Διέλυσε την χώρα και προκηρύσσει εκλογές! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

20/08/2015

Διέλυσε την χώρα και προκηρύσσει εκλογές!

Με τα νησιά μας να βουλιάζουν από τους μετανάστες, λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, με την οικονομία να είναι "παγωμένη" και τελματωμένη εδώ και οκτώ μήνες, με τους πολίτες πλήρως εξουθενωμένους από τα capital controls και την ανηλεή φοροεισπρακτική πολιτική του καθεστώτος και με την Δαμόκλειο σπάθη της τρίτης και φαρμακερής δανειακής σύμβασης πάνω από τα κεφάλια όλων των Ελλήνων, αναμένουμε σε λίγα λεπτά το διάγγελμα του "δημοκρατικά εκλεγμένου" δικτάτορα της Ελλάδος να προκηρύσσει εκλογές εμπαίζοντας για ακόμα μία φορά τους θεσμούς και τους Έλληνες!

Εάν και σε αυτές τις εκλογές-παρωδία δεν αποφασίσουμε σαν έθνος να αποτινάξουμε τον ζυγό αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος που έχει διαλύσει ολοκληρωτικά τον τόπο, είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι συνάδελφοί του βο(υ)λευτές είστε τυχεροί που βρίσκεστε στην Ελλάδα του 2015. Σε άλλες εποχές και σε κάποιο κράτος που θα λειτουργούσε θα ήσασταν αντιμέτωποι με πολύ σοβαρές κατηγορίες έναντι του έθνους, των οποίων η ποινή ... έχει καταργηθεί!

2 σχόλια:

  1. Τι θα κάνει η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ?θα πάρει μέρος στις εκλογες για να την διαφήμιζω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαίως και θα λάβει. Ήδη υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή