Πως ψηφίζουμε αύριο - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/07/2015

Πως ψηφίζουμε αύριο

Οι ψηφοφόροι θα λάβουν δύο ψηφοδέλτια. Στο πρώτο αναγράφεται το ερώτημα του δημοψηφίσματος που είναι: «Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους; Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται "Reforms for the completion of the Current Program and Beyond" ("Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού") και το δεύτερο "Preliminary Debt sustainability analysis" ("Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους")».

Παραπλεύρως, οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν μία εκ των απαντήσεων: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΟΧΙ ή ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ. Η επιλογή γίνεται με σταυρό είτε εντός του τετραγώνου που υπάρχει κάτω από τις απαντήσεις είτε αριστερά ή δεξιά από την απάντηση.

Το δεύτερο ψηφοδέλτιο είναι το λευκό, ενώ έτσι (λευκό) θα λογίζεται και το πρώτο ψηφοδέλτιο εάν δεν φέρει σταυρό. Σταυρός είναι η επιλογή και κανένα άλλο σημάδι, όπως συμβαίνει πάντοτε στις εκλογές.

Τα εκλογικά κέντρα και τμήματα είναι τα ίδια στα οποία προσήλθαμε κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Τέλος, εννοείται πως ψηφίζουμε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΚΙΣ ΟΧΙ!!!

1 σχόλιο:

  1. Εὖγε!!! Εὗγε !!! Σέ ὂλα τίς ἀναλύσεις καί τίς θέσεις σας Κύριε Βολουδάκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή