Όταν πολιτικός σημαίνει ... ψεύτης! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/05/2017

Όταν πολιτικός σημαίνει ... ψεύτης!

Δυστυχώς αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο να ασχολούνται με την πολιτική κατ' αποκλειστικότητα οι πάσης φύσεως ψεύτες, αμοραλιστές, αδιάντροποι, προδότες του λαού και, κυρίως, οι υβριστές του Θεού.

Δεν είναι λίγα, αλλά αμέτρητα, τα παραδείγματα των πολιτικάντηδων που εκλέγονται έχοντας προεκλογικά υποσχεθεί «τον ουρανό με τ' άστρα», κατά το κοινώς λεγόμενο, ενώ μετά την εκλογή τους οι πράξεις τους δεν έχουν καμία σχέση με τις εξαγγελίες τους. Πρόσφατα κραυγαλέα παραδείγματα αποτελούν ο ανεκδιήγητος Nigel Farage στην Βρετανία και ο παντελώς αφερέγγυος και εξαιρετικά επικίνδυνος τελευταίος πρόεδρος(;) των ΗΠΑ, ο φαιδρός Donald John Trump.

Ο Trump εξαπάτησε όχι μόνο τους κατοίκους των ΗΠΑ, αλλά ολόκληρο τον πλανήτη, εκθέτοντας, μάλιστα, και τον Ρώσο Πρόεδρο Влади́мир Влади́мирович Пу́тин, που σίγουρα δεν είχε προβλέψει την τόσο άμεση μεταστροφή των σχεδίων του Αμερικανού ομολόγου του. Ο Trump προεκλογικά "χόρτασε" τα αυτιά των Αμερικανών με αυτά που ποθούσε η ψυχή τους και στην συνέχεια τους πρόδωσε συνεχίζοντας μετ' επιτάσεως το έργο των προκατόχων του.

Το σημερινό (26/5/2017) του διάγγελμα, με αφορμή την αυριανή έναρξη της "νηστείας" (παρωδία επί το ορθότερο) των μουσουλμάνων, σίγουρα θα το ζήλευε και ο "μουσουλμάνος" προκάτοχός του, Barack Hussein Obama II, που ουδέποτε τόλμησε να εκδώσει ένα τόσο αναξιοπρεπές μήνυμα. Δεν είναι λίγοι οι αγανακτισμένοι Αμερικανοί, που κάνουν λόγο για ντροπιαστικό μήνυμα, που εξευτέλισε παγκοσμίως τις ΗΠΑ.

Το μήνυμα του Trump, στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο, λέει τα εξής:

«Εκ μέρους του Αμερικανικού λαού, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μουσουλμάνους ένα χαρούμενο Ραμαζάνι.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα νηστείας από την αυγή μέχρι το σούρουπο, πολλοί μουσουλμάνοι στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο θα βρουν νόημα και έμπνευση σε πράξεις φιλανθρωπίας και διαλογισμού, που ενισχύουν τις κοινότητές μας. Στην ουσία του, το πνεύμα του Ραμαζάνι ενισχύει την συνειδητοποίηση της κοινής μας υποχρέωσης να απορρίπτουμε τη βία, να επιδιώκουμε την ειρήνη και να προσφέρουμε σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, υποφέροντας από φτώχεια ή δοκιμασίες.

Φέτος, οι διακοπές αρχίζουν καθώς ο κόσμος θρηνεί τα αθώα θύματα των βάρβαρων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αίγυπτο, πράξεις βλάβης που είναι άμεσα αντίθετες με το πνεύμα του Ραμαζάνι. Τέτοιες πράξεις μόνο χαλυβδώνουν την αποφασιστικότητά μας να νικήσουμε τους τρομοκράτες και την διεστραμμένη ιδεολογία τους.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στη Σαουδική Αραβία, είχα την τιμή να συναντηθώ με τους αρχηγούς περισσότερων από 50 μουσουλμανικών εθνών. Εκεί, στη γη των δύο ιερών θέσεων του μουσουλμανικού κόσμου, συγκεντρωθήκαμε για να δώσουμε μαζί ένα εμφατικό μήνυμα συνεργασίας για χάρη της ειρήνης, της ασφάλειας και της ευημερίας των χωρών μας και του κόσμου.

Επαναλαμβάνω το μήνυμά μου που δόθηκε στο Riyadh: Η Αμερική θα σταθεί πάντοτε δίπλα στους εταίρους μας ενάντια στην τρομοκρατία και στην ιδεολογία που την τροφοδοτεί. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα του Ραμαζάνι, ας αποφασίσουμε να μην χάσουμε κανένα μέτρο προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι οι μελλοντικές γενιές θα είναι απαλλαγμένες από αυτή τη μάστιγα και θα μπορούν να λατρεύουν και να επικοινωνούν ειρηνικά.

Επεκτείνω τις θερμότερες ευχές μου στους απανταχού μουσουλμάνους για έναν ευλογημένο μήνα, καθώς θα βιώνετε τις παραδόσεις του Ραμαζάνι, φιλανθρωπία, νηστεία και προσευχή. Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας
».

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτό το κατάπτυστο νεοταξικό μήνυμα; Την προπαγάνδα για την γενική και αφηρημένη έννοια του Θεού, της πίστης, της φιλανθρωπίας και της νηστείας; Την εξίσωση του καλού και του κακού; Την παγκοσμιοποιημένη πραγματικότητα, που υπηρετούν όλοι οι πολιτικάντηδες του πλανήτη χωρίς να λογαριάζουν τις ανθρώπινες ζωές;

Είτε αρέσει στον Trump (και στον κάθε Trump), ή όχι, η Αλήθεια είναι μία και ο Θεός είναι Ένας και μάλιστα Κύριος του Ουρανού αλλά και της γης! Καλά θα κάνουν, λοιπόν, όλες οι μικρές και ασήμαντες μαριονέτες να συνειδητοποιήσουν πως δεν είναι καθόλου δύσκολο για Αυτόν να κόψει τις κλωστές, που τους κρατούν και τους κινούν, και να βρεθούν στο κενό των πράξεών τους!

Δεν είναι τυχαία η σύσταση του Αποστόλου Παύλου προς τους Εβραίους (τυχαίο;) «Οἴδαμεν γὰρ τὸν εἰπόντα· ἐμοὶ ἐκδίκησις, ἐγὼ ἀνταποδώσω, λέγει Κύριος· καὶ πάλιν· Κύριος κρινεῖ τὸν λαὸν αὐτοῦ. Φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν εἰς χεῖρας Θεοῦ ζῶντος» (Κεφάλαιο 10, στίχοι 30-31).

Δεν είναι αστείο, ούτε λόγια "των παπάδων" όπως θα σπεύσουν να πουν κάποιοι (ανόητοι) αδαείς. Είναι η Αλήθεια, που είναι ζήτημα χρόνου να την δούμε με τα μάτια μας! Μόνο που τότε θα είναι αργά για δάκρυα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου