Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκθέτει την συγκυβέρνηση - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/02/2016

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκθέτει την συγκυβέρνηση

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ενέκρινε προχθές, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, την πρόταση ψηφίσματος σχετικά με την ειδική κατάσταση των νησιών(2015/3014(RSP), που συνέταξε και κατέθεσε εξ ονόματος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης η ευρωβουλευτής του Βουλγαρικού κινήματος της Ελευθερίας και των Δικαιωμάτων, Iskra Mihaylova.

Η απόφαση αυτή του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου εκθέτει όλους τους βο(υ)λευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, εντός και εκτός συγκυβέρνησης, που ψήφισαν υπέρ της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά της Ελλάδος. Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά πως οι Έλληνες πολιτικάντηδες διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες στον λαό προκειμένου να αιτιολογήσουν τις ανίερες πράξεις και τα αντεθνικά ψηφίσματά τους.

Μετά από την απόφαση του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση πως το ζήτημα δεν ανέκυψε ποτέ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά από τις Ελληνικές συγκυβερνήσεις, αρχικά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και, εν συνεχεία, του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων. Οι Έλληνες πολιτικάντηδες προκειμένου να δείξουν πίστη και αφοσίωση στου δυτικούς δανειστές, δεν δίστασαν να αντλήσουν κεφάλαια  και πόρους καταστρέφοντας την ήδη προβληματική οικονομία των Ελληνικών νήσων.

Πλέον, η κυβέρνηση είναι ηθικά υποχρεωμένη να αποσύρει την τροπολογία για την κατάργηση του καθεστώτος του μειωμένου συντελεστού ΦΠΑ στα νησιά, αλλιώς αποδέχεται πως είναι πολιτική της προτεραιότητα η οικονομική εξόντωση των κατοίκων των Ελληνικών νήσων και, μάλιστα, χωρίς αυτή να υπαγορεύεται από τους δανειστές ή την Ε.Ε.

Ήρθε ο καιρός να πέσουν εντελώς οι μάσκες και τα προσωπεία των Ελλήνων κοτζαμπάσηδων που μονοπωλούν τις βο(υ)λευτικές έδρες!

Ήρθε η ώρα να στείλουμε μακρυά από την πατρίδα μας όλους αυτούς, που με την πολιτική τους διέλυσαν την Ελλάδα και την μετέτρεψαν από πλούσια και ένδοξη χώρα, στην πιο μίζερη και εξαθλιωμένη περιοχή της Ευρώπης.

Ήρθε η ώρα οι Έλληνες να αφυπνισθούμε από τον ύπνο της εικονικής ευμάρειας, που μας αποκοίμισε και μας στέρησε την κριτική σκέψη και να εργασθούμε σκληρά για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω από τους εγχώριους προδότες και τους αλλοδαπούς κατακτητές της.

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς από εγγυημένη πηγή πληροφόρησης υψηλόβαθμου προσώπου διπλωματικής μας αποστολής σε μεγάλη πρωτεύουσα της Ο.Ν.Ε., προκύπτει πως οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι αλλά και πολύς απλός κόσμος μας αποκαλούν European shit, συγγνώμη για την έκφραση. Πολύ στενάχωρο να πέφτουμε όλο και πιο χαμηλά κι ακόμα παρακαλάμε, κρίμα κι άδικο. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανώλη απότι βλέπω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διαφήμιση που κάνω της πολιτικής παρατάξεως ''ΚΟΙΝΩΝΙΑ'' πάει κάλα άλλα θέλω και άλλες χρήσιμες πληροφορίες:

    Όπως μου είπες το γραφείο που υπάρχει στην Χαριλάου Τρικούπη είναι αυτοθύσια ένος Νιόπαντρου. Μπορείς να μου πείς πως αποκτήσατε τα άλλα δύο γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αμφίσσα? Είναι δωρεές ή είναι με ενοίκιο?

    Επίσης πόσα μέλη είναι στην Κοινωνία? Φαντάζομαι πως πρέπει να φτάσουμε τα 400.000 μέλη και στους ψήφους γύρω στο 1.500.000 πολίτες σύμφωνα με το bonus των 50 εδρών χώρις την απλή αναλογική για να γίνουμε Κυβέρνηση.

    Επισής προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους με το κειμενακι της οικονομικης Υποστηριξης που εχετε στην ιστοσελιδα της παρατάξεως να βοηθούν οικονομικά. Γιατί όπως είπες και τα 0,50 του ευρώ έχουν αξία στον αγώνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Θάνο, δεν ξέχασα να απαντήσω. Η πίεση του χρόνου κάποιες φορές με αναγκάζει να είμαι ασυνεπής και γι' αυτό ζητώ συγνώμη.

    Το γραφείο στην Άμφισσα είναι προσωπική φροντίδα του Προέδρου της Παρατάξεως κ. Μιχάλη Ηλιάδη. Τα έξοδα και το ενοίκιο του γραφείου στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι μέριμνα των φίλων της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στην Κρήτη, με προεξάρχοντα τον καλό φίλο και συναγωνιστή Κώστα Ταγαράκη.

    Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αποκτάει κάθε μέρα νέα μέλη και φίλους. Ωστόσο δεν είναι αυτό, που πρέπει να μας απασχολεί αυτή την στιγμή, όσο το να ενημερώνουμε διαρκώς τους συμπολίτες μας για την ύπαρξή της. Σε αυτό να επικεντρωθούμε όλοι, όπως τονίσαμε και χθες (14/2/2016) στην πανηγυρική κοπή της αγιοβασιλόπιτας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή