Εκλογές εκκαθάρισης στον ορίζοντα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/07/2015

Εκλογές εκκαθάρισης στον ορίζοντα

Ο επικεφαλής της καθεστωτικής κυβέρνησης της Ελλάδος άφησε να εννοηθεί πως είτε τον Σεπτέμβριο (στις 13 ή στις 20 κατά το Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ΜΝΙ) ή στο τέλος του φθινοπώρου θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Αυτό θορύβησε τους "αντιρρησίες" του ΣΥΡΙΖΑ διότι εάν γίνουν εκλογές σε τόσο σύντομο διάστημα, θα είναι με λίστα και όχι με σταυρό προτίμησης από τους ψηφοφόρους.

Είναι δεδομένο πως η προσφυγή στις κάλπες θα γίνει με μοναδικό σκοπό την κοινοβουλευτική ισχυροποίηση του καθεστώτος και κυρίως την εκκαθάρισή του από πάσης φύσεως αντιφρονούντες, όπως προστάζει η "κοινοβουλευτική δικτατορία". Αυτό το κατάλαβαν οι βο(υ)λευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πήραν πίσω τις αντιρρήσεις τους φοβούμενοι την μη επανεκλογή τους. Όσο για τον πρώην υπουργό των Οικονομικών; Μάλλον ήρθε η ώρα να τον δούμε σε άλλο ρόλο, που εκτιμώ πως θα είναι αυτός του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Ταυτόχρονα οι πολίτες θα οδηγηθούν εκβιαστικά και σε αυτές τις εκλογές με την πλύση εγκεφάλου και την προβολή στραμμένη ακόμα και στον τελευταίο τυχαίο που ιδρύθηκε στην κυριολεξία χθες (τους νεοσύστατους φωστήρες που προέρχονται -τάχα- από τους πολίτες), αρκεί να μην έρχεται σε αντίθεση με κατεστημένο καθεστώς που τυραννάει την πατρίδα μας από το 1831 και μετά. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία φωνή ελεύθερη, αδέσμευτη και με προτάσεις που πραγματικά θα βγάλουν τον τόπο από το αδιέξοδο αλλά είναι γερά φιμωμένη από τα presstitute μέσα ενημερώσεως.

Η πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που έχει ως πρότυπο και οδηγό της τον Ιωάννη Α. Καποδίστρια, είναι η μόνη που δεν υπέκυψε στα ευκαιριακά διλήμματα των συνεργασιών με σκοπό την είσοδο στο Ελληνικό κοινοβούλιο, γιατί αυτές καθαυτές οι συνεργασίες αλλοιώνουν το φρόνημα και τις θέσεις των πολιτικών σχηματισμών. Επίσης είναι η μόνη που δεν έχει οικονομική χορηγία από κανέναν εκτός από τα μέλη της και συνεπώς δεν εξυπηρετεί κανένα συμφέρον παρά μόνο της Ελλάδος.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι συνεπής στον λόγο της πολύ πριν το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, από το 2008 που ιδρύθηκε. Όλοι οι μετά Χριστόν προφήτες, βλέπε ανεύθυνοι Έλληνες, ποτάμια, "πατριώτες" και "πατριωτάκια", δημιουργίες και πράσινα άλογα, ο ανεκδιήγητος αντιγραφέας καθηγητής management που δεν είχε τίποτε καινούργιο να πει και αντέγραψε μέχρι και τον όρο "κοινωνία" στο όνομα του κομματιδίου του που διαλύθηκε σαν καπνός που ήταν, συν τους πρόσφατους "εθνοσωτήρες" δεν είναι τίποτε άλλο παρά καιροσκόποι συνεχιστές και υποστηρικτές του συστήματος που κατατρώει την πατρίδα μας.

Οι εκλογές θα έρθουν και το καθεστώς θα προσπαθήσει να ισχυροποιηθεί. Είναι στο χέρι μας να αντισταθούμε και να πολεμήσουμε ενάντια στους Εφιάλτες και στους Ισκαριώτες που πούλησαν την πατρίδα μας για ίδιον όφελος. Από την άλλη έχουμε την επιλογή να τους αφήσουμε να συνεχίσουν το έργο τους έως του αφανισμού της Ελλάδος. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση η ιστορία θα γράψει και εμάς στην λίστα με τους προδότες, έστω και δια της ανοχής.

2 σχόλια:

  1. Ἀγαπητέ Μανώλη,
    Παρακολουθώντας τίς πάντοτε εὔστοχες ἀναλύσεις σου καί τά αἰχμηρά πλήν χρήσιμα σχόλιά σου, σοῦ θέτω τό ἑξῆς ἐρώτημα:
    Μήπως πρέπει ἡ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" νά συμμετάσχει, ἔστω κι ἄν χρειασθεῖ θυσίες γι' αὐτό, στίς ἐπικείμενες ἐκλογές, ἀκριβῶς γιά τούς λόγους πού ἐπισημαίνεις ὅ,τι θά προκηρυχθοῦν;
    Ἡ ἀλήθεια πού πρεσβεύουμε καί φρονοῦμε δέν συγχωρεῖ παρακολούθηση τῶν τεκταινομένων ἀλλά συμμετοχή καί ἀγώνα! Ἀρκετοί ἔχουν τήν ἐντύπωση ὅτι δέν ὑφιστάμεθα πλέον. Πέραν ὅμως αὐτοῦ ταπεινά ἐκτιμῶ ὅτι ἡ συγκυρία φέρνει ἐμᾶς μόνους νά ἔχωμε συγκεκριμένη πρόταση πραγματικά ἐναλλακτική καί μέ προοπτική. Ὀφείλομε νά τήν καταθέσουμε στήν Ἑλληνική κοινωνία γιά τό καλό τῆς Πατρίδος μας. Στόχος μας πρέπει νά εἶναι νά τήν ἀκούσουν ὅσο γίνεται περισσότεροι χωρίς νά ἀνοίγουμε συγχρόνως ἐξίσου ἀναλυτικά ὅλες τίς ὑπόλοιπες θέσεις μας, οὔτε φυσικά νά τίς ἀποσιωποῦμε. Ἀλλά τώρα ὁ λαός περιμένει πρόταση-διέξοδο μέ προοπτική καί ἐθνική ἀξιοπρέπεια. Ἐπίσης, ἐκτιμῶ ὅτι πρέπει νά στραφοῦμε περισσότερο στούς πολίτες μέ πατριωτικά αἰσθήματα καί ὄχι ἀποκλειστικά σέ θρησκευομένους-ἀποχαυνωμένους γιατί αὐτοί οἱ τελευταῖοι θά ξυπνήσουν ....τελευταῖοι, ἄν ξυπνήσουν!
    Σέ παρακαλῶ θέσε τή πτωχή γνώμη μου ὑπ' ὄψη τῶν συναγωνιστῶν ἐκεῖ καί ἐναγωνίως περιμένομε νά μᾶς φωνάξετε νά τά συζητήσωμε καί νά ξεκινήσωμε τόν ἀγώνα στή συγκεκριμένη προοπτική.
    Μέ βαθειά ἐκτίμηση
    ἐλάχιστος
    Δημήτρης Κάτσουρας
    ἐκ Κορίνθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και επαυξάνω! Αυτή είναι και η δική μου θέση και, πιστεύω, θα είναι και η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της Παρατάξεως.

    Δεν μπορούμε να αφήσουμε την πατρίδα μας έρμαιο στους πατριδοκάπηλους της αριστεράς πλατφόρμας ή του πρωθυπουργού, πολύ περισσότερο στους φιλοευρωπαϊστές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, των ανελ, του ποταμιού κι όλων των υπολοίπων υπερασπιστών του ευρώ (ΚΚΕ, χρυσή αυγή).

    Θέλει αγώνα και πολύ περισσότερο να μην πέσουμε στην παγίδα πως υπάρχει και κάποιος στο πολιτικό σύστημα που υπηρετεί ή συμμερίζεται το όραμά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή