Αυτοί προκαλούν, εμείς ... διαπραγματευόμαστε(;) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/01/2017

Αυτοί προκαλούν, εμείς ... διαπραγματευόμαστε(;)

Ο Τούρκος σουλτάνος απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι εντελώς αδίστακτος, προκλητικός, ιταμός και κυρίως αφερέγγυος για οποιαδήποτε συμφωνία. Η σημερινή (13/1/2017) διπλή πρόκληση εκ μέρους του, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διάσκεψη στην Γενεύη με αποκλειστικό θέμα το ζήτημα του Κυπριακού, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αμφιβολίες.

Ο σουλτάνος έχει δική του agenda που περιλαμβάνει την διαρκή αμφισβήτηση της Ελληνικής Κυριαρχίας στο Αιγαίο και στα νησιά μας, καθώς επίσης και την αέναη παρουσία των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων στο υπό κατοχή τμήμα της Μεγαλονήσου μας. Ο βάρβαρος και άξεστος πολιτικός άρχοντας των γειτόνων προκάλεσε ακόμα μία φορά θέτοντας ζήτημα σχετικά με τον έλεγχο του Αιγαίου και υποστηρίζοντας με θράσος πως τα τουρκικά στρατεύματα θα παραμείνουν στην Κύπρο μας για πάντα!

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν δύο μόλις μέρες μετά την παράνομη δέσμευση των εναέριων περιοχών που βρίσκονται εντός του FIR Λευκωσίας από τις δυνάμεις του ψευδοκράτους, προκειμένου να εκτελέσει ασκήσεις η τουρκική πολεμική αεροπορία!

Με την ΝoTAM (Notice To AirMen - Ειδοποίηση προς Αεροπόρους) Ν003/17 το ψευδοκράτος δέσμευσε παράνομα περιοχές εκτός της αρμοδιότητος του και εντός του FIR της Κύπρου για τις 11 Ιανουαρίου 2017, ενώ με την ΝοΤΑΜ Ν004/17 δεσμεύει και πάλι περιοχές για ασκήσεις της τουρκικής αεροπορίας στις 26 Ιανουαρίου 2017.

Τι μαρτυρούν όλα αυτά; Πως η έλλειψη Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας δίνει το δικαίωμα και αποθρασύνει τους Τούρκους, που ανενόχλητοι κάνουν ό,τι θέλουν στην Κύπρο, στο Αιγαίο και στην Θράκη. Η ανθελληνική στάση των Ελλήνων πολιτικάντηδων κατά το παρελθόν, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, έχει οδηγήσει στην απώλεια εδαφών της Ελληνικής επικράτειας και από ό,τι φαίνεται το κακό αυτό θα επαναληφθεί.

Αλήθεια, πιστεύετε πως αν τελικά χαθεί η Κύπρος, κάποια νησιά του Αιγαίου και η Θράκη πως οι Τούρκοι θα ησυχάσουν; Λάθος! Δεν θα ησυχάσουν ποτέ, παρά μόνο όταν αναστήσουν την οθωμανική αυτοκρατορία. Γιατί οι Τούρκοι, σε αντίθεση με τους νεοέλληνες, δεν ντρέπονται για την Ιστορία τους, παρότι θα έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου