Η ανήθικη πολιτική της Δύσης - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

14/02/2015

Η ανήθικη πολιτική της Δύσης

Η Δύση είναι σε όλους γνωστό πως είναι ανήθικη και αδίστακτη. Γνήσια κόρη του Niccolò di Bernardo dei Machiavelli και έχοντας πλήρως υιοθετήσει τις μεθόδους και την πρακτική του, επιδιώκει να αφανίσει σε ολόκληρο τον κόσμο όποιον αντιστέκεται στο θέλημα και τη βούλησή της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η στάση της απέναντι στη Ρωσία, αλλά και σε όποιον διανοείται πως μπορεί να συμμαχήσει μαζί της. Πιστή ακόλουθη του δόγματος «οι φίλοι του εχθρού μου, δυο φορές εχθροί μου» η Δύση επιχειρεί να εξαφανίσει τους πολιτικούς που δεν ασπάζονται την παντοκρατορία της, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται ανά την υφήλιο.

Στο βρώμικο παιχνίδι της ανήθικης πολιτικής της Δύσης, αρωγός και όργανο πολλές φορές στέκεται το Ισραήλ, το οποίο αν παρατηρήσει κανείς με προσοχή, βρίσκεται πίσω από όλα τα σημαντικά γεγονότα που απασχολούν τον πλανήτη. Έτσι γίνεται και στο θέμα που προβάλλεται σήμερα στην παγκόσμια κοινή γνώμη και η Δύση με πρωτεργάτες τις ΗΠΑ και το Ισραήλ προσπαθεί μέσω των prestitute μέσων ενημέρωσης να διαστρεβλώσει. Η Δύση έχει βάλει και πάλι στο στόχαστρο την πρόεδρο της Αργεντινής, Cristina Elisabet Fernández de Kirchner, λόγω του ότι έχει αποτρέψει δύο φορές τα δυτικά σχέδια για την χρεωκοπία της Αργεντινής, αλλά κυρίως για τη στροφή της στην Ρωσία και την Κίνα. Η Αργεντινή, κατά την Δύση, έπραξε το "αμάρτημα" της σύμπραξης με τη Ρωσία και γι' αυτό έπρεπε να καταδικαστεί σε χρεωκοπία. Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στη χώρα μας, οι Δυτικοί έπεσαν πάνω σε μια πρόεδρο 100% πατριώτισσα και τα σχέδιά τους ματαιώθηκαν.

Η βρωμιά και η ανηθικότητα των δυτικών εφηύρε άλλο σχέδιο πολιτικής εξόντωσης της προέδρου της Αργεντινής: Στα πλαίσια της έρευνας για την τρομοκρατική ενέργεια στο κτίριο της Asociación Mutual Israelita Argentina (Ισραηλιτική κοινότητα της Αργεντινής) τον Ιούλιο του 1994, εμφανίστηκε ένας εισαγγελέας, εντελώς συμπτωματικά Ισραηλινής καταγωγής, ονόματι Natalio Alberto Nisman και ο οποίος έκανε λόγο για ανάμειξη της προέδρου και του υπουργού των Εξωτερικών, Héctor Marcos Timerman, στην προσπάθεια να μην αποκαλυφθούν οι Ιρανοί δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης.

Η δολοφονία του την παραμονή της κατάθεσής του θυμίζει έντονα την πρακτική της Δύσης. Με σχεδόν βεβαιωμένο το ότι δεν είχε στοιχεία να προχωρήσει την συκοφαντία του μέχρι τέλος, ο Nisman υπήρξε θύτης και θύμα του πολέμου στην πρόεδρο Fernández. Οι δυτικοί σήμερα επιχειρούν και πάλι να εκβιάσουν την πρόεδρο της Αργεντινής, μέσω ενός ακόμα εισαγγελέα, του Gerardo Pollicita, ο οποίος και ανέλαβε να συνεχίσει τις έρευνες του Nisman.

Η έρευνα και οι ανακρίσεις κρατούν στην Αργεντινή πολλά χρόνια. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2005, ο σύζυγος της σημερινής προέδρου και τότε πρόεδρος της Αργεντινής, Néstor Carlos Kirchner, είχε χαρακτηρίσει "εθνική ντροπή" το ότι δεν είχε διαλευκανθεί η υπόθεση παρά το ότι είχαν περάσει ήδη 11 χρόνια από το χτύπημα. Αυτός που κατά την προσωπική μου άποψη έχει ανάμειξη και ευθύνεται για το ότι μέχρι σήμερα αυτή η υπόθεση είναι ακόμα αδιευκρίνιστη, είναι ο Carlos Saúl Menem, πρόεδρος της Αργεντινής για μία δεκαετία (1989-1999), στη θητεία του οποίου συνέβη η επίθεση.

Τότε υπήρχαν καταθέσεις μαρτύρων σε βάρος του Menem που επιβεβαίωναν το ότι είχε λάβει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να συγκαλύψει τις έρευνες. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά όχι το γεγονός πως διατηρούσε μυστικό λογαριασμό στην Ελβετία, αποκάλυψη που έκαναν οι New York Times. Ο Menem ήταν δηλωμένος φίλος και υποστηρικτής των ΗΠΑ και υπεύθυνος για πολλά δεινά στην Αργεντινή.

Για ακόμα μία φορά θα συμφωνήσω με τον Dr. Paul Craig Roberts που αναρωτιέται αν: θα ήταν ο κόσμος ένα ασφαλέστερο μέρος με λιγότερους θανάτους, καταστροφές, εκτοπισμένους πληθυσμούς και περισσότερη αλήθεια και δικαιοσύνη, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες (η Δύση εν γένει, προσθέτω) και το Ισραήλ δεν υπήρχαν; Πιστεύω πως ... ναι! Η γη θα μπορούσε κάλλιστα, χωρίς αυτούς, να είναι επίγειος παράδεισος.

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου στην πρόεδρο της Αργεντινής να αντέξει και αυτή τη δυτική δοκιμασία και παρά την πολύ κλονισμένη της υγεία, να βγει όχι απλά νικήτρια αλλά θριαμβεύτρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου