Η Ελλάδα αναδεικνύει σε δημοκράτη τον ... Ceauşescu! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/03/2017

Η Ελλάδα αναδεικνύει σε δημοκράτη τον ... Ceauşescu!

Πρέπει να πάρουμε απόφαση πως η Ελλάδα μας δεν ανήκει πια στους Έλληνες, αλλά στους μισθοφόρους είτε των Δυτικών ΜΚΟ που ανενόχλητοι δραστηριοποιούνται καταπατώντας το Σύνταγμα και τους νόμους, ή των πολιτικών κομμάτων που ελέγχουν πλήρως (εκτός των άλλων) την Δικαστική εξουσία αλλά και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Έτσι, στους Έλληνες πολίτες απαγορεύεται ρητά να επισκεφτούν τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων, παρότι αυτά συντηρούνται από τους υπερβολικούς και εξουθενωτικούς φόρους που καταβάλλουν με το αίμα και τον ιδρώτα τους.

Αντίθετα, η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού Binali Yıldırım, Büşra, όχι μόνο επισκέφτηκε το κέντρο φιλοξενίας που βρίσκεται στο Σχιστό, αλλά συνοδευόταν και από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής (αλήθεια υπάρχει τέτοια πολιτική στην Ελλάδα;).

Εκτός από την Büşra Yıldırım στο κέντρο (που σημειωτέον είναι Ελληνικό στρατόπεδο) παραβρέθηκε επιτελείο του τουρκικού προξενείου, καθώς επίσης και μέλη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ σε θέματα προσφύγων.

Σας θυμίζω πως ο ΑΝΥΕΘΑ εδώ και ένα χρόνο(!) δεν έχει καν απαντήσει στο αντίστοιχο αίτημα των εκπροσώπων της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», για αυτονόητους λόγους. Προφανώς οι κομματικοί υπάλληλοι των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχουν κάποιο λόγο να αρνηθούν την πρόσβαση και συνεπώς δεν μπορούν να απορρίψουν το αίτημα, ωστόσο η διαταγή που έχουν έξωθεν είναι ρητή: Η είσοδος είναι αυστηρώς απαγορευμένη σε όλους όσοι βρίσκονται εκτός του πολιτικού συστήματος ή που δεν είναι πλήρως ελεγχόμενοι! Αυτή είναι η "ελευθερία" στην Ελλάδα του 2017. Σίγουρα αν ζούσε ο Nicolae Ceauşescu θα είχε να διδαχθεί πολλά από τις "δημοκρατικές" μεθόδους που ακολουθούνται στην Πατρίδα μας.

Η δημοκρατία έχει πεθάνει στην σημερινή Ελλάδα των Δυτικών ΜΚΟ και της στυγνής κομματικής δικτατορίας, που επιβλήθηκε εξαιτίας της αδιαφορίας των νεοελλήνων. Οι Τούρκοι (και όχι μόνο) μας εμπαίζουν γιατί γνωρίζουν καλά πως η πολιτική ηγεσία του τόπου δεν θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Εμείς, τι στην ευχή κάνουμε;

2 σχόλια:

  1. Mανώλη καλημέρα και καλή και ευλογημένη Κυριακή. Σου σχολιάζω αυτό το άρθρο όχι οτί αυτό που θα πω έχει σχέση με την αρθρογραφία άλλα έχει σχέση με την επικοινωνία του blog. Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα απο την προηγούμενη Τετάρτη και δεν απαντήθηκε. Το έλαβες; Μας έβγαλες ανακοίνωση για αυτό το θέμα.

    Επίσης αμά θές ακολούθαμε και στο twitter κάθως μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε ιδιωτική συνομιλία.

    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις πρέπει να αρχίσει έντονα η αντίδραση.

    Το Σύνταγμα αναφέρει στο ακροτελεύτιο άρθρο του ότι η διαφύλαξή του εναπόκειται στο πατριωτισμό μας.

    Αυτό να προτείνεται πια σαν ο μοναδικός τρόπος για να παραμείνει κάτι όρθιο στη πατρίδα μας.

    Πρέπει να γίνει η αρχή. Πρέπει να γίνει η αρχή. Ο ολοκληρωτισμός βρίσκεται προ των πυλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή