Το δυτικό ανοσιούργημα του Griechenland circus - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/08/2015

Το δυτικό ανοσιούργημα του Griechenland circus

Οι εικόνες της επικαιρότητος στην πατρίδα μας θα ήσαν κωμικές, εάν δεν ήταν πρωτίστως τραγικές. Η εικόνα του ηλιοκαμένου πρωθυπουργού και των συνεργατών του να προσέρχονται στο προεδρικό μέγαρο είναι απίστευτα τραγελαφική, αλλά έχει και σημαντικές συνέπειες για τον τόπο. Ο "προσωρινός" αρχηγός της ΝΔ, που από το τίποτε και εκτός κάθε τυπικής και νομικής διαδικασίας βρέθηκε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα λάβει την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και εάν δεν τα καταφέρει η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, ή στις 27 Σεπτεμβρίου ή στις 2 Οκτωβρίου, όποτε τέλος πάντων βολευτούν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

Η τρίτη (ας μην ξεχνάμε το δημοψήφισμα παρότι το αποτέλεσμά του ακυρώθηκε φασιστικά από το πολιτικό σύστημα) προσφυγή στις κάλπες μέσα σε ένα οκτάμηνο δείχνει πως στην πατρίδα μας κάποιοι παίζουν επικίνδυνα κυριαρχικά παιχνίδια με στόχο το πολίτευμα. Εδώ και πολλά χρόνια καμία κυβέρνηση δεν έχει εξαντλήσει την τετραετία για την οποία την εξουσιοδότησε ο Ελληνικός λαός.

Μια προσεκτική ματιά ειδικά στις κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας αποκαλύπτει πως όλοι οι πρωθυπουργοί και οι κυβερνήσεις τους είχαν μία εντεταλμένη υπηρεσία, την οποία μόλις εκτέλεσαν παραιτήθηκαν δίνοντας την "σκυτάλη της καταστροφής" στον επόμενο: Ο Σημίτης με πλαστά και αλλοιωμένα στοιχεία εισήγαγε την χώρα στην ευρωζώνη, ο Καραμανλής δημιούργησε-αποκάλυψε τα κενά της Ελληνικής οικονομίας και εγκατέλειψε, ο Παπανδρέου χρεωκόπησε την χώρα και την έστειλε στο ΔΝΤ, ο Παπαδήμος αποδόμησε πλήρως την αξία των Ελληνικών ομολόγων και πίεσε ασφυκτικά την Ελληνική οικονομία, ο Πικραμένος διενήργησε εκλογές, ο Σαμαράς εφάρμοσε την σκληρότερη πολιτική λιτότητας που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα και ο Τσίπρας διέλυσε ότι είχε απομείνει, μαζί με τις ελπίδες των Ελλήνων τις οποίες πούλησε φθηνά, υπογράφοντας στο τέλος της θητείας του την χειρότερη δανειακή σύμβαση που γνώρισε ποτέ η πατρίδα μας υποθηκεύοντας ακόμα και την εθνική περιουσία! Όλοι αυτοί, με εξαίρεση τον πρωτεργάτη της καταστροφής Σημίτη, δεν κυβέρνησαν για διάστημα μεγαλύτερο της διετίας.

Σε δέκα χρόνια η Ελλάδα είχε επτά (7)! πρωθυπουργούς, δηλαδή σχεδόν έναν την χρονιά! Ο απερχόμενος πρωθυπουργός έχει την βραχύτερη θητεία, μετά τον Πικραμένο που διετέλεσε απλά ως υπηρεσιακός προκειμένου να διενεργηθούν εκλογές, αλλά την πλέον καταστροφική. Η "αριστερή" κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με συνενόχους τους ανεύθυνους Έλληνες (που διεκδικούν και πάλι την είσοδο στην Βουλή στηρίζοντας εκ νέου τον Τσίπρα) αλλά και το υπόλοιπο φιλοευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα, σκόρπισαν στους πέντε ανέμους τις ελπίδες των Ελλήνων για τερματισμό της λιτότητος, εξαφάνισαν φασιστικά το βροντερό "ΟΧΙ" του λαού στα υφεσιακά μέτρα, επέβαλαν τα capital controls εμποδίζοντας την πρόσβαση των Ελλήνων στην περιουσία τους, γέμισαν τον τόπο με μετανάστες, λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, ενώ στο τέλος υπόγραψαν και την καταδίκη της Ελλάδος. Τώρα ζητά να επανέλθει στην κυβέρνηση, που εθελουσίως εγκατέλειψε, αλλά με αυτοδυναμία έτσι ώστε να έχει λευκή την επιταγή του αφανισμού του έθνους!

Οι δυτικοί πέτυχαν να κάνουν τσίρκο την χώρα των Γραικών (Griechenland) όπως υποτιμητικά την αποκαλούν και κοιτούν με θαυμασμό την κατάντια του προτεκτοράτου τους. Ούτε οι ίδιοι μπορούν να πιστέψουν το πόσο καλά δούλεψαν οι καλοκουρδισμένες μαριονέτες τους και κυρίως το πόσο αδρανείς παραμένουν οι "ιθαγενείς" Έλληνες.

Δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία να αποτινάξουμε τον ζυγό της Δύσης από πάνω μας. Η Ευρώπη οδηγεί τα πράγματα σε μία παγκοσμιοποιημένη πραγματικότητα που θα διαλύσει κάθε εθνικό στοιχείο. Μόνο η Ελλάδα μας μπορεί και πρέπει να σταθεί εμπόδιο σε αυτό! Όποιος δεν το πιστεύει, αγνοεί την ιστορία και είναι συνένοχος του τι μέλλει γενέσθαι!

2 σχόλια:

  1. Επι Κ. Σημίτη αφαιρέθηκε η αναγραφή του θρησκεύματος απο τις ταυτότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολύτως σωστή η επισήμανση του Γιώργου και παράλειψή μου που δεν το ανέφερα στην ανασκόπησή μου. Επίσης να διευκρινίσω πως η μη αναγραφή ήταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησης Σημίτη και όχι επιταγή της Ε.Ε. η οποία άφησε στα κράτη-μέλη το ελεύθερο να αποφασίσουν την αναγραφή ή όχι του θρησκεύματος. Εκτός του εαυτού του, ο πρώην πρωθυπουργός προφανώς ήθελε να καλύψει και άλλους πολιτικούς του συνεργάτες που δεν είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι αλλά πιστοί άλλων δογμάτων ή θρησκειών όπως ο Ιουδαϊσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή