Οι Έλληνες απαιτούν την καταστροφή τους - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/06/2015

Οι Έλληνες απαιτούν την καταστροφή τους

O Dr. Paul Craig Roberts είναι για ακόμα μία φορά καυστικός αλλά απολύτως αληθινός στις εκτιμήσεις και στις διαπιστώσεις του. Σε νέο του άρθρο επιχειρεί μια διείσδυση στην σκέψη της μερίδος των νεοελλήνων που πρόχειρα και επιπόλαια τοποθετούνται υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ.

Την μερίδα του λέοντος αυτής της πλάνης φέρουν οι πολιτικάντηδες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του σημερινού Ελληνικού πολιτικού καθεστώτος, καθώς επίσης και τα presstitute μέσα ενημερώσεως που ενορχηστρώνονται από εθνοδολοφόνους "δημοσιογράφους" που είναι -τάχα- επιφορτισμένοι με το "ιερό χρέος" της ενημέρωσης του λαού.

Παραθέτω το άρθρο του Roberts σε μετάφρασή μου από τοπ Αγγλικό κείμενο με την υπενθύμιση πως οι επισημάνσεις είναι προσωπικές μου και όχι του συγγραφέως.

Πριν από μερικά χρόνια o Thomas Frank έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο, «Τι συμβαίνει με το Kansas». Το βιβλίο αφορά στο πώς οι Αμερικανοί έχοντας υποστεί πλύση εγκεφάλου ψηφίζουν ενάντια στα δικά τους οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Η απόλυτη βλακεία των ανθρώπων τους καθιστά αβοήθητους στα χέρια των άπληστων. Σήμερα ο Thomas Frank θα μπορούσε να κάνει την ίδια ερώτηση στον έχοντα υποστεί πλύση εγκεφάλου Ελληνικό λαό. Στις 22 Ιουνίου, η Russia Today ανέφερε ένα τεράστιο συλλαλητήριο των Ελλήνων στην Αθήνα, όπου κυμάτιζαν την σημαία της Ε.Ε. και απαιτούσαν από την κυβέρνησή τους να ξεπουληθούν στην τρόικα.

Οι Έλληνες είναι τόσο πεπεισμένοι πως πρέπει να συμπεριληφθούν στην "Ευρώπη" που είναι πρόθυμοι οικονομικά να σέρνονται στο έδαφος και να πάψουν να υπάρχουν ως ανεξάρτητο κράτος, αφού αυτή είναι η τιμή του να ανήκουν στην Ε.Ε. Οι ηλίθιοι που συμμετείχαν σε αυτό το «συλλαλητήριο για την Ευρώπη» έχουν κάνει δύσκολο, αν όχι αδύνατο, το να μπορέσει η Ελληνική κυβέρνηση να μαλακώσει την λιτότητα που έχει επιβληθεί από το Ένα τοις Εκατό στον Ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες έχουν βιώσει πιο σοβαρά από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος στην Δύση την αναλγησία και την απληστία του 'Eνα τοις Εκατό. Ωστόσο, οι Έλληνες αποδέχονται την κακομεταχείριση τους σαν την τιμή του να είναι Ευρωπαίοι.

Είναι απορίας άξιον το ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει παραιτηθεί καταδικάζοντας τον ηλίθιο πληθυσμό στο χάος.

Αναγκάστηκα να μετριάσω την αγανάκτηση της τελευταίας φράσης του Dr. Roberts όχι γιατί διαφωνώ μαζί του, αλλά για να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία και σε αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα, να μελετήσουν και να δουν τι σημαίνει η παραμονή της Ελλάδος στο ευρώ.

Πρέπει όλοι να αναλογισθούμε και το τι ζητάμε και προς ποια κατεύθυνση εργαζόμαστε. Δεν έχουμε άλλη δικαιολογία ως έθνος για αυτά που πρόκειται να επακολουθήσουν. Ζητήσαμε μετά πάθους, επιδιώξαμε μετά μανίας και τελικά αποκτήσαμε:την πλήρη υποδούλωση μας και την αλλοτρίωση μας από την Δύση.

Η Ελλάδα πέθανε (;) από τα χέρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου