Ο συμβιβασμένος επαναστάτης πρωθυπουργός - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

07/08/2015

Ο συμβιβασμένος επαναστάτης πρωθυπουργός

Την στιγμή που οι Έλληνες δεν έχουμε πλήρη πρόσβαση στο κατακρεουργημένο εισόδημά μας, η κυβέρνηση προχώρησε χθες (6/8/2015) σε ακόμα μία πληρωμή τόκων ύψους 188 εκατομμυρίων ευρώ προς το ΔΝΤ.

Ενώ η οικονομία μας βυθίζεται στην στασιμότητα και στην ύφεση, στο «ημερολόγιο της ντροπής» για σήμερα (7/8/2015) είναι καταγεγραμμένη μία ακόμα πληρωμή ύψους 1 δις ευρώ σε λήξεις εξαμήνων εντόκων γραμματίων.

Ο πρωθυπουργός παραδέχεται πως «η λιτότητα είναι αδιέξοδη» και ταυτόχρονα εμπαίζει την λογική των Ελλήνων λέγοντας πως η συμφωνία «είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός, τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Γνωρίζετε ότι οι συμβιβασμοί αποτελούν μέρος της πολιτικής πραγματικότητας αλλά και μέρος της επαναστατικής τακτικής».

Προσωπικά δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν με αυτόν τον άθλιο τρόπο και πολύ περισσότερο δεν δέχομαι τον συμβιβασμό ως κομμάτι της πραγματικότητος. Οι μόνοι που συμβιβάζονται στην ζωή είναι οι ανίκανοι και αυτοί που έχουν να κερδίσουν μέσω αυτής της τακτικής. Ο πρωθυπουργός το μόνο που αποδεικνύει μέρα με την ημέρα, είναι το ότι η μόνη επαφή που είχε και έχει με την αριστερά είναι ο λαϊκισμός, ενώ η μόνη επανάσταση που μπορεί να κάνει είναι να αποδεχθεί ακόμα σκληρότερους όρους σε βάρος της πατρίδος μας.

Η Ελλάδα βυθίζεται στον βούρκο του πολιτικού συστήματος και οι απανταχού διαπλεκόμενοι με αυτό κρατούν τους Έλληνες "αμέριμνους" και μακρυά από την ουσία των γεγονότων. Ο τόπος χρειάζεται την ειρηνική επανάσταση που θα τον ελευθερώσει από τα δεσμά των κατακτητών του και θα αποτρέψει την ολοκλήρωση των σχεδίων της καταστροφής της πατρίδος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου