Το κείμενο της προδοτικής συμφωνίας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/07/2015

Το κείμενο της προδοτικής συμφωνίας

Το πλήρες κείμενο της συμφωνίας-υποταγής της πατρίδος μας στους δανειστές, δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα 13 Ιουλίου 2015, λίγο μετά τις 12:00 μ.μ. Θα τονίσω και θα επαναλάβω τα τρία καίρια σημεία της "συμφωνίας" που λεηλατούν την Ελλάδα μας, χωρίς καν να αναφερθώ στα υφεσιακά μέτρα που θα υιοθετηθούν:

[1] Αναδιάρθρωση του χρέους: Αποκλείστηκε η μείωση της ονομαστικής αξίας του χρέους, κάτι που ήθελε και επεδίωκε εξ αρχής η Γερμανική κυβέρνηση. Σε αντάλλαγμα θα δοθούν κάποια μέτρα (;) για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της εξυπηρέτησής του, εάν και εφόσον η Ελλάδα αξιολογηθεί θετικά κατά την πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος. Εν ολίγοις αποδεχθήκαμε πλήρως το σύνολο του χρέους και συμφωνήσαμε πως δεν θα ξανατεθεί θέμα για την μείωσή του.

[2] Δήμευση 50 δις ευρώ (27% του ΑΕΠ) της δημόσιας περιουσίας: Η δημιουργία του ληστρικού ταμείου αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στο οποίο αναφέρθηκα εκτενώς. Από τις πωλήσεις και την αξιοποίηση της περιουσίας τα 25 δις ευρώ θα ενισχύσουν τις τράπεζες, δηλαδή το μισό της δημόσιας περιουσίας θα δοθεί σε ιδιωτικές τράπεζες κατ' εντολήν των Ευρωπαίων! Δεν είμαι νομικός, αλλά είμαι βέβαιος πως αυτό έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδος όπου πουθενά δεν προβλέπεται χορήγηση της κρατικής περιουσίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις!
Από το υπόλοιπο μισό της δημόσια περιουσίας τα 12,5 δις ευρώ ευρώ θα δοθούν στην εξυπηρέτηση του χρέους και τα υπόλοιπα 12,5 δις ευρώ για επενδύσεις που θα αποφασιστούν από την Ελλάδα.

[3] Μείωση των αμυντικών δαπανών: Η Ευρωπαϊκή οικογένεια μας θέλει "φιλειρηνικούς" και δεν την ενδιαφέρει η έκθεση της πατρίδος μας σε "επικίνδυνους" γείτονες (βλ. Τουρκία, Αλβανία). Έτσι αποφασίστηκε, με την σύμφωνη γνώμη του "πατριώτη" υπουργού Αμύνης και προέδρου των ΑΝΕΛ, η μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 100 εκατομμύρια ευρώ το 2015 και κατά 200 εκατομμύρια ευρώ το 2016. Εκτιμώ πως για το 2017 οι Ευρωπαίοι σχεδιάζουν κατά λογική συνέπεια την πλήρη διάλυση του Ελληνικού στρατού, γιατί ίσως υπολογίζουν πως δεν θα υπάρχει τότε Ελληνικό κράτος!

Το κείμενο-ντροπή για την χώρα μας είναι στην διάθεσή σας σε δύο μορφές: (α) στο Αγγλικό πρωτότυπο και (β) σε Ελληνική μετάφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου