Η συ(γγ)ραφή των ... σχισμένων δανειακών συμβάσεων - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

05/08/2015

Η συ(γγ)ραφή των ... σχισμένων δανειακών συμβάσεων

11 Νοεμβρίου 2012 δημοσίευση στον Twitter: «Η μόνη ρεαλιστική και σωτήρια εναλλακτική πρόταση είναι η κατάργηση με έναν νόμο και σε ένα άρθρο όλων των μέτρων λιτότητας».

Νοέμβριος 2012 στη Βουλή απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Η μόνη εναλλακτική πρόταση είναι η κατάργηση με ένα νόμο και σε ένα άρθρο όσων ψηφίσατε προχθές».

15 Οκτωβρίου 2013 στο STAR: «Δε θα υπάρχει μνημόνιο από το βράδυ των εκλογών».

11 Μαΐου 2014 στο Έθνος της Κυριακής: «Θα σκίσουμε τα μνημόνια μέρα μεσημέρι» και «Το μνημόνιο τελειώνει την πρώτη μέρα της κυβέρνησης της Αριστεράς».

13 Σεπτεμβρίου 2014 στη ΔΕΘ: «Θα σκίσω το μνημόνιο μόλις εκλεγώ».

Τάδε έφη όχι ο Zarathustra, αλλά ο εξ "αριστερών" ορμώμενος Έλληνας πρωθυπουργός. Ο Ελληνικός λαός τον πίστεψε, τον εξέλεξε και επιπρόσθετα μετά από δημοψήφισμα του έδωσε την δύναμη του 62% προκειμένου να υλοποιήσει το όνειρό του: Να σχίσει τις δανειακές συμβάσεις (τα μνημόνια όπως του αρέσει να τα αποκαλεί).

Ο πρωθυπουργός πήρε την εμπιστοσύνη του λαού και την πρόδωσε σε βαθμό κακουργήματος. Μη έχοντας πια πρόσωπο να αντικρίσει τα θύματά του ανακοίνωσε δια της εκπροσώπου του:

4 Αυγούστου 2015: «Από αύριο αρχίζει η διαδικασία συγγραφής της συμφωνίας», που σημαίνει την έναρξη της συγγραφής της καταδίκης των Ελλήνων.

Δεν θα κάνω κανένα περαιτέρω σχόλιο, αλλά θα απευθύνω για ακόμα μια φορά στον Ελληνικό λαό το ερώτημα που με βασανίζει: «Υπάρχει ακόμα άνθρωπος που να πιστεύει στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος και κυρίως στην εμμονή του στην παραμονή στο ευρώ;»

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ05 Αυγούστου, 2015 07:51

    ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΜΑΤΗΣΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜ ΣΤΑ 60 ΕΥΡΩ (ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΑΤΜ)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή