Προδότες ... πατριώτες (;) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

31/01/2016

Προδότες ... πατριώτες (;)

Ο Ελληνικός λαός τους στήριξε για να εκπροσωπήσουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο τις "πατριωτικές" θέσεις που πρέσβευαν, ψευδώς όπως αποδείχθηκε, προεκλογικά. Οι ανεύθυνοι Έλληνες των ΑΝΕΛ, ωστόσο, όχι απλά στήριξαν την προδοτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που δέσμευσε την χώρα με την χειρότερη (μέχρι στιγμής) δανειακή σύμβαση, ετοιμάζονται πλέον να πρωτοστατήσουν στην δημιουργία των περιβόητων κέντρων υποδοχής (hotspots) μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων.

Στην διυπουργική σύσκεψη που έγινε χθες, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό συζητήθηκε ιδιαιτέρως το ζήτημα που αφορά στην εισροή προσφύγων στην χώρα μας. Όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η Ελλάδα μέχρι την επόμενη Σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών θα έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η επίσπευση των έργων για την έγκαιρη αποπεράτωση των κέντρων υποδοχής προσφύγων, μεταναστών και λαθρομεταναστών (hotspots) σε πέντε νησιά, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο, καθώς και των δύο κέντρων μετεγκατάστασης (relocation) στην ενδοχώρα.

Τέλος, αποφασίστηκε η ενεργή συμμετοχή του υπουργείου της Εθνικής Άμυνας, που ανέλαβε:
(1) να ορίσει άμεσα προσωρινούς συντονιστές στα 5 κέντρα υποδοχής στα νησιά
(2) να επιβλέψει και να συνδράμει με κάθε διαθέσιμο μέσο στην ολοκλήρωση των έργων κατασκευής, ώστε τα κέντρα υποδοχής να είναι έτοιμα προς λειτουργία εντός των επόμενων δύο εβδομάδων
(3) την στελέχωση και την λειτουργία κινητών μαγειρείων στα πέντε νησιά προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πρόσφυγες.
(4) να παραχωρήσει τα στρατόπεδα της Σίνδου και του Σχιστού, άμεσης χωρητικότητας 500 ατόμων, με δυνατότητες φιλοξενίας επιπλέον 4.000 ατόμων το καθένα, για τη δημιουργία κέντρων μετεγκατάστασης (Relocation Camp). Παράλληλα, αναλαμβάνει, την έγκαιρη παράδοσή τους καθώς και τη λειτουργία τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλ. Φλαμπουράρης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θ. Δρίτσας, οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Δ. Τόσκας, Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας, Μεταναστευτικής πολιτικής, Γ. Μουζάλας, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Ξυδάκης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Δ. Παπαγιαννάκος.

Προφανώς οι "πατριώτες" των ανεύθυνων Ελλήνων και ο αρχηγός τους θεωρούν ως πατρίδα τους την Ευρώπη! Αυτήν υπηρετούν δουλικά καταστρέφοντας την Ελλάδα μας, που δεν μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον όταν έχει προδοθεί από τους ... πατριώτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου