Το Δελτίο Τύπου των ... νικητών! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/09/2015

Το Δελτίο Τύπου των ... νικητών!

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εκφράζει την χαρά και την ικανοποίησή της διαπιστώνοντας από το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 πως η δύναμή της παρουσιάζει διαρκώς σταθερή αύξηση. Για τον λόγο αυτό απευθύνουμε την θερμή ευχαριστία μας προς τους, περίπου, 36.000 Έλληνες που έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, πως είμαστε εδώ και η φωνή και η παρουσία μας ολοένα και μεγαλώνει.

Παρά το κλίμα του τρόμου και της πόλωσης που τεχνηέντως καλλιεργεί το καταστροφικό πολιτικό σύστημα που καταδυναστεύει τον τόπο, παρά την πολεμική και την αποσιώπηση από τα Μέσα Ενημερώσεως(;) της Πατρίδος μας, παρά τους ελάχιστους οικονομικούς πόρους που προέρχονται από το υστέρημα των υποψηφίων και των ψηφοφόρων, η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εξακολουθεί να σημειώνει, από το 2008 μέχρι σήμερα, μία σταθερή πορεία ανόδου χωρίς διακυμάνσεις.

Στην Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχουμε με πολλή θλίψη διαπιστώσει πως οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους έχουν χάσει την ελπίδα τους και περιμένουν καρτερικά το τέλος τους. Το απέδειξαν και χθες με την στάση και την ψήφο τους. Περίπου οι μισοί ήσαν απόντες από την εκλογική διαδικασία, ενώ οι υπόλοιποι έπεσαν και πάλι θύματα του Εκλογικού νόμου που αλλοιώνει την θέληση και τις επιλογές του Ελληνικού Λαού.

Επειδή εμείς την ελπίδα μας την στηρίζουμε πρωτίστως και αποκλειστικά στον Θεό μας, προσπαθήσαμε -με όποια μέσα είχαμε διαθέσιμα- να μεταφέρουμε το ρεαλιστικό μήνυμα της αισιοδοξίας και της εξόδου από το αδιέξοδο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και γι’ αυτό θεωρούμε νικηφόρο το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έδειξε έμπρακτα το ήθος στην πολιτική. Επιπλέον, ζήτησε από όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς να παρουσιάσουν στον Ελληνικό λαό την εγγύηση που διασφαλίζει πως όλα αυτά που υποσχέθηκαν θα υλοποιηθούν από σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου του 2015.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν δίστασε να τονίσει πως δική της εγγύηση είναι η Πίστη των στελεχών της στον Θεό, κάτι που διασφαλίζει τους Έλληνες πολίτες, χριστιανούς και μη, πως δεν θα αδικηθούν από την πολιτική της.

Οι Έλληνες, όμως -στο σύνολό τους- δεν θέλησαν αλλά και ούτε είχαν την δυνατότητα να ερευνήσουν τις εγγυήσεις της Παρατάξεώς μας, λόγω της μηδαμινής τηλεοπτικής προβολής της και γι’ αυτό αποφάσισαν να στηρίξουν το επικίνδυνο, πλέον, πολιτικό σύστημα που απειλεί το μέλλον της χώρας μας.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» συνεχίζει τον ανένδοτο Πολιτικοπνευματικό αγώνα της, δεν σταματά καθόλου τις ενέργειές της προκειμένου να αφυπνισθεί ο Ελληνικός λαός και ταυτόχρονα θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει στις εξελίξεις.

Προσβλέποντας στο έλεος του Θεού μας, που θα έλθει μόνο όταν όλοι συναισθανθούμε πως χωρίς Αυτόν δεν υπάρχει σωτηρία του Έθνους, συνεχίζουμε την άνιση μάχη καταθέτοντας ολόκληρη την ύπαρξή μας στον τίμιο αγώνα υπέρ της Πίστεως του Χριστού και της Πατρίδος την Ελευθερία από τους Δυτικόφρονες κατακτητές της!

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς πρέπει να φθάσουμε στον πάτο στην καταστροφή μήπως και υπάρξει ανάταση.
    Κατά τον λαό και οι άρχοντες αυτοί μας αξίζουν.
    Δίνεις κάποιον αγώνα μιλάς στον διπλανό σου για το κάτι άλλο και όμως ακούει αυτά που θέλει.
    Ακόμα και σε ανθρώπους που πιστεύεις ότι κάνουν κάποιο πνευματικό αγώνα κι όμως αρνούνται να στηρίξουν ανθρώπους που έχουν φόβο Θεού.
    Αύριο θα ακούς παράπονα ότι του μειώθηκαν τα χρήματα από την τσέπη γιατί αυτό μόνο τους ενδιαφέρει.
    Τι άλλο να πεις.
    Α.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανώλη τι υσχιει με την απλή αναλογική που είχε εξαγγελια το συριζα τον Ιανουάριο ?πως βγαίνει κυβέρνηση εφόσον δεν έχει bonus 50 εδρων το πρώτο κόμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιτυχια της Κοινωνιας,δεν μετραται με τον αριθμο των ψηφων μονο,αλλα και με το οτι μπολιασε την πολιτικη ζωη,με ενα αλλο ηθος,με ενα αλλο λογο.Εκανε εναν αγωνα που ηταν ανισος και δυσκολος.Ανισος λογω των Μ.Μ.Ε και της ολιγαρχιας.Δυσκολος διοτι ο επαναστατικος της λογος,
    απευθυνεται σε ενα λαο,που ζει δεκαετιες κατω απο μια ξενοφερτη πνευματικη σκλαβια.Αυτος ο αγωνας δεν ειναι "κατοσταρι" αλλα μαλλον μαραθωνιος.Σε καθε περιπτωση ο λογος της Κοινωνιας,θα αναγκαση τους Ελληνες να σκεφθουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Thanos Vlasopoulos: Η απλή αναλογική παρέμεινε μια κενή εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και η κατάργηση του bonus των 50 εδρών. Ο ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη εκλογική αναμέτρηση βγαίνει κερδισμένος από το συγκεκριμένο bonus.

    @ Ute Rutzunis: Έχετε απόλυτο δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μανωλη εγω ρωταω το τι ισχυει στην απλη αναλογικη. Παραδειγμα εχω ακουσει απο το προεδρο της παραταξης μας οτι θα ειχαμε 2 βουλευτες στην βουλη με την απλη αναλογικη. Και το αλλο ερωτημα ειναι πως βγαινει κυβερνηση εφοσον δεν υσχυει το bonus των 50 εδρων ενω συμφωνα με το συνταγμα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 150 βουλευτες για κυβερνηση ειτε ενος κομματος ειτε πολλων. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eτούτος ο λαός ούτε ελληνικά καλά καλά δεν ομιλεί κι επομένως χρειάζεται χρόνος για να αρθεί στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων για την πορεία του Γένους. Ωστόσο τα εξαιρετικά τυχόν γεγονότα που ενδέχεται να λάβουν χώρα ίσως και να επιταχύνουν τις διαδικασίες κοινωνικής επαναφοράς στις πατρώες αλήθειες. Τότε είναι που οι αυθεντικές μειοψηφίες της αληθούς πίστης και της υγιούς φιλοπατρίας θα ανακαταλάβουν τις φυσικές θέσεις ισχύος τους και θα κληθούν να εκφράσουν το συλλογικό όραμα του λαού, όπως πάντοτε. Ο σπόρος της παράταξης Κοινωνίας-Συνεχιστές του Καποδίστρια φυτεύθηκε κι ευτυχώς φύτρωσε, θέλει υπομονή και θυσία για να ανθίσει και να καρπίσει. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή