Φτιάχνοντας ειδήσεις... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/03/2017

Φτιάχνοντας ειδήσεις...

Εδώ και τρεις ημέρες τα προβοκατόρικα μισθοφορικά Μέσα παραπληροφορήσεως της Πατρίδος μας, που απέχουν πόρρω από την ενημέρωση, υπερτονίζουν και εμμένουν στην προβολή μίας υποθέσεως που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία απλή είδηση του αστυνομικού δελτίου.

Βεβαίως και είναι απαράδεκτη η ενέργεια του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον οδηγό του taxi στην Καβάλα. Φυσικά και πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά μέχρι εκεί!

Ποιο είναι το νόημα της εμμονής και της προβολής στην δημοσιότητα σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα; Πώς υπηρετείται -τάχα- η ενημέρωση όταν φιλοξενούνται δηλώσεις κακοποιών και τρομοκρατών, που δικαιολογούν τους εαυτούς και τις πράξεις τους εκμεταλλευόμενοι το γεγονός;

Ο σκοπός των μισθοφόρων "δημοσιογράφων" είναι σαφής και υποκινούμενος από το σάπιο πολιτικό σύστημα που διαλύει την Ελλάδα μας. Πρόκειται για ακόμα μία συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης των θεσμών και των αξιών στον τόπο μας.

Σε τι αποσκοπούν και τι θέλουν να πετύχουν οι μισθοφόροι της προπαγάνδας και της διαστρέβλωσης της κοινής γνώμης; Τι θέλουν να αποδείξουν; Ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν τα Σώματα Ασφαλείας αφού πάντοτε θα υπάρχει κάποιος ανεγκέφαλος ή κάποιος θερμοκέφαλος που θα υπερβεί την εξουσία του καθήκοντός του; Αν είναι έτσι, τότε τι θέλουμε την κυβέρνηση και τους πολιτικούς; Αν στην αστυνομία τα παραδείγματα προς αποφυγή είναι μετρημένα, στην πολιτική δεν υπάρχει ούτε ένας που να εξαιρείται και να διαφέρει από την κατηγορία είτε της προδοσίας, είτε της διαφθοράς, είτε της ανοχής στα εγκλήματα κατά του Έθνους, είτε της ανηθικότητος ή της παράλειψης καθήκοντος.

Πού αποβλέπουν, λοιπόν, οι υπηρέτες του ψεύδους; Αν θέλουν να μας πείσουν πως δεν υπάρχει καλό και κακό και πως όλα είναι το ίδιο, τότε θα τους υπενθυμίσουμε μια σοφή παρατήρηση του Αμερικανού συγγραφέα Samuel Langhorne Clemens, γνωστού στους περισσότερους ως Mark Twain: «Το γεγονός πως ο άνθρωπος γνωρίζει το καλό και το κακό, αποδεικνύει την ανωτερότητα της σκέψης του σε σχέση με τα ζώα. Το γεγονός πως παρ' όλα αυτά, κάνει το κακό, αποδεικνύει την ηθική κατωτερότητα σε σχέση με τα ζώα».

Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτε δεν προβάλλεται χωρίς λόγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου