Η αυλαία μιας τίμιας και ωφέλιμης μάχης! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/09/2015

Η αυλαία μιας τίμιας και ωφέλιμης μάχης!

Στην Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους έχουν χάσει την ελπίδα τους και περιμένουν καρτερικά το τέλος τους. Επειδή εμείς την ελπίδα μας την στηρίζουμε πρωτίστως και αποκλειστικά στον Θεό μας, προσπαθήσαμε -με όποια μέσα είχαμε διαθέσιμα- να μεταφέρουμε το ρεαλιστικό μήνυμα της αισιοδοξίας και της εξόδου από το αδιέξοδο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.

Η προετοιμασία για την μάχη ολοκληρώνεται σήμερα (18/9/2015) και την Κυριακή καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια ανοικοδόμησης της Πατρίδος μας. Η μάχη δίνεται την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 και θα δοθεί από τον καθένα μας ξεχωριστά! Οφείλουμε όλοι να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ σε αυτούς που κατέστρεψαν και πάλι την πατρίδα μας ως νέοι κοτζαμπάσηδες!

Οφείλουμε να φωνάξουμε πως δεν ντρεπόμαστε για την πίστη των Πατέρων μας και την ιστορία του Έθνους μας! ΝΑΙ στην επιστροφή στις ρίζες και στις αξίες μας γιατί αυτές μας έκαμαν δυνατούς!

Απόψε στις 20:30 στα Γραφεία της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» (Χαριλάου Τρικούπη 153 στην Αθήνα) θα πέσει η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, που δεν ήταν τίποτε άλλο -όπως προείπαμε- παρά μια εκστρατεία προσπάθειας αφύπνισης του Ελληνικού λαού.

Την γιορτή μας θα καλύψει ζωντανά το διαδικτυακό μας κανάλι με σύνδεση από τις 20:00 όπου προηγουμένως θα προβάλλει στιγμιότυπα από τον δύσκολο και άνισο αγώνα που έδωσε η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και σε αυτήν την προεκλογική αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου