Και πάλι πλοία και δίκτυα, και άγρα ουδαμού - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/09/2015

Και πάλι πλοία και δίκτυα, και άγρα ουδαμού

21 Σεπτεμβρίου 2015: Ο ταπεινωμένος Ελληνικός λαός δεν έκανε το μεγάλο βήμα προς την ελευθερία. Αντίθετα, έσκυψε το κεφάλι, στήριξε δουλικά το πολιτικό σύστημα που τον έχει εξαθλιώσει και από σήμερα θα αρχίσει... μάλλον θα συνεχίσει, την τακτική της γκρίνιας, του σχολιασμού και της αντιπολίτευσης στο facebook και της ψεύτικης "επανάστασης" του καναπέ.

Η πολιτική του καφενείου, της pizza και του frappé "δικαιώθηκε"(;) με την είσοδο ακόμα ενός δυτικόφερτου και φιλοευρωπαϊκού σχηματισμού που αποτελείται από γραφικούς, αλλά πιστούς και εντεταλμένους υπηρέτες του συστήματος της οικουμενιστικής διακυβέρνησης.

Κάποιοι λίγοι(;) Έλληνες αντισταθήκαμε και θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στον κατακτητή, όπως το μικρό Γαλατικό χωριό των Uderzo και Goscinny. Θα εξακολουθήσουμε την πολεμική στο σύστημα γιατί αυτό μας κάνει ολοένα και πιο δυνατούς αυξάνοντας την δύναμή μας που ήδη διπλασιάσθηκε και κυρίως γιατί ησυχάζει την συνείδησή μας πως δεν είμαστε συνένοχοι του φριχτού εγκλήματος κατά της πατρίδος μας.

Παρά την σωματική κόπωση, η χαρά μας είναι ανείπωτη γιατί ο αγώνας μας ήταν ουσιαστικός και θεμελίωσε ακόμα πιο πολύ την ελπίδα του τόπου, που δεν είναι άλλη παρά η απεριόριστη πίστη στον Θεό μας και στην πολιτική που πηγάζει από αυτήν την πίστη. Μία ελπίδα που θα ανατείλει, όμως, μόνο όταν το θελήσει ο λαός!

Μόνο όταν ο λαός συναισθανθεί το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε από τις επιλογές του, υπάρχει πιθανότητα να ανατείλει η ελπίδα και να αλλάξει κάτι ουσιαστικά στην πατρίδα μας. Όσο οι Έλληνες συνεχίζουν να κοιτούν τον εαυτό τους, θα εκλέγουν και πολιτικούς του αυτού φρονήματος. Αν αρχίσουν να ενδιαφέρονται για τον διπλανό τους, θα στραφούν προς τους πολιτικούς που θα τους φροντίσουν και θα ενδιαφερθούν για τον λαό, όπως η μητέρα για τα παιδιά της.

Συνεχίζουμε με την ίδια -αν όχι μεγαλύτερη- δύναμη τον ανηφορικό δρόμο προς την ελευθερία, έχοντας την βεβαιότητα πως είναι ο μοναδικός αγώνας που αξίζει να δώσει κανείς. Ένας αγώνας που ξεκινάει από την προσωπική βελτίωση και οδηγεί στην πρόοδο του έθνους.

Θα είμαστε εδώ να στηλιτεύουμε το σύστημα, να κινητοποιήσουμε όπου και όποτε χρειασθεί τους υγιείς συμπολίτες μας και κυρίως για να εμποδίσουμε -όσο μπορούμε- την επέλαση των βαρβάρων στην Ελλάδα μας.

Είναι η Πατρίδα μας και μόνο με την βοήθεια του Θεού και την θέλησή μας, θα την πάρουμε πίσω!

5 σχόλια:

  1. "Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα."
    Κώστας Βάρναλης

    Σ΄αυτές τίς εκλογές ο μέγας νικητής ήταν η αποχή δεδομένου ότι επεδείχθή ο κρίσιμος παράγων που διεμόρφωσε τό αποτέλεσμα τό οποίο είναι όντως απογοητευτικό καί λυπηρό γιά όσους έχουμε απομείνει νά φυλάττουμε πνευματικές Θερμοπύλες στήν αγιοτόκο καί ηρωοτόκο Ελλάδα!
    Όταν στό πολιτικό γίγνεσθαι, υπάρχει από τό 2008 η πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", καμιά δικαιολογία δέν ευσταθεί γιά τήν αποχή η οποία καί απεδείχθη εγκληματική!
    Δέν θά βιαστώ νά εκφράσω συμπεράσματα διότι τό θέμα απαιτεί νηφάλια προσέγγιση καί συνεκτίμηση όλων τών παραγόντων του φαινομένου.
    Ένα είναι τό βέβαιον: ο δρόμος γιά τόν επανευαγγελισμό τής πατρίδος μας Ελλάδος καί τήν απελευθέρωσή της από τούς ΝεοΤαξικούς δυνάστες, είναι ακόμη ΠΟΛΥ μακρύς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως, ο τίτλος τού άρθρου είναι πολύ εύστοχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΩ ΝΑ 'ΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ21 Σεπτεμβρίου, 2015 21:17

    Αυτό που δεν έχουμε κατανοήσει,κατά τη γωώμη μου πάντα, κλήρος και λαός,και αναφέρωμαι στο ποσοστό των φηφοφόρων που έχουν σχέση μητέρας παιδιού με την Εκκλησία,είναι οτι η ο τίτλος ..ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..με δυό λόγια στη γλώσα της Εκκλησίας λεγεται:ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.
    Αυτή η αντίληψη νομίζω πρέπει να οικοδομηθεί στις συνηδήσεις των κληρικών μας διότι έχει επικρατήσει η γνώμη ότι τώρα είμαστε στη χρονική περίοδο της Καινής Διαθήκης οπότε ο ρόλος της Παλαιάς περιορίζεται μόνο στο Λέιτουργικό κομμάτι της Πίστεώς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ενα κυκλο συζητησεων που παω σε εναν ιερεα μια φορα μας ανεφερε στην Παλαια Διαθηκη οτι ενας εβραιος βασιλιας εκει κοντα στον Σολομοντα και στον Δαβιηδ (δεν θυμαμε ονομα) εκανε το εξης και οργανωσε το κατεστραμενο κρατος του Ισραηλ: πηρε ολους τους νομοδιδασκαλους και τους εστειλε να περιδιαβαινουνε τα χωρια και τις πολεις και να κυρητουν τον λογο του Θεου ωστε να αφυπνισθει ο λαος. Μολις το εκανε αυτο μπορεσε να φταιξει στρατο, οικονομια, κρατικη υποσταση κ.τ.λ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να πάει η κοινωνία στην "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", απαραίτητη προυπόθεση είναι να πάει πρώτα η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή