Gazprom: Ασία αντί Ευρώπης! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/03/2014

Gazprom: Ασία αντί Ευρώπης!

Δια στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου της Alexei Miller η Gazprom ανακοίνωσε πως τον Μάιο του 2014 "θα υπογράψει σύμβαση με την Κίνα για την προμήθεια των 38 δισ. κυβικών μέτρων φυσικού αερίου, με διάρκεια σύμβασης πάνω από 30 χρόνια».

Την είδηση αυτή μετέδωσε πριν λίγες ώρες (4/3/2014 15:23 UTC+4) το Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ITAR-TASS.

"Η Gazprom είναι έτοιμη να επαναπροσανατολίσει της παραδόσεις του φυσικού αερίου της Δυτικής Σιβηρίας στην Ασία και όχι στην Ευρώπη, καθώς και τα ποσά τους θα είναι συγκρίσιμα με το ποσό των παραδόσεων φυσικού αερίου προς την Ευρώπη", είπε ο Μίλερ.

Σε ελεύθερη μετάφραση η είδηση: Η Ρωσία δεν αστειεύεται και κυρίως είναι πολύ δυνατότερος αντίπαλος τόσο για την Ε.Ε., όσο και για τις Η.Π.Α. Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί είναι μαθημένοι σε "υπόδουλες" κυβερνήσεις και τώρα δείχνουν να τα έχουν χαμένα! Οι Ρώσοι έχουν διδαχθεί πολλά από τον Καποδίστρια. Οι Έλληνες μαθαίνουμε από τους Κοραήδες κάθε εποχής!

Η είδηση όπως την μετέδωσε το ITAR-TASS
MOSCOW, March 04. /ITAR-TASS/. In May 2014, Gazprom “will sign a contract with China for the supply of 38 billion cubic meters of gas, with the term of the contract making up 30 years,” Gazprom CEO Alexei Miller said on Tuesday.
“Gazprom is ready to reorient Western Siberian gas deliveries to Asia instead of Europe, and their amounts will be comparable with the amount of gas deliveries to Europe,” Miller said.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου