Η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/08/2015

Η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή

Με τον τίτλο «Η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή» ο Dr. Paul Craig Roberts αναφέρεται και πάλι στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. Σε σημερινό (21/8/2015) του άρθρο-σημείωση ο βετεράνος Αμερικανός πολιτικός επισημαίνει πως «όπως έχω τονίσει από την αρχή της Ελληνικής "κρίσης χρέους", ο σκοπός της ενορχηστρωμένης κρίσης είναι η λεηλασία της Ελλάδος, τόσο σε ότι αφορά στην περιουσία της όσο και στην εθνική κυριαρχία της», ενώ στην συνέχεια παραθέτει την δημοσιοποίηση της τραγικής πραγματικότητος της Ελλάδος, λέγοντας πως «το σχέδιο της λεηλασίας έχει ήδη δημοσιευθεί. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτό εδώ».

Αυτό που είναι πασιφανές για τους εκτός της Ελληνικής πραγματικότητος. δυστυχώς, δεν είναι κατανοητό από μία σημαντική μερίδα Ελλήνων πολιτών που είναι βαθύτατα επηρεασμένη από τα presstitute μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως. Αποτέλεσμα αυτού του επηρεασμού είναι η κακή ψυχολογία, η αίσθηση πως τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει και κατά συνέπεια η εξυπηρέτηση, έστω και ακουσίως, του σκοπού του σάπιου πολιτικού συστήματος που κατατρώει την πατρίδα μας.

Αναμένοντας τις εξελίξεις στην χώρα μας, ας αναλογιστούμε το πως φθάσαμε ως εδώ και κυρίως το τι μέλλει γενέσθαι με βάση την εμπειρία που αποκομίσαμε από όλα όσα έχουν ήδη συμβεί. Τι μπορεί να περιμένουμε από αυτό το σάπιο και προδοτικό πολιτικό κατεστημένο που διαλύει την χώρα; Γιατί να πιστέψουμε τα όσα αποδεδειγμένα ψευδώς ισχυρίζονται και πολύ περισσότερο γιατί να τους ενισχύσουμε στο να μας διαλύσουν;

Οι νέες εθνικές εκλογές θα πρέπει να αποτελέσουν την ευκαιρία που όλοι οι Έλληνες δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως πολύ σωστά πράξαμε στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και να αποτινάξουμε τον ζυγό του κατεστημένου σάπιου πολιτικού συστήματος που καταστρέφει την χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου