Σημάδια παγκόσμιας παρακμής - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

17/06/2015

Σημάδια παγκόσμιας παρακμής

Την ώρα που η Ορθοδοξία διώκεται και συκοφαντείται ανά τον κόσμο, η αήθης "θρησκεία" του μουσουλμανισμού εξαπλώνεται ως μάστιγα και επιδημική ασθένεια, διαφημιζόμενη από την παρακμάζουσα Δύση.

Σύσσωμα τα presstitute δυτικά μέσα ενημερώσεως (ενδεικτικά αναφέρω τον Guardian, την DailyMail, το CNN, τoν Telegraph, το Time, κ.α.) απασχολούνται τον τελευταίο καιρό με το ότι μέχρι το 2017 θα είναι έτοιμο το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου, το οποίο χτίζεται ... στην Μέκκα.

Στόχος των κατασκευαστών είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες του υψηλά επίπεδα πολυτέλειας και βασιλικές ανέσεις, όπως στα καταλύματα της Σαουδικής Αραβίας. Την ίδια ώρα, ένα από τα θαύματα της ανθρώπινης αρχιτεκτονικής, ο ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας, έχει υποστεί ζημιές ανυπολόγιστης θρησκευτικής, πολιτισμικής και οικονομικής αξίας αλλά ουδείς ασχολείται.

Το Abraj Kudai, όπως θα ονομάζεται το ξενοδοχείο που χτίζεται στη Μέκκα, θα κοστίσει συνολικά 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια και θα διαθέτει 10.000 δωμάτια, 70 εστιατόρια και 4 ελικοδρόμια. Θα αποτελείται από 45 ορόφους που θα καταλήγουν σε 12 πύργους, οι οποίοι θα δημιουργούν ένα βάθρο που θα περιέχει ένα εμπορικό κέντρο, αίθουσα χορού, ακόμη και στάση λεωφορείου.

Το Abraj Kudai θα διαθέτει άλλους πέντε ορόφους στους οποίους δεν θα έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες καθώς προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες της Σαουδαραβικής βασιλικής οικογένειας. Το Abraj Kudai χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο των Οικονομικών της χώρας και σχεδιάστηκε από την ομάδα Dar al-Handasah.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου