Η συγκυβέρνηση του χάους προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να κρατηθεί στην εξουσία και αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη.

Η Ελλάδα χάνεται! Πρέπει να το καταλάβουμε και να αντιδράσουμε πριν είναι πολύ αργά! Όσο για τις "φιλάνθρωπες" αντιρρήσεις, που μπορεί να προβάλλουν οι καλοθελητές, θα σας θυμίσω τούτο: Όταν το 1922 ήρθαν στα μέρη μας ως μετανάστες οι Έλληνες της Σμύρνης, γνώρισαν την απανθρωπιά και την εκμετάλλευση από τους "Ελλαδίτες". Το ίδιο συνέβη με τους Έλληνες μετανάστες της Κύπρου το 1974, αλλά και τους Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως στην δεκαετία του 1980.

Σήμερα εμείς, ως γνήσιοι "Ελλαδίτες" και όχι Έλληνες, αμφισβητούμε την ιστορία του τόπου μας και μετονομάζουμε την καταστροφή ως "συνωστισμό", την προδοσία ως "εξωτερική πολιτική", και, τους προδότες ως "εθνάρχες". Πώς να πιστέψει κανείς πως αυτός ο λαός μπορεί να έχει "φιλάνθρωπα" αισθήματα για τους "πρόσφυγες";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου