BRexit: YES! They did it! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/06/2016

BRexit: YES! They did it!

Οι Βρετανοί απέδειξαν την ανδρεία και την παλικαριά τους κάνοντας το μεγάλο βήμα προς την ανάκτηση της ανεξαρτησίας τους! Κλείνοντας ερμητικά τα αυτιά τους στις μισθοφορικές Σειρήνες και στις Κασσάνδρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης(;) είπαν ΟΧΙ στον Ευρωπαϊκό φασισμό και ΝΑΙ στο Βρετανικό όραμα της ανεξαρτησίας!

Ήδη η παραίτηση του Ευρωπαίου υπαλλήλου και μέχρι το πρωί πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου,David William Donald Cameron, αλλά και οι "αμήχανες" και φαιδρές δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων των τραγικών Ελλήνων πολιτικών, μαρτυρούν πως κάτι θα αλλάξει σύντομα στην Ευρώπη.

Σίγουρα από σήμερα (24/6/2016) τίποτε δεν θα είναι ίδιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι απογοητευμένοι δυτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Ε.Ε. προσπαθούν να δείξουν ψυχραιμία κάνοντας λόγο για "Μαύρη Παρασκευή της Βρετανίας", ενώ ξέρουν πως κάθε άλλο παρά αυτό ισχύει! Η μαύρη Παρασκευή ξημέρωσε για την Ε.Ε. και σηματοδοτεί το τέλος της.

Σίγουρα οι ιθύνοντες της Ε.Ε. δεν θα θέλουν να ακούσουν ξανά για καλοκαιρινό δημοψήφισμα. Το 2015 δέχθηκαν ένα χαστούκι από τους Έλληνες, που ωστόσο μετριάστηκε από τους προδότες εξυπηρετητές των συμφερόντων της Ε.Ε., αλλά και την ανοχή του λαού. Το 2016, όμως, δέχθηκε ένα καίριο πλήγμα από τους Βρετανούς ισάξιο με αυτό, που και πάλι οι Βρετανοί είχαν καταφέρει στον Hitler όταν όλη η Ευρώπη είχε παραδοθεί και συνθηκολογήσει μαζί του.


Congratulations Mr. Farage! Well done British!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου