Πολιτικά μαγειρέματα και κρυφές συναντήσεις - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

05/09/2017

Πολιτικά μαγειρέματα και κρυφές συναντήσεις

Τα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως(;) της Ελλάδος απέκρυψαν μία ιδιαίτερη "περίεργη" σύσκεψη, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ και στον πρόεδρο του φιλοευρωπαϊκού αχταρμά-ποταμιού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017, στον Λυκαβηττό, σε διαμέρισμα του πρώην δημοσιογράφου(;) και κράτησε αρκετές ώρες.

Γιατί, άραγε, η είδηση αυτή κρατήθηκε μυστική; Τι σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε δύο πολιτικούς, που τα Μέσα Ενημερώσεως τεχνηέντως παρουσιάζουν ως διαφωνούντες; Η αλήθεια κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Σίγουρα, πάντως, η απόλυτη μυστικότητα δεν μπορεί παρά να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως τα κρυφά πολιτικά παιχνίδια στην Πατρίδα μας είναι πάρα πολλά. Δυστυχώς μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί πως όλα όσα διαδραματίζονται μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητος καταλήγουν, εν τέλει, σε βάρος της Χώρας. Παράλληλα, η ενημέρωση(;) των πολιτών είναι πλήρως κατευθυνόμενη με απώτερο στόχο την ακόμα μεγαλύτερη αποβλάκωση των ήδη αποκοιμισμένων νεοελλήνων.

Μέσα σε όλα, προβάλλουν σαν τα μανιτάρια οι επίδοξοι "σωτήρες" του Έθνους, που με σημαία την αποκατάσταση της τάξης στην Πατρίδα μας προσβλέπουν στην εκπλήρωση των προσωπικών μικροεγωιστικών φιλοδοξιών. Το πολιτικό σύστημα ευνοεί αυτού του είδους τις "πρωτοβουλίες" γιατί πολύ απλά το τρέφουν και το στηρίζουν, προσφέροντάς του το άλλοθι της "δημοκρατίας".

Το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς ελέγχοντας τόσο την εξουσία, όσο και την (όποια) "αντίδραση" των πολιτών, εδραιώνεται ακόμα περισσότερο και δεν απειλείται παρά μόνο από τους πολίτες, που επιμένουν να ... σκέφτονται χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψη τους την προπαγάνδα!

Η νέα χρονιά ξεκίνησε το ίδιο άσχημα (αν όχι χειρότερα) με την χρονιά που πέρασε. Το γεγονός αυτό μας υποχρεώνει όλους να εργαστούμε ακόμα περισσότερο και να προσπαθήσουμε ακόμα πιο πολύ, όχι για να σώσουμε την Ελλάδα αλλά για να διατηρήσουμε το διαφορετικό ήθος και την νοοτροπία, που πάντοτε χαρακτήριζε τους Έλληνες. Πρέπει πάση θυσία να κρατήσουμε ζωντανή την στάση όλων εκείνων των γενναίων Πατέρων και προγόνων μας, που πήγαζε μέσα από την βαθειά και αληθινή αγάπη τους για την Ορθόδοξη Πίστη.

Σίγουρα μας περιμένουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάμπτει το φρόνημά μας. Στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν έχουν δύναμη και εξουσία μόνο οι προδότες της Πίστεως και της Πατρίδος. Την απόλυτη δύναμη έχουν οι υπερασπιστές της Αληθείας.

Σε όποιον δεν αρέσει αυτή η πολιτική προσέγγιση μπορεί να στελεχώσει όποιο κομματίδιο ή (από)κομμα θέλει. Εμείς θα συνεχίσουμε τον ανένδοτο αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω από όλους τους τυχοδιώκτες απατεώνες, που την κατάντησαν φτωχό συγγενή της Δύσης, αμαύρωσαν το όνομά της και συρρίκνωσαν την Εθνική κυριαρχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου